Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. június 15-16.: Napfényes szerelmi vallomások

A hétvégén olyan titkok kerülhetnek napfényre, amelyeket mindig is titkolni akartál, és amelyeket nem szerettél volna megosztani senkivel sem. A horoszkóp javaslata szerint legyél most őszinte a szerelmeddel. Ez a hétvége a szerelmi vallomások ideje.

Kos

Kos jegyűként új hagyományokra van szükséged a szerelmeddel. Olyan hagyományokra, amelyek csak a tieitek, és amelyek összekovácsolnak benneteket. Ezek az új hagyományok segítenek elmélyíteni a kapcsolatotokat. Teremtsetek hagyományt például a közös hétvégi programokra.

Bika

Bika jegyűként a hétvége fő kérdése, hogy megtalálod-e a nyugalmadat. A heti események felzaklattak, ezért épp ideje a nyugalomnak. Ennek egyik legjobb módja pedig, hogy kézen fogva lesétálsz egy vízpartra a szerelmeddel. Ha most kettesben lehettek, az önmagában nyugtatólag hat rád.

Ikrek

Ikrek jegyűként az apró problémák észrevétlenül gyűlnek össze, és egyre nagyobb kupacba halmozódnak a szőnyeg alatt. Itt az ideje felhajtani a szőnyeget, és kitakarítani alóla. Ezen a hétvégén tisztázhattok egymással minden problémát és feszültséget.

Rák

Rák jegyűként szükséged lesz az őszinteségre a hétvégén. Talán egyszerűbb lenne néhány apró füllentéssel megúszni ezt a két napot, de most ezt mégsem teheted meg. A szerelmed az igazat akarja hallani, és csak rajtad múlik, hogyan fogalmazod meg neki. A szeretettel megfogalmazott igazság felemeli a párkapcsolatot.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként néha úgy érzed, túl sok a nyomás rajtad, és szeretnéd, ezt a feszültséget a szerelmed segítene oldani. Nem várhatod el tőle, hogy egyszerre legyen a szerelmed és a pszichológusod is. Nem öntheted rá a feszültségedet, ehelyett inkább az örömteli közös programokra érdemes figyelned.

Szűz

Szűz jegyűként fel kell fedezned, hogy a világ nem mindig rózsaszínű. A párkapcsolatok sokszínűségébe néha egy-egy komorabb szín is keveredhet. Most nem felhőtlen a kapcsolatod a pároddal, de ez a feszültség épp arra való, hogy javítsa a kapcsolatotokat. Ha megoldjátok ezt a helyzetet, máris minden jobb lesz.

Tökéletes a szerelmi vallomásokra ez a hétvége (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként nem kell minden lehetőséget megragadnod. Különöse igaz ez azokra a lehetőségekre, amelyek talán csábítónak tűnnek, de végül csak a párkapcsolatodat zilálnák szét. Nem szabad svédasztalos vacsoraként felfognod az életet. Attól, hogy valamit megízlelhetsz, nem kell mindenképp meg is kóstolnod.

Skorpió

Skorpió jegyűként a pénz lehet a feszültségpont közöttetek ezen a hétvégén, ezért most érdemes óvatosnak lenned minden pénzügyi témával. Ahelyett, hogy veszekednétek a pénzen, érdemes eldönteni, ki legyen az elkövetkező időben a pénzügyminiszter kettőtök közül, és ki hozhatja meg a pénzügyi döntéseket.

Nyilas

Nyilas jegyűként nem kell minden helyzetben tanácsot adni a szerelmednek, és nem kell minden helyzetben neked megoldanod a nehézségeit. Most arra van szüksége a párodnak, hogy mellette legyél, hallgasd meg őt. Ennyi épp elég, hogy jobb kedve legyen, és boldogabb legyen a hétvégétek.

Bak

Bak jegyűként úgy érzed, eltávolodtál a szerelmedtől, és szeretnéd ismét szorosra fűzni a kapcsolatotokat. Mielőtt ezt megteszed, őszintén meg kell vizsgálnod magadban, hogy ez a kapcsolat megér-e ennyit? Vajon mindketten meg akarjátok gyógyítani a kapcsolatot, vagy egyikőtök inkább továbblépne?

Vízöntő

Vízöntő jegyűként könnyedségre vágysz, és arra, hogy csupa napfényes téma kerüljön szóba köztetek. Ezen a hétvégén mégis komolyabb témákra terelődik a szó, és megkaphatod a kérdést is, amit inkább kerültél volna. Készülj fel, a szerelmed bátran és kíváncsian érdeklődik mindenről az egész hétvégén.

Halak

Halak jegyűként erőlködés helyett a könnyedséget kellene választanod. Ha rá tudsz hagyatkozni az élet kreatív áramára, az a hétvégén kitörli az összes feszültséget a kapcsolatotokból. De ehhez az kell, hogy valóban megbízz az életben. Ha még vannak benned kérdőjelek, nem fog működni…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top