Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. július 29. – augusztus 4.: Aki a kicsit nem becsüli…

A mondás, amely szerint „aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli”, ezen a héten különösen aktuális lesz. Most a legcsekélyebbnek tűnő pénzért is érdemes hálát érezni, mert így sokszorozhatod meg a bevételeidet a horoszkóp szerint...

Július utolsó, majd augusztus első napja furcsa ellentmondást hoznak a csillagjegyeknek. Míg a hét eleje megterhelőnek látszik a bolygók állása és a horoszkóp szerint, addig csütörtöktől káprázatos fordulatot vesz az élet. Mire figyelj ezen a felemás héten? Csillagjegyednél elolvashatod a választ és a megfontolandó javaslatokat.

Heti pénzhoroszkóp: Kos

Kis szerencse vagy nagy szerencse. Kos jegyűként valójában teljesen mindegy, a lényeg, hogy szerencsés úton kerül most hozzád a pénz. A Vénusz bolygó szerint ez még csak a kezdet. Meglátod, lesz még folytatása…

Heti pénzhoroszkóp: Bika

Bika jegyűként a családod és/vagy az otthonod igencsak sokba kerülhet ezen a héten. Nehéz konstellációk lesznek az égen, amelyek megnehezíthetik a dolgodat is. Ám ne kezdj kapkodni, azzal nem segítesz magadon.

Heti pénzhoroszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként hidd el, rendkívül fárasztó folyton számolni a pénzt. Uralkodó bolygód, a Merkúr szerint könnyebb dolgod lesz augusztus 1-jétől. Persze idő kell ahhoz, hogy fellélegezhess, de a kedvező folyamat a csütörtöki újholddal végre elindul…

Heti pénzhoroszkóp: Rák

Rák jegyűként ezen a héten végre a bevételoldal kicsit erősödni látszik. Vénusz, a Kis szerencse bolygója melléd áll. És megint érvényesül a mondás: „Aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli.” Vajon miért érezhetsz most hálát?

Heti pénzhoroszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként grandiózus események sora indul el számodra az új hónappal, amely újholddal kezdődik. Ez természetesen érinteni fogja az anyagi helyzeted is. Gyarapodásra számíthatsz… Élj a lehetőséggel.

Heti pénzhoroszkóp: Szűz

Szűz jegyűként ezen a héten váratlan kiadás borzolhatja az idegeidet. Bosszankodás helyett járj utána, hogyan csökkenthetnéd a veszteséget: biztosítással, javítással, alkatrészekkel, esetleg a saját munkáddal vagy bármivel, ami eszedbe jut még.

A hét mottója: Ki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli (iStock)

Heti pénzhoroszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként bármennyire is igyekszel, nem tudsz minden költséget Excel-táblázatban előre megtervezni. Adódhatnak ugyanis előre nem látható költségeid. Jobb lenne, ha nem büntetésnek fognád fel ezt az egészet.

Heti pénzhoroszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként a csütörtöki újhold új pozíciót, új munkakört vagy új munkahelyet ígér neked. Ez biztosan javítja a pénzügyi helyzetedet, no meg a hangulatodat is. De nem várhatod el, hogy azonnal megsokszorozódjon a bevételed…

Heti pénzhoroszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként ezen a héten csak kellő fegyelemmel és önmegtartóztatással érheted el, hogy ne kerülj egy negatív, lehúzó anyagi spirálba. Még jó, hogy Szaturnusz, a felelősség bolygója támogat téged ebben…

Heti pénzhoroszkóp: Bak

Bak jegyűként ezen a héten nem lesz könnyű spórolnod. Folyton szembejön valami akció, leértékelés. Csupa olyan holmiról van szó, amire valójában már nagyon régóta vágysz. De ez nem jelenti azt, hogy mindet meg is kellene venned!

Heti pénzhoroszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként ezen a héten kissé összekuszálódhatnak a pénzügyi szálak: óriási kihívás átláthatóvá tenned a bevételeidet és a kiadásaidat. Persze most is sikerülni fog, ha szánsz rá elegendő időt…

Heti pénzhoroszkóp: Halak

Halak jegyűként hidd el, kifejezetten rossz hatással van az anyagi helyzetedre, ha állandóan aggódsz, és/vagy számolgatod a pénzedet. Jobb lenne, ha optimistán állnál az anyagiakhoz, és megőriznéd a bizakodást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top