Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. augusztus 5–11.: Az élmények hozzák a pénzt a héten

Az élmények tesznek gazdaggá. Az élményekből nemcsak örömet meríthetsz, feltöltheted a lelkedet, de magadhoz vonzod a bőséget, a gazdagságot is. A horoszkóp szerint ezen a héten az utazást, a nyaralást, a valódi kikapcsolódást, az élmények gyűjtését támogatják a csillagok. Megengeded magadnak?

Augusztus első hetében a csillagok nagyon is támogatják az utazást, a nyaralást. Ha teheted, vegyél ki néhány napot, és pihenj, lazíts, töltődj fel. Szükséged lesz rá, és mikor máskor engednéd meg magadnak, ha nem a nyár utolsó hónapjában? Sőt, most némi kreativitással és szervezéssel nagyon olcsón találhatsz számos izgalmas programot is. Mire figyelj a pénzügyekben augusztus első hetében? Csillagjegyednél elolvashatod a választ és a megfontolandó javaslatokat.

Heti pénzhoroszkóp: Kos

Kos jegyűként az ötletességed most nagyon sokat segíthet abban, hogy optimalizálhasd a heti költségeidet. Ehhez csak arra van szükséged, hogy kicsit felülemelkedj a gondokon, és felemeld a fejedet. Jó vagy ebben, te is tudod…

Heti pénzhoroszkóp: Bika

Bika jegyűként most kivételesen ne spórolj, ha épp utazol, nyaralsz! Szánj pénzt a valódi élményekre, mert ez kifizetődő! Szükséged van a kalandokra, melyek örökre megmaradnak. Majd később spórolsz valami máson…

Heti pénzhoroszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként szerencsés vagy, hiszem még mindig sokat költhetsz utazásra, nyaralásra. De ne aggódj ezen, most aktuális ez. Persze nem kell ész nélkül szórnod a pénzt. Nagyon sok ingyenes, de annál élvezetesebb programot találhatsz. Okos vagy, megoldod.

Heti pénzhoroszkóp: Rák

Rák jegyűként számodra most nagyon kedvező folyamatokat mutatnak a bolygók, amelyek természetesen kedvezően érintik a pénztárcádat is. Pluszbevételeid lehetnek, amelyeknek azonnal nagyon sok jó „helyet” is találsz.

Heti pénzhoroszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként számodra most elengedhetetlen, hogy már a hónap elején kalkulációt készíts. Ez nem csak hasznos, hanem szükséges is, mert csak így láthatod át, hogy mennyi bevétellel és kiadással kell számolnod a közeli jövőben.

Heti pénzhoroszkóp: Szűz

Szűz jegyűként, amennyiben családban élsz, jogos a közös teherviselés. Vagyis mindenki lehetőség szerint azonos mértékben járuljon hozzá a kiadásokhoz! Nem kell neked egyedül finanszírozni mindent. Emlékeztesd a többieket udvariasan minderre.

Ezen a héten megengedheted magadnak a bőséget (iStock)

Heti pénzhoroszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként, persze, a hónap elején könnyű optimistán kezelni a pénzt. Augusztus ugyanakkor meglehetősen hosszú hónap. Ráadásul lassan aktuális az iskolakezdés, ami költséges lesz újra. Szerencsére meg tudod oldani, nem lesz probléma.

Heti pénzhoroszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként egyre türelmetlenebb kezdesz lenni. Most már végképp eleged van a spórolásból. De még kicsit próbálj meg kitartani. A bolygók szerint ezt a hetet még ki kell valahogy bírnod. Hidd el, nincs már sok hátra…

Heti pénzhoroszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként te is tudod, még javában tart a nyár, ami kitűnő ürügy a költekezésre. Nem baj, ha megengedsz magadnak pár extra kiadást. De ezt majd máshol kell lecsípned, hogy egyensúlyban maradhasson a mérleg.

Heti pénzhoroszkóp: Bak

Bak jegyűként szuper hír számodra, szinte lottónyereménynek fogod megélni, hogy valami sokkal, de sokkal kevesebbe fog kerülni, mint hitted. Ez pedig a lehető legjobbkor jön. Augusztusban úgyis lesznek bőven kiadásaid…

Heti pénzhoroszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként a legjobb az lenne, ha nem kellene kölcsönkérned. Pedig valaki szívesen segítene. Mindenképpen mérlegeld a döntésedet, hogy melyik út a kifizetődőbb. Nem biztos, hogy bele kell szakadnod egyedül a kiadásokba…

Heti pénzhoroszkóp: Halak

Halak jegyűként remek hír a számodra, hogy a kitartó munkának mindig megvan az eredménye. Amit csinálsz, az kifizetődik. De olykor csak hosszú távon. Viszont ebben is érvényesül az energiamegmaradás törvénye…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top