Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp, 2019. augusztus 26. – szeptember 1. – Egyre jobban alakulnak a pénzügyek

A bolygók szerint ezen a héten egyre jobban alakulnak a csillagjegyek pénzügyei. Már láthatók a pozitív változások, erősödik, stabilizálódik minden. Viszont nem azonnal és nem gyorsan történik mindez, szóval a horoszkóp szerint semmit sem kéne még siettetni.

Augusztus utolsó hetében mindenki kicsit fellélegezhet. Talán még nem pontosan úgy alakulnak a pénzügyek, ahogyan a csillagjegyek várnák, de a bolygók szerint szépen lassan látható ez a pozitív tendencia. A tudatosság, a megfontoltság ezen a héten nagyon fontos az anyagiak tekintetében. Viszont most tény és való, egyre optimistább lehet mindenki. Mire figyelj a pénzügyekben augusztus negyedik hetében? Csillagjegyednél elolvashatod a választ és a megfontolandó javaslatokat.

Heti pénzhoroszkóp: Kos

Kos jegyűként augusztus utolsó napjaiban szokatlanul fegyelmezett és józan leszel a pénzzel kapcsolatosan. Végre az ésszerűség dominál a döntéseidben. Ez pedig a hónap végén a lehető legjobbkor jön…

Heti pénzhoroszkóp: Bika

Bika jegyűként hidd el, semmi okod az aggodalomra. A pénzügyeid jól alakulnak, persze nem baj, ha nem kezded el szórni a pénzt. A bolygók segítenek, hogy folytasd azt, ami anyagi biztonságot eredményez.

Heti pénzhoroszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként számodra új időszámítás kezdődik a héten: bolygód, a Merkúr a Szűzbe lépve olyan józanságot hoz neked, amelynek segítségével stabilizálhatod, megerősítheted a pénzügyi helyzetedet. Jól hangzik, ugye?

Heti pénzhoroszkóp: Rák

Rák jegyűként a takarékosság valóban nagyon szép dolog, de ha túlzásba viszed, és mindent megtagadsz magadtól, egyre jobban beszűkülsz, és elveszíted az életkedvedet. Találd meg az arany középutat: ne vonj meg magadtól semmit, de ne is költekezz fölöslegesen.

Heti pénzhoroszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként irigylésre méltón kedvezően alakul az anyagi helyzeted. Nincs mese, be kell látnod, nagyon is megéri ésszel költekezni. Most konkrétan érzékelheted a megfontoltság eredményét. Szuper!

Heti pénzhoroszkóp: Szűz

Szűz jegyűként nagyszerű hír számodra, hogy a Szűz jelében felvonuló bolygók felfokozzák mindazt, ami alapból is jellemző rád: kitartás, precizitás, megfontoltság. De ugyanígy jellemző lehet a szőrszálhasogatás, a kishitűség is. Ügyelj rá, hogy utóbbiak ne akadályozzanak a pénzkeresésben…

Egyre kiszámíthatóbbak az anyagi ügyek (iStock)

Heti pénzhoroszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként nagyon szerencsés és helyes, hogy a pénzt végre fegyelmezettebben kezeled, mint korábban. A bolygók szerint kezdesz érettebben viszonyulni a pénzhez. Ennek pontosan most van itt az ideje…

Heti pénzhoroszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként ezen a héten a pénz központi téma nálad. Nem baj, ha fajsúlyossá válik, de túlzásba nem szabad esned. Úgy tűnik, hogy minden gondolatod arról szól, mennyi bevételed és kiadásod lesz. Más témák is léteznek, ne feledd…

Heti pénzhoroszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként a hét eleje, a hónap vége nehézségeket hozhat neked anyagi értelemben. Hosszú volt a nyár. Lehet, többet költöttél, mint eredetileg akartál. Most kicsit szűkebb keretből kell gazdálkodnod. Megoldod.

Heti pénzhoroszkóp: Bak

Bak jegyűként a legjobb égi hír számodra, hogy a föld elemi energia dominál ezen a héten. Ez testhezálló a számodra, nem mellesleg kedvez a pénztárcádnak is. Egyelőre nem látványos, de igenis javuló tendencia kezdődik az anyagi helyzetedben…

Heti pénzhoroszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként sok kiadással kell számolnod ezen a héten. Mégsem kéne aggódni, mert a bolygók stabilitást, biztos alapokat szimbolizálnak. A stabilitás nem jelent bemerevedést, inkább kontrollálható hullámzást. Ezt meg te tudod követni…

Heti pénzhoroszkóp: Halak

Halak jegyűként tanácsot kéne kérned valakitől, hogy mibe érdemes most befektetned. Van valamennyi pluszpénzed, amit szeretnél fialtatni. De erről ne magad dönts, ezt most csak hozzáértőn szabad tenned.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top