Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. augusztus 12–18.: Sokba kerülhet a figyelmetlenség

Sokba kerülhet a figyelmetlenség ezen a héten. A horoszkóp szerint a váratlan kiadások mellett olyasmire is kiadhatsz meglehetősen sok pénzt, amire nagyon nem kellett volna. Ugye körültekintően költekezel?

Augusztus második teljes hetében a csillagok nagyon is támogatják az utazást, a nyaralást. Ha teheted, vegyél ki néhány napot, és pihenj, lazíts, töltődj fel. Szükséged lesz rá, és mikor máskor engednéd meg magadnak, ha nem a nyár utolsó hónapjában? Sőt, most némi kreativitással és szervezéssel nagyon olcsón találhatsz számos izgalmas programot is. Mire figyelj a pénzügyekben augusztus második hetében? Csillagjegyednél elolvashatod a választ és a megfontolandó javaslatokat.

Heti pénzhoroszkóp: Kos

Kos jegyűként sokba fognak kerülni a gyerekek vagy a gyerekes dolgaid ezen a héten, ha nem tudatosan figyelsz oda. Különösen a péntek látszik veszélyesnek. Jobb lenne, ha ezen a napon elő se vennéd a pénztárcádat…

Heti pénzhoroszkóp: Bika

Bika jegyűként rendkívül kedvező időszak veszi kezdetét ezen a héten, ami kedvezően érinti az anyagi helyzetedet is. Azonban tisztában kell lenned azzal, hogy ez egy hosszabb folyamat. Tehát nem máról holnapra gazdagodsz meg…

Heti pénzhoroszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként a hét elején váratlan kiadás miatt bosszankodhatsz. Lehet, hogy csupán elfelejtettél valamit kifizetni, megvenni, vagy csak nem kalkuláltad bele a költségvetésedbe. Nem lesz ez most olyan nagy tragédia.

Heti pénzhoroszkóp: Rák

Rák jegyűként hajlamos lehetsz a héten két kézzel szórni a pénzt. Persze végre megteheted. Természetesen csak óvatosan kéne. Közben előjöhet az aggódó, elégedetlen részed, ha másokhoz hasonlítgatod magadat.

Heti pénzhoroszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként ne lepődj meg, de valami nagyon megváltozik a pénztárcádban és/vagy a bankszámládon ezen a héten. Az eddiginél megfontoltabb és következetesebb leszel. Ez pedig rövidesen jó hatással lesz a pénzügyeidre.

Heti pénzhoroszkóp: Szűz

Szűz jegyűként szükség lehet ezen a héten a dugipénzedre. Most nemcsak a pénz jön jól, hanem az elv is, amit előre lefektettél, hogy mikor nyúlhatsz hozzá ehhez a félretett pénzhez. Ha ezt nem tetted meg, még most is pótolhatod.

Sokba kerülhet a figyelmetlenség a héten (iStock)

Heti pénzhoroszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként el kell fogadnod, hogy a pénz hol bejön, hol kimegy. Ez a dolga, ez a normális. Összeírhatod a várható bevételeidet és kiadásaidat, de ez bármikor borulhat ezen a héten. Nem azért, mert ügyetlen vagy, hanem ez most egy ilyen időszak.

Heti pénzhoroszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként számodra Jupiter, a bőség és nagy szerencse bolygója azt mutatja a héten, hogy végre elkezdődik egy bőségesebb és szerencsésebb időszak. Lassan megnyugodhatsz, sőt megkönnyebbülhetsz, hiszen rendbe jönnek az anyagi dolgaid.

Heti pénzhoroszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként ezen a héten egyre inkább elhatalmasodhat rajtad a türelmetlenség. Olyan érzésed lesz a pénzügyeid kapcsán, mintha te nyomnád a gázt, de valaki folyamatosan behúzta volna a kéziféket…

Heti pénzhoroszkóp: Bak

Bak jegyűként ez az augusztusi hét kellemetlen égi eseményeket jelez, amelyek kellemetlenül érintik a pénzügyeidet. A csütörtöki telihold és egy pénteki csúnya fényszög is óvatosságra int: most tényleg ne költekezz!

Heti pénzhoroszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként annyi dolgod akad a héten, hogy időd sincs a pénz miatt aggódni. Ez most kimondottan jót tesz az anyagi helyzetednek. Ezáltal a pénz teszi a dolgát: bejön és szükségszerűen kimegy…

Heti pénzhoroszkóp: Halak

Halak jegyűként szokatlan kérdések feszítenek belülről ezen a héten a pénzzel kapcsolatosan: kié a bevétel? Mit jelent a közös teherviselés? Meg kell-e osztani azt, amiért megdolgoztál? Ne szégyelld, hogy ilyesmiken jár a gondolatod. Ezeket a problémákat valóban meg kell beszélnetek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top