Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. június 10–16.: Jó ez a hét a pénzgyűjtésre

Pénzt költeni jó. Ezen a héten mégis akkor nyersz a legtöbbet, ha költekezés helyett gyűjtöd a pénzt. A horoszkóp szerint nagyon gyorsan megsokszorozódik most a pénzed...

Kos

pénzhoroszkóp kos csillagjegyKos jegyűként már csak egy lépés választ el, hogy sikeresnek mondhasd, érezhesd magadat. Ezt a lépést most kell megtenned, méghozzá egyedül. Azért egyedül, mert mások csak hátráltatnának, akadályoztatnának, visszafognának. Most egyedül erősebb vagy anyagilag, mint másokkal közösen.

Bika

pénzhoroszkóp bika csillagjegyBika jegyűként a házaddal, lakásoddal kapcsolatos pénzügyek rendezésének ideje jött el a héten. Most le kell ülnöd azokkal a papírokkal, számlákkal, csekkekkel és kiadásokkal, amelyeket eddig talán sohasem tekintettél át egyszerre. Gondold végig, amit kell, ossz, szorozz, majd hozd meg a megfelelő döntést.

Ikrek

pénzhoroszkóp ikrek csillagjegyIkrek jegyűként lehet, azt érzed, nincs elég pénzed. Pontosan ezért vizsgáld meg a héten, mire költöd a bevételedet. Úgy tűnik, van néhány átgondolatlan kiadásod, amelyeket érdemes visszafogni vagy teljes egészében megszüntetni. Ennek érdekében most meg kell hoznod néhány kellemetlen döntést is.

Rák

pénzhoroszkóp rák csillagjegyRák jegyűként pontosan tudod, vannak helyzetek, amikor az érzelmeidre kell hallgatnod, máskor pedig az észérvekre. Most nem teheted meg, hogy érzelmi alapon hozz pénzügyi döntést. Nem teheted meg, hogy ne gondold végig a döntésed minden várható következményét, hiszen ez a döntés a családodra is hatással lesz.

Oroszlán

pénzhoroszkóp oroszlán csillagjegyOroszlán jegyűként egyedül is meg tudsz gazdagodni, de abban sokkal kevesebb az élvezet, mint ha magad köré gyűjtenél egy csapatot. Ezen a héten előjön belőled a vezető, aki szívesen mutatja az utat másoknak, és gondolkodik együtt a többiekkel azon, hogyan lehetnének együtt gazdagabbak és boldogabbak.

Szűz

pénzhoroszkóp szűz csillagjegySzűz jegyűként a fokozatos előrehaladás útját kell választanod a héten. Igen, tudom, lesz más lehetőség is: valaki olyan opciót kínál, amely látszólag gyors sikert hoz, de ezen az úton nemcsak csapdák, hanem ellenségek is várnak rád. A lassú és biztos fejlődést érdemes választanod, ha munkáról, pénzről van szó.

Sok pénz jön össze a héten (iStock)

Mérleg

pénzhoroszkóp mérleg csillagjegyMérleg jegyűként számtalan érv szól amellett, hogy a héten elővegyél egy korábbi tervet, leporold és kicsit felújítsd. Ne azokra a terveidre gondolj, amelyeket mostanában vetettél el. Talán évekre, évtizedekre kell visszanyúlnod. Olyan régi ez a terved, hogy elsőre talán az eszedbe sem jut. Mégis megéri elgondolkodni rajta.

Skorpió

pénzhoroszkóp skorpió csillagjegySkorpió jegyűként láthatatlannak érzed magad a héten, mert nem hallgatnak rád a többiek. Azt érzed, nem hallanak, nem figyelnek rád, és nem vesznek komolyan. Nézd a jó oldalát! Ha úgysem figyelnek rád, nem is kell tanácsot adni nekik. A héten a saját dolgoddal, a saját pénzügyeiddel foglalkozz.

Nyilas

pénzhoroszkóp nyilas csillagjegyNyilas jegyűként túlbonyolítottad a pénzügyeidet, és olyan csavaros megoldásokat kerestél, amelyek kezdenek átláthatatlanná válni. A héten érdemes mindent átláthatóvá és követhetővé tenned. Most szüntesd meg a sötét és zavaros megoldásokat, és magadban is tisztázz minden egyes helyzetet.

Bak

pénzhoroszkóp bak csillagjegyBak jegyűként te is tudod, a tervek különös dolgok. Ha tervezel, azok megvalósulnak, ha álmodozol, az álmok elszállnak. De mi a különbség az álmok és a tervek között? Igazán félelmetes dolog: a határidő. Nem szereted a határidőket, most mégis arra kérlek, adj nem túl távoli határidőt az álmaidhoz, hogy azok tervekké váljanak. 

Vízöntő

pénzhoroszkóp vízöntő csillagjegyVízöntő jegyűként ha csak azt tudod, mit nem szeretnél, sohasem kaphatod meg, amire annyira vágysz. Igen, tudom, egyszerűbb kiválasztani, amit nem akarsz. Most mégis arra kérlek, ezen a héten vedd számba mindazt, amit valóban akarsz. Arra helyezd a figyelmedet, hogy mennyi pénzt szeretnél, és ne arra, hogy nem akarsz szegény lenni!

Halak

pénzhoroszkóp halak csillagjegyHalak jegyűként úgy érzed, körbe-körbe jársz egy pénzügyi helyzetben. Mintha minden hónapban pontosan ugyanannyi hiányozna a költségvetésedből. Mintha mindig ugyanazt a pénzügyi lyukat kellene betemetned. Ezen a héten könnyedén betömheted a lyukat azzal, hogy változtatsz a költési szokásaidon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top