Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. június 3–9.: Van hely a pénztárcádban az új pénznek?

Izgalmas lehetőségeket jelez a heti pénzhoroszkóp. Viszont ehhez előbb tégy rendet a pénztárcádban. Szó szerint is. A héten ugyanis szokatlan helyről érkezik a pénz. Teremts helyet az újnak máris!

Kos

pénzhoroszkóp kos csillagjegyKos jegyűként most a pénz szó szerint is a lábaid előtt hever. Nemcsak az utcán érdemes nyitott szemmel járnod, de a szekrényedet, főként annak alsó részét is érdemes átkutatnod. Könnyen lehet, hogy a bútorok alatt is találsz most pénzt, ha a hétvégén tartod a tavaszi nagytakarítást.

Bika

pénzhoroszkóp bika csillagjegyBika jegyűként a legszívesebben az egész héten elméleteket gyártanál, hogy másoknak miért van, vagy miért nincs pénze. De az elméletekből nem vehetsz sem kenyeret, sem ruhát magadnak. Az elméletek helyett épp ezért a gyakorlatra koncentrálj. Lesd el most a többiek gyakorlatban alkalmazott trükkjeit.

Ikrek

pénzhoroszkóp ikrek csillagjegyIkrek jegyűként véget kell vetned a kellemetlen, kiszolgáltatott és megalázó anyagi viszonynak. Annál is inkább, mert csak így lehetsz biztos, hogy a helyzet minden érintettje időben visszatalálhat a neki megfelelő útra, és így az év végére rendeződnek a most még átláthatatlannak tűnő anyagi bonyodalmak is.

Rák

pénzhoroszkóp rák csillagjegyRák jegyűként hűséges vagy az elveidhez, de ez mégsem jelenti, hogy mindig mindent ugyanúgy kéne tenned. Eljött az ideje, hogy fokozatosan elkezdj változtatni. Ezen a héten már változtathatsz is. Kezdd azzal, hogy hogyan és kitől kérsz anyagi segítséget vagy tanácsot. Csak attól kérj, aki szívesen ad.

Oroszlán

pénzhoroszkóp oroszlán csillagjegyOroszlán jegyűként úgy érzed, magadra maradtál egy helyzet, probléma vagy anyagi nehézség megoldásában. Ezen a héten talán azt érzed, kifolyik a pénz a bankszámládról. Nyugalom, ez csak az előkészület ahhoz, hogy megtapasztald, milyen, amikor egyedül, egymagad, önerőből oldod meg a nehézségeket.

Szűz

pénzhoroszkóp szűz csillagjegySzűz jegyűként vidámabban kellene költened a pénzedet. Sokkal vidámabban kellene egyébként is élned az életedet. Miközben tele vagy kétellyel és félelemmel, közben az életedben szinte semmi okod sincs erre a félelemre. Ahelyett, hogy rágörcsölsz az életre, most az örömteli dolgokra kellene figyelned.

Tégy rendet a pénztárcádban, hogy helye legyen az új pénznek (iStock)

Mérleg

pénzhoroszkóp mérleg csillagjegyMérleg jegyűként olyan helyen találod a megoldást az anyagi nehézségeidre, ahol eddig nem kerested, vagy semmiképp sem keresnéd. Épp ezért érdemes tanácsot kérned az egyik férfiismerősödtől. Valakitől, aki pontosan tudja, hogyan érdemes a pénzzel bánnod, hogyan oldhatod meg a mostani helyzetet.

Skorpió

pénzhoroszkóp skorpió csillagjegySkorpió jegyűként egyszerűen csak tudod, mit kell tenned, de nem vagy benne biztos, hogy azt valóban meg is tudod tenni. Ha most erőre van szükséged, hogy a kezedbe vedd az életed és a pénzügyeid irányítását, érdemes egy idősebb rokonodhoz fordulni. Ahhoz a rokonodhoz, aki már olyan sok nehézséget megoldott.

Nyilas

pénzhoroszkóp nyilas csillagjegyNyilas jegyűként az az érzésed, hogy rengeteg felesleges munkát végzel, amit ráadásul senki sem ismeri el, és senki sem fizeti meg. Itt az ideje átalakítani az életedet, és mostantól csak azzal foglalkozni, amiről pontosan tudod, hogy megéri. Itt az ideje az észszerűsítésnek!

Bak

pénzhoroszkóp bak csillagjegyBak jegyűként szeretnél változtatni az anyagi helyzeteden, amit azzal kezdhetsz, hogy felméred, milyen is a pénzügyi helyzeted a valóságban. Itt az ideje összeírni részletesen a havi kiadásokat, és a bevételeket, valamint ellenőrizni a számláidat, a pénztárcádat, a táskákat, a zsebeket. 

Vízöntő

pénzhoroszkóp vízöntő csillagjegyVízöntő jegyűként ahelyett, hogy ügyeskednél, és valamiféle trükköt vetnél be a meggazdagodás érdekében, érdemes a tiszta, átlátható és járt utakat választanod. A héten különleges pénzügyi lehetőségről, új programról, új megoldásról hallasz. Ez az, amit nem neked találtak ki, és amit egyelőre nem kell kipróbálnod.

Halak

pénzhoroszkóp halak csillagjegyHalak jegyűként akkor tudod a legegyszerűbben a kezedben tartani a pénzügyeket, ha a szívedre hallgatva intézed azokat. Sokszor olvashattad, mégis mindig visszatérsz oda, hogy észérvekkel akarj dönteni. Tegyél egy próbát a héten! Három napig a szívedre hallgass, három napig az eszedre. A hetedik napon nézd meg a különbséget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top