Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. május 27-június 2.: Meg kell fizetni a tanulópénzt?

Szeretnél jobban bánni a pénzzel? Ezen a héten megtanulhatod, hogyan csináld. Persze lehet, a tanulópénzt így is meg kell fizetned, a tudásod azonban igen erős és nagyon is használható lesz. Megfogadod a horoszkóp javaslatait?

Kos

pénzhoroszkóp kos csillagjegyKos jegyűként végre megérted, miért nem sikerült az évekkel ezelőtti pénzügyi terved. Ezen a héten megismered a másik oldal szempontjából is a helyzetet és végre tudod, ott és akkor a másik félnek volt igaza. Ez a felismerés most sokat segít, hogy jobb pénzügyi döntéseket hozhass meg.

Bika

pénzhoroszkóp bika csillagjegyBika jegyűként olyan sokféle lehetőséged van, hogy változtass az anyagi helyzeteden. Mégis most csak egy ötletre fókuszálsz. Könnyen lehet, ez az ötlet nem is olyan jó, mint amilyennek elsőre látszik. Lehet, most érdemes lenne mégis több ötletet beengedni az elmédbe, hogy több lehetőség közül választhass.

Ikrek

pénzhoroszkóp ikrek csillagjegyIkrek jegyűként túl sokat vártál egy döntés meghozatalával, így ez most pénzbe is kerülhet. Ha még tovább halogatod a döntést, még több pénzed bánhatja. A halogatás helyett most azt javaslom, dönts gyorsan, azonnal, dönts megérzésből. Ha mégsem jó a döntésed, az is kevesebbe kerül, mint a halogatás.

Rák

pénzhoroszkóp rák csillagjegyRák jegyűként nem vagy benne biztos, hogyan segíthetnél egy családtagodnak. Ezen a héten az a jó, ha lehetőségeket adsz neki és nem pénzt. A pénz nem segíti őt hosszú távon, a lehetőségek azonban, ha él velük, megváltoztathatják az életét. A héten mindenkinek jár tőled egy-egy lehetőség!

Oroszlán

pénzhoroszkóp oroszlán csillagjegyOroszlán jegyűként folyton azt kutatod, hogyan sokszorozhatnád meg a pénzedet? Ha igen, jó hírem van. A héten nagyszerű befektetési ötleteid támadnak, és ezeket érdemes is kipróbálnod, ha lehetőséged van rá. Fontos, hogy csak a saját pénzedet fektesd be, másokat ne beszélj rá semmire.

Szűz

pénzhoroszkóp szűz csillagjegySzűz jegyűként talán már megszokott, hogy neked kell tanácsot adnod másoknak, de most mégis érdemes elkerülnöd ezt. A tanácsaid ugyanis nem bizonyulnak helytállónak a héten. Ha mégsem tudod elkerülni, hogy tanácsot kelljen adnod, vegyél figyelembe minden körülményt, és kérdezz rá a titkokra is.

Ezen a héten tanulópénzt kell fizetniük a csillagjegyeknek (iStock)

Mérleg

pénzhoroszkóp mérleg csillagjegyMérleg jegyűként mindent érzelmi alapon próbálsz eldönteni, de ez a pénzügyekben nem működik a héten. Most számolnod kell, ha jó pénzügyi döntést szeretnél meghozni, vagyis ki kell számolnod, mit válassz, melyik a jó megoldás, és mi az, amit el kell vetned. A számok nem hazudnak!

Skorpió

pénzhoroszkóp skorpió csillagjegySkorpió jegyűként túl sokat foglalkozol másokkal. Túl sokat figyelsz arra, hogy mások mit és hogyan csinálnak. Amíg viszont arra fókuszálsz, hogy szerinted mit csinálnak rosszul mások, nem marad energiád a saját ügyeiddel foglalkozni. Ezért most inkább magadra figyelj mások helyett!

Nyilas

pénzhoroszkóp nyilas csillagjegyNyilas jegyűként arra kell csak figyelned, hogy mindig őszintén beszélj a pénzről. Mindig őszintén mondd el, ha több pénzre van szükséged, mert így többet is kaphatsz. Nem kell szégyellned, ha pénzt kérsz valakitől. Különösen nem akkor, ha fizetésemelést, vagy jutalékot kérsz.

Bak

pénzhoroszkóp bak csillagjegyBak jegyűként most úgy tűnik, valaki nem őszinte veled, ha pénzről van szó. Valaki el akarja titkolni a pénzügyi lehetőségeket, vagy egyszerűen csak szeretné titokban tartani, hogy több pénz járna neked. Ezen a héten ne bízd másokra a pénzedet, saját magad intézd az összes befizetésedet is. 

Vízöntő

pénzhoroszkóp vízöntő csillagjegyVízöntő jegyűként a túlzott önfejűséged sok pénzbe kerülhet a héten. Nem érdemes figyelmen kívül hagynod mások tanácsait és kéréseit. Könnyen lehet, a környezeted sokat dolgozik, hogy neked jobb és egyszerűbb legyen a helyzeted. Most érdemes együttműködnöd azokkal, akik eddig is sokat segítettek neked!

Halak

pénzhoroszkóp halak csillagjegyHalak jegyűként szívesen folysz bele mások életébe, és szörnyülködsz azon, milyen pénzügyi nehézségeik vannak. Pedig valójában ezzel nem segítesz sem nekik, sem magadnak. Magadnak azzal segíthetnél, ha a saját pénzügyeidre figyelnél, és ha több energiát tennél a határidős munkába a héten.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top