Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. szeptember 2–8. – Érezhetően jön a pénz…

Szeptember nagyszerűen indul az iskolakezdés ellenére is. A horoszkóp szerint ugyanis egyre jobban alakulnak a pénzügyek, és onnan is érkezik pénz, ahonnan egyáltalán nem is számítottál rá. Persze ez még nem ok az esztelen költekezésre, de a helyzet tényleg egyre jobb és jobb...

Szeptember első hete a horoszkóp szerint nagyon is kedvezőnek tűnik. Az anyagiakat illetően mindenképpen. Érdemes persze tudatosan, átgondoltan vásárolni, mert némi körültekintéssel most nagyon sokat lehet spórolni. Mintha folyamatosan szembejönnének a legkedvezőbb lehetőségek… Lesz miért optimistának lenni. Mire figyelj a pénzügyekben az első szeptemberi héten? Csillagjegyednél elolvashatod a választ és a megfontolandó javaslatokat.

Heti pénzhoroszkóp: Kos

Kos jegyűként egyre szigorúbb vagy magaddal a pénzügyekben. Sokkal spórolósabban állsz hozzá a kiadásokhoz, mint korábban. Ez meg fogja hozni az eredményét, de csak később válik konkrétan érzékelhetővé.

Heti pénzhoroszkóp: Bika

Bika jegyűként fura, de szükség lesz a kreativitásodra a pénzzel kapcsolatosan. Persze nem kell semmilyen trükközésre gondolnod, elegendő, ha nem a szokásos merev módon, hanem kissé rugalmasabban állsz a témához…

Heti pénzhoroszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként szeptember első hetében fegyelmezettebben kéne kezelned a pénzedet. Ne vegyél meg mindent az iskolakezdésre hivatkozva. Nézd inkább végig, hogy mi használható még a régiekből. Meglepődsz, mennyi hasznos holmi lapul a fiókban. Ez is a spórolás egyik módja…

Heti pénzhoroszkóp: Rák

Rák jegyűként lehet, hogy hozzá kell nyúlnod ezen a héten a félretett pénzedhez. Nem azért, mert baj van, hanem mert nagyobb beruházás válik aktuálissá. Mielőtt kifizeted, nézz utána a legkedvezőbb áraknak. Nagyon kedvezően vásárolhatsz, ha kellően figyelmes vagy.

Heti pénzhoroszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként a kitartás, a fegyelem és a következetesség csak hosszú távon hozza meg a kívánt eredményeket. Szóval folytasd ezen a héten is az átgondolt költekezést, és hamarosan nagyon is elégedett leszel…

Heti pénzhoroszkóp: Szűz

Szűz jegyűként továbbra is jól alakulnak a pénzügyeid. Most tényleg semmi okod nem lehet az aggodalomra. Persze nem árt folytatnod azt a fegyelmet, ami a kiadásaiddal kapcsolatosan jellemző rád. De ne vidd túlzásba ezt se.

Egyre jobban alakulnak a pénzügyek (iStock)

Heti pénzhoroszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként valójában saját magad elől is el kéne dugnod egy kisebb összeget, ha végre szeretnél félretenni. Persze nincs most az a pénz, amit ne tudnál elkölteni. Mégis nagyon fontos lenne kicsit előre is gondolni, és tartalékot képezni. Hamarosan fontos lesz…

Heti pénzhoroszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként még mindig sokat foglalkoztat az anyagi helyzeted alakulása. Ez helyes, hiszen alapvető fontosságú, hogy rendben legyenek a pénzügyeid. Ám nem kéne túlzásokba esned. Nem teszel vele jót sem magadnak, sem a környezetednek, ha folyton a pénzen agyalgatsz.

Heti pénzhoroszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként vannak olyan kiadásaid, amelyek korábbi hibás döntésből erednek. Nem katasztrófa, de ennek a végére kell járnod. Ne bosszankodj, ne szidd magad, rendezd el tisztességesen. Visszacsinálni már úgysem tudod, viszont sokat okulhatsz belőle.

Heti pénzhoroszkóp: Bak

Bak jegyűként jó, hogy ezen a héten is folytatódik a múlt heti kedvező folyamat. Szóval most tényleg kitűnően alakulnak a pénzügyeid. Tarts ki azok mellett az elvek mellett, amelyek eddig beváltak nálad. Ez egy remek irány a pénzügyekben.

Heti pénzhoroszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként még ezen a héten is sok kiadást mutatnak a bolygók. De továbbra sem kell aggódnod, mert a bolygók szerint ez most aktuális és elkerülhetetlen. Ne félj, nem fogsz kifutni a keretből. Mindig megoldod, nem igaz?

Heti pénzhoroszkóp: Halak

Halak jegyűként szokatlanul fegyelmezett vagy a pénzzel kapcsolatosan ezen a héten. Ennek lassan meg is lesz a jutalma. De ne bízd el magad, és ne kezdj el költekezni, mert akkor azonnal véget érne a jó széria.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top