Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. június 22–23.: Boldogság felsőfokon

Boldogság felsőfokon. Igen, erre számíthatnak most a csillagjegyek. És mi minden vár még a szerelemben ezen a júniusi hétvégén? A horoszkópból kiderül. Érdemes megfogadni a javaslatokat.

Kos

Kos jegyűként boldogság nélkül nem is tudnál létezni. Számodra ez az érzés lelki orvosság, ami minden nehézséget meggyógyít az életedben. Párodra számíthatsz ezen a hétvégén, hiszen szeretetével támogat és segít téged, hogy megoldhasd a téged foglalkoztató problémákat.

Bika

Bika jegyűként sokkal több figyelemre, szeretetre van szükséged ezen a hétvégén. Márpedig ezt a figyelmet és szeretetet sokkal könnyebben és egyszerűbben megkaphatnád, ha egyszerűen csak kimondanád. Mondd el a párodnak, mire vágysz most igazán, hidd el, örömmel teljesíti a kérésedet.

Ikrek

Ikrek jegyűként talán fel sem merült benned eddig, hogy nem mindenki kedveli a párodat. Ezen a hétvégén valaki panaszkodhat is rá, vagy nemtetszését fejezi ki neked. Nagyon fontos, hogy ne kapd fel a vizet, ne vágj vissza, de a párodat se vond kérdőre. Egyszerűen csak gondold át, vajon mennyiben irigység avagy jogos megjegyzés, amit hallasz.

Rák

Rák jegyűként ezen a hétvégén érdemes lenne valami aprósággal meglepni a szerelmedet. Igen, akkor is, ha a születésnapodat te ünnepled. Ő sem felejti el az ajándékozást, de biztosan nagyon hálás lesz a kedvességedért. Ne hagyd ki ezt a csodás pillanatot.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként ezt a hétvégét a pároddal vagy a családdal kéne töltened. Alapból is vágysz a szeretetre, a meleg érzésekre, szóval ha bármilyen egyéb programmal húznák keresztbe a számításodat, most sokkal jobban teszed, ha nemet mondasz és a szerelmet választod

Szűz

Szűz jegyűként számíthatsz rá, minden megváltozik ezen a hétvégén. Ha még keresed a párodat, valaki megérintheti a lelkedet. Ha pedig párban élsz, ezen a hétvégén a boldogság rózsaszín felhőin lebeghetsz. Szóval bátran nyisd meg a szívedet.

Boldogság felsőfokon (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként figyelj rá ezen a hétvégén, hogy ne ismételd magadat. Próbáld meg észrevenni, hogy minden feszült helyzetben ugyanúgy reagálsz. Ugyanazt mondod, ugyanazt teszed. És mit érsz el vele? Nem sokat. Fontos vagy a párodnak, és ez a legfontosabb.

Skorpió

Skorpió jegyűként mostanában zavaros volt a szerelmi életed, de végre ismét a nyugalom, a béke érzése önti el a szívedet. Már ezen a hétvégén érezheted a pozitív változásokat, akkor is, ha párban élsz, és akkor is, ha még keresed a társadat…

Nyilas

Nyilas jegyűként büszke lehetsz önmagadra és természetesen a szerelmedre is. Minden okod meg is lehet a pozitív érzésekre. Ezen a hétvégén ünnepeljétek meg a boldog párkapcsolatot, az eredményeket, amiket közösen értetek el. Megérdemled, megérdemlitek. 

Bak

Bak jegyűként figyelj rá, ne reagálj túl ezen a hétvégén semmilyen eseményt sem. Történjen bármi, vedd elő a rád annyira jellemző higgadtságot, mértékletességet, és próbáld meglátni mindenben a jót. Szerelmed nagyon is megérdemli a dicséretet.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként ezt a hétvégét csak a szerelmedre szánd. Töltsétek együtt az időt, felejtsétek el a munkát, a feladatokat, és csak legyetek együtt. Bármit is csináltok most közösen, mindkettőtök szívét, lelkét gyógyítja és tölti. A párkapcsolatotoknak éppen erre van most a legnagyobb szüksége.

Halak

Halak jegyűként nagyon érzelmes hétvége vár rád. Megérinthet a szerelem érzése. Légy mégis óvatos, mert nem biztos, hogy aki tökéletesnek tűnik, a valóságban is az. Könnyen az illúzió csapdájába léphetsz, és kiderülhet, csak harmadik lennél egy meglévő kapcsolatban. Ennél pedig sokkal többet és jobbat tartogat számodra az élet…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top