Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. május 13–19.: Nagyot nyerhetsz a héten

Ezen a héten kifejezetten nagyot nyerhetsz a pénzügyekben, ha tudatosan és szeretettel állsz ki a saját céljaid, lehetőségeid, a véleményed mellett. A horoszkóp szerint ez a hét kifejezetten alkalmas, hogy valóban a saját kezedbe vedd a pénzügyek irányítását. Most nagyon sokat nyerhetsz...

Kos

pénzhoroszkóp kos csillagjegyKos jegyűként most próbálod a lehető legjobban időzíteni a pénzzel kapcsolatos beszélgetést. Valójában nem az a kérdés, mikorra időzíted, hanem milyen szavakat választasz közben. Akkor döntesz és viselkedsz a leghelyesebben, ha tiszta vizet öntesz a pohárba. Vádaskodni viszont tilos!

Bika

pénzhoroszkóp bika csillagjegyBika jegyűként légy óvatos! Ha túl sokat koncentrálsz a kiadásokra, a veszteségekre, azok bizony növekedni kezdenek. A figyelmedet most el kellene fordítanod mindarról, ami nem működik, és oda kéne szegezned, ahol és ami könnyedén és remekül halad az életedben, a pénzügyekben.

Ikrek

pénzhoroszkóp ikrek csillagjegyIkrek jegyűként észrevétlenül oldod meg a pénzügyi nehézséget a héten. Ha nemrég hirtelen kölcsön kellett kérned, tartozásod keletkezett, most ugyanolyan hirtelen meg is adhatod. Ezeket a napokat használd fel az adósságoktól való megszabadulásra. A lelked is megkönnyebbül.

Rák

pénzhoroszkóp rák csillagjegyRák jegyűként nem kell bocsánatot kérned, mert elsősorban a saját és a családod anyagi érdekeit nézed. A héten végre megérted, milyen fontos, hogy tisztességes eszközökkel kiállj magadért, a szeretteidért, és képviseld a közös anyagi érdeketeket.

Oroszlán

pénzhoroszkóp oroszlán csillagjegyOroszlán jegyűként ne felejtsd, a szóbeli megállapodások könnyen tovaszállhatnak, ezért érdemes még a legközelebbi barátokkal is írásba foglalni a pénzzel, munkával kapcsolatos ígéreteket. Persze nem arra gondolok, hogy kössetek szerződést, inkább arra, hogy összefoglaló e-mailben rögzítsétek a megállapodásokat.

Szűz

pénzhoroszkóp szűz csillagjegySzűz jegyűként tudatosan eldöntheted, mit akarsz elérni és megvalósítani a pénzügyekben. Az odavezető utat azonban nem mindig te választhatod meg. A héten a pénzügyi céljaidra koncentrálj, és ne az azokhoz vezető látszólagos utakra. Valójában mindegy, milyen úton jutsz a siker kapujába…

heti pénzhoroszkóp 2019. május 13-19.

Sokat nyerhetsz a pénzügyekben a héten… (iStock)

Mérleg

pénzhoroszkóp mérleg csillagjegyMérleg jegyűként a lassú építkezést kell választanod a pénzügyekben. Most fokozatosan érheted el a kitűzött célodat. Lehet, ezen a héten kevesebbet keresel, mint amennyire számítottál, de az is biztos, hogy jóval kevesebbet költesz. Az egyensúlyt tehát így is könnyedén megtalálod.

Skorpió

pénzhoroszkóp skorpió csillagjegySkorpió jegyűként meg kell tanulnod a hozzád áramló pénzt szeretettel fogadni. Ami pedig ennél is fontosabb, hogy tanuld meg szeretettel magad felé irányítani a pénzt. Amikor ugyanis szeretettel állsz ki magadért, és így képviseled az érdekeidet, a pénz is könnyebben rád talál.

Nyilas

pénzhoroszkóp nyilas csillagjegyNyilas jegyűként mindenképpen olvass el minden szerződést a héten, mielőtt aláírod. Ez persze minden héten jó tanács, de ezen a héten különösen figyelned kell az apró betűs részekre, a számodra elsőre érthetetlen megfogalmazásokra is. Ezek ugyanis olyan buktatókat, kiskapukat rejthetnek, amelyeket jobb elkerülnöd.

Bak

pénzhoroszkóp bak csillagjegyBak jegyűként legyél sokkal tudatosabb, ha pénzről van szó a héten. Az lenne a legjobb, ha keresnél valamilyen tanfolyamot, kurzust, képzést, iskolát, amely a pénzügyekkel, a befektetésekkel és az okos döntésekkel foglalkozik. De legalább egy oktatóvideót nézz meg a témában.

Vízöntő

pénzhoroszkóp vízöntő csillagjegyVízöntő jegyűként átfogó tervezésre van szükséged a nyár előtt. Érdemes már a héten megtervezned, hogy miből és hogyan fedezed a nyaralást. Ideje részletes tervet készítened, mikor és hová utaztok, és mennyi kiadást vállalsz a nyári családi szabadságokra.

Halak

pénzhoroszkóp halak csillagjegyHalak jegyűként bőségteremtő ajándékkal jutalmazd magad. A bőségteremtő ajándék az, amit magadnak veszel, és épp hajszálnyival drágább, mint amennyit magadra költenél. Ha kicsit többet költesz magadra, kicsivel többet is kapsz vissza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top