Horoszkóp

A legjobb tanács, amit anyukád adhatott a horoszkóp szerint

Milyen útravalóval látott el édesanyád, amikor a felnőtt lét kapujába léptél? Mi az a legösztönzőbb tanács, amit te adhatsz édesanyaként a gyermekednek? A horoszkóp nagyon érdekes válaszokat tartogat.

Légy emberséges, türelmes, kitartó, megértő… Édesanyád számtalan dologra tanított gyermekként, ám melyik a legfontosabb javaslat, amit ő adhat neked, amit csak tőle kaphatsz? Édesanyád horoszkópjában találod a választ. Ezúttal ne a saját, hanem édesanyád csillagjegyét keresd ki, és olvasd el az ott írtakat. Legalábbis először, mert a saját jegyednél olvasható tanácsokból is komoly felismerésekre juthatsz – a saját gyermekedet illetően.

A Kos édesanya tanácsa

Mindig magadat helyezd előtérbe – hangzott az anyai jó tanács. Kos édesanyádnak korántsem volt a szándéka, hogy önző felnőttet neveljen belőled, inkább csak azt szerette volna, hogy tiszteld és helyezd magad az első helyre, hogy mindenki más is hasonlóan vélekedjen rólad, és ne hagyd, hogy bárki is irányítson téged. Mindig a legjobb tanácsokkal próbált ellátni, s nem akarta, hogy ugyanazokat a hibákat elkövesd, mint ő. Neki köszönhetően határozott személyiséggé váltál, aki nem éri be kevesebbel, mint ami valóban jár neki.

A Bika édesanya tanácsa

Bika anyukád a legjobb barátnőd is egyben, mindenre ő tanított meg, amit csak tudsz az életről, s rá mindig mindenben számíthatsz. Akkor is, ha már felnőtt vagy, s saját gyermekeid születtek, ha valamit nem helyesen csinálsz, biztos lehetsz benne, ő nem hagyja szó nélkül. Sok mindenen keresztülment az élete során, számos áldozatot hozott érted, amit ugyanakkor sosem róna fel neked. Méltán büszke rád, és arra is, hogy erőfeszítései nem voltak hiábavalók.

Az Ikrek édesanya tanácsa

Légy jó ember – tanította neked édesanyád. Mindenki követhet el hibákat, ám fontos, hogy képes legyél megbocsátani, ha ígéretet kapsz a javítására. Ikrek anyukádnak köszönheted a kedvességedet, az életszeretetet. Nem ítélsz el másokat, önmagaként fogadsz el mindenkit. Ha lehetőséged van másoknak segíteni, te biztosan megteszed. Pozitív gondolkodásodat is tőle tanultad, s épp emiatt keresik szívesen a társaságodat a többiek.

Milyen tanáccsal látott el édesanyád? (iStock)

A Rák édesanya tanácsa

A legjobb megoldás, ha minden helyzetben igazat mondasz – szól az anyai tanítás. Ha hibázol, ismerd el, s haladj tovább. Őszinte és nyitott emberré váltál, aki mindig kimondja, ami a szívét nyomja. Rák édesanyád tiszteletben tartja a hagyományt, a régi szokásokat, amit bizonyára beléd is sulykolt. Minden körülmények között számíthatsz és támaszkodhatsz rá, függetlenül attól, milyen bakit követtél el, s minden helyzetben segít megtalálni a helyes utat.

Az Oroszlán édesanya tanácsa

Anyukád úgy tanította, mindig adj második esélyt. Oroszlán jegyűként tudja, hogy az emberek hibáznak, ám légy elnéző, s adj mindenkinek újabb lehetőséget, hogy kijavítsa a hibáját. Fontosnak tartotta azt is, hogy ismerd fel a többiek valódi szándékát, ne hagyd, hogy bolondot csináljanak belőled. Erős és független emberré nevelt téted, aki kiáll az érdekeiért, nincs szüksége mások védelmére.

A Szűz édesanya tanácsa

Mindig szeresd magad, függetlenül, milyen események történnek veled. Az évek során változhatsz, ám mindig légy hű önmagadhoz, hiszen ez a legfontosabb az életben. Fogadd meg Szűz jegyű édesanyád tanítását, hiszen ő valóban sok mindenen keresztülment, s tudja, ha nem szereted és tiszteled magadat, mások sem teszik meg helyetted. Ezzel a tanáccsal próbál megvédeni a csalódásoktól, hiszen önmagad és mások tiszteletével ugyanezt érdemled te is.

Íme édesanyád legfontosabb tanácsa a horoszkóp szerint (iStock)

A Mérleg édesanya tanácsa

Hozd ki magadból a legjobbat – hangzik Mérleg édesanyád tanítása. Tudja rólad, hogy okos és intelligens hölgy vagy, s ha helyesen cselekszel, nagyon sokra viheted. Biztosan számtalanszor hangsúlyozta, mennyire fontos a szorgalom és az önbizalom, hiszen a nagy álmok megvalósítása sem megy egyik napról a másikra. Édesanyád az egyetlen, aki hitt benned akkor is, amikor talán te magad sem, s azzal biztatott, hogy a legrosszabb után csak jobb jöhet. Ő lendített át a mélyponton, amiért talán nem is tudsz eléggé hálás lenni.

A Skorpió édesanya tanácsa

Légy megértő – tanította neked Skorpió anyukád. Tudja, hogy jó ember vagy, s már azzal támaszt nyújthatsz a többieknek, ha beszélgetsz velük. Érzékeny és kedves személyiségéből fakadóan te egy az egyben hasonlítasz rá. Éppen ezért gondolta úgy, folytasd, amit ő elkezdett: segíts a rászorulóknak. Minden alkalommal, amikor rád nézett, tudta, hogy nagy dolgokra születtél, s boldogsággal tölti el, hogy jószívűvé felnőtté cseperedtél.

A Nyilas édesanya tanácsa

Állj ki önmagadért – hangzik a Nyilas édesanya tanítása. Fontosnak tartja az önállóságot, aki nem függ sem a párjától, sem másoktól, hiszen tudja, önmagára számíthat a leginkább. Bármilyen problémával fordulhatsz hozzá, s biztos lehettél és lehetsz benne, a kétségeidre mindenkor választ kapsz tőle. Megmutatta neked, mi teszi erőssé a nőt, s mire támaszkodj, amikor a feladáson gondolkodsz.

Te milyen tanácsokkal látod el a lányodat? (iStock)

A Bak édesanya tanácsa

Anyukád az inspirációforrásod: bármit is csinálsz, eszedbe jutnak a remek ötletei. Bak jegyűként ő a legerősebb asszony, akit csak ismersz, hiszen nem volt szüksége arra, hogy férfira támaszkodjon, ő egyedül is remekül elboldogul. Szeretetét, pozitív energiáit adta tovább neked is, s nincs nagyobb öröm számára, mint amikor mosolyogni lát. S bár idős kora miatt nem képes talán most már mindent egyedül megtenni, de még így is tele van élettel, energiával.

A Vízöntő édesanya tanácsa

Anyukád a hősöd. Egész életében érted küzdött, amikor nem voltál rá képes, és ott volt melletted, amikor bármilyen problémád adódott. Számodra Vízöntő édesanyád mindenkinél fontosabb, s biztos lehetsz benne, ő valóban bármit megtesz, hogy boldognak lásson téged. Sok áldozatot hozott érted, mindig az első helyre helyezett, boldogságod mindig sokkal fontosabb volt neki, mint a sajátja.

A Halak édesanya tanácsa

Anyukád azt tanította neked, hogy soha ne add fel. Nem számít, milyen nehéz időszakon mész keresztül, fontos, hogy minden körülmények között tarts ki, s minden erőddel küzdj. Halak édesanyád tudja, ez az egyetlen módja, hogy életedbe vonzd a legjobb dolgokat. S akár hiszed, akár nem, neki köszönhetően erős és független nővé váltál, aki tudja, miként kezelje a problémáit anélkül, hogy bárkitől is tanácsot kérne.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top