Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. június 17–23.: Sokba kerül a figyelmetlenség a héten

A héten olyan vagy, mint elefánt a porcelánboltban, aki akaratlanul is lerombolhat és összetörhet ezt-azt maga körül. A horoszkóp szerint légy körültekintő, hiszen nagyon sokba kerülhet most mindez...

Kos

Kos jegyűként szükséged van egy kis valóság-ellenőrzésre. Vizsgáld meg, valóban az-e a pénzügyi igazságod, amit annak hiszel. Lehet, a hamisat hiszed valódinak, és lehet, a valódit hiszed értéktelennek a héten. Ezért kell nagyon figyelned, hogy folyton megkérdőjelezd, amit igaznak hiszel.

Bika

Bika jegyűként könnyen lehet, nagyobb összegtől kell elbúcsúznod. Mire költöd ezt az összeget? Mire költenéd ezt a pénzt? Mire szánnád a szíved szerint? Ne felejtsd el, az élet mindenképp elkéri tőled ezt a pénzmennyiséget. Ha nem adod önszántadból valamiért cserébe, talán elveszi tőled ellentétel nélkül.

Ikrek

Ikrek jegyűként az elméd teremti a valóságodat, ami alól a csillagok sem mentesítenek a héten. Sőt! Most az elméd teremtő ereje erősebb, mint megszoktad, és minden gondolatod gyorsan valóra válhat. A héten először gondold át, mit szeretnél megteremteni, majd egyszerűen csak hagyd, hogy megvalósuljanak ezek a gondolatok.

Rák

Rák jegyűként fontos megértened, az életedben csak te hozhatsz döntéseket, csak te cselekedhetsz. Ha következetesen nem teszed meg, amit mindenki tanácsol, nem juthatsz el oda, ahol lenni szeretnél. Emiatt ne hibáztasd magad, mert az sem vezet sehova. Inkább kezdd el megfogadni a tanácsokat végre.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként ne vedd félvállról a pénzügyeket a héten. Most könnyű lenne figyelmetlenül, kapkodva dönteni. Mégis arra van szükség, hogy megértsd, ez az életed, amelyet most élsz. Ez a pénzed, és ennyi a pénzed. Ha többet szeretnél, az álmodozás helyett cselekedned kell. De most kell cselekedned.

Szűz

Szűz jegyűként lassan milliárdos lennél, ha a feszültséget pénzre lehetne váltani. Vajon valóban pénzre lehet váltani a feszültséget? Vagy inkább a nyugalom termeli a bevételt? A héten minél békésebb vagy, annál biztosabb lehetsz a nagy bevételben. Most a nyugalmad szó szerint vonzza a pénzt.

Sokba kerülhet most a figyelmetlenség (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként hidd el, néha nem az a legfontosabb, hogy megnyerj egy csatát, hanem hogy megnyerd az egész háborút. Ennek érdekében érdemes egy-egy küzdelmet feladnod. Most gondold át, vajon valóban azért küzdesz-e, ami tényleg fontos neked, vagy jobb lenne hátralépni, és elengedni ezt a harcot.

Skorpió

Skorpió jegyűként ne hagyd, hogy mások ellopják a kedvedet, a lendületedet, az energiádat. Ha valaki a támogatásodat, a tanácsaidat kéri, segíthetsz, de ne hagyd, hogy kérés nélkül elcsenhesse az ötleteidet. Őrizd meg magadnak az energiáidat, a pénzügyi ötleteidet, hiszen azok sokat segítenek a héten.

Nyilas

Nyilas jegyűként vedd észre, mások küzdelmei nem kell, hogy befolyásolják az életedet. Nem kell lemásolnod, amit másoknál látsz, és nem kell elhinned mások igazságát sem a saját valóságodként. A héten bátran változtass azon, amin szeretnél, ragadd a kezedbe az irányítást és a döntést.

Bak

Bak jegyűként tiszta ötleteid vannak arra vonatkozóan, hogy mit kell tenned. Csak az erőt és a bátorságot kell megszerezned, hogy meg is tedd ezeket a lépéseket. Fontos tudnod, a terveid értékesek, és méltóak a megvalósításra. Tegyél energiát most az álmok megvalósításába. 

Vízöntő

Vízöntő jegyűként tartsd észben, a pénz egy energia, amelyet könnyedén irányíthatsz a figyelmeddel. Amire figyelsz, azt teszi a pénz is. Ha azt gondolod, könnyű elveszíteni a pénzt, vagy folyton arra figyelsz, hogy mások milyen hibákat követnek el, te is könnyedén elvesztegetheted a pénzedet. Most arra figyelj, ki milyen jól bánik a pénzzel.

Halak

Halak jegyűként néha szeretnél bezárkózni, és egyedül megküzdeni a nehézségekkel. A nehézségek akkor oldhatóak meg a legjobban, ha megosztod másokkal. Ahelyett, hogy elhallgatod a pénzügyi problémákat, mondd, hogy miben segítsenek a többiek! Bátran kérj segítséget, ha elakadsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top