Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. augusztus 19-25. – Pénzt ígérnek a bolygók a héten

Ezen a héten a bolygók kifejezetten támogatják a pénzügyeket. Lesz, aki úgy érzi, mintha megütötte volna a főnyereményt. Hogy mi mindent jelez a pénzhoroszkóp a hétre? Íme, a legfontosabb részletek.

Augusztus harmadik hetében mindenki egy kicsit könnyelműbben költekezik. Elvégre még tombol a nyár, a hosszú hétvége pedig arra késztet, hogy megengedjük olyasmit is magunknak, amit talán máskor nem. A bolygók támogatják a héten a pénzügyeket, ami persze még nem ok a felelőtlen és fölösleges költekezésre. Viszont most tény és való, egyre optimistább lehet mindenki. Mire figyelj a pénzügyekben augusztus harmadik hetében? Csillagjegyednél elolvashatod a választ és a megfontolandó javaslatokat.

Heti pénzhoroszkóp: Kos

Kos jegyűként a hosszú hétvégével induló heted pénzügyi szempontból a lehető legkevesebb kockázatot hozza. Valami megváltozik: a hozzáállásod, a józanságod, amitől egyre ügyesebben tudsz takarékoskodni… Ez most a lehető legjobbkor jön.

Heti pénzhoroszkóp: Bika

Bika jegyűként a hosszú hétvége után megszáll egyfajta béke, ami jót tesz az anyagi helyzetednek is. Egyre jobban tud dominálni az a higgadtság, ami rád jellemző, és elengedhetetlen a pénzügyi gyarapodáshoz…

Heti pénzhoroszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként meglehetősen hullámzanak a pénzügyeid ezen a héten. Ennek van jó oldala, hiszen van felfelé ívelő szakasza, de a másik véglet a többletkiadásokat jelzi, melyek most növekvő aggodalommal is tölthetnek el.

Heti pénzhoroszkóp: Rák

Rák jegyűként végre hihetetlenül jól alakul a pénzügyi helyzeted. A bolygók ezen a héten kitűnő folyamatokat szimbolizálnak. Ez pedig extra bevételt jelent, amiért meg is dolgoztál, vagyis jogosan a tiéd…

Heti pénzhoroszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként olyan bolygóállások lesznek ezen a héten az égbolton, amelyek egy sokkal takarékosabb stílust mutatnak. Te is meg fogsz lepődni magadon, mert korábban nem tudtál volna ennyire megfontolt és spórolós lenni.

Heti pénzhoroszkóp: Szűz

Szűz jegyűként egyszerre leszel türelmetlen és ambiciózus ezen a héten, ami az anyagi helyzetednek ugyanakkor nem igazán fog kedvezni. Hajlamos leszel ugyanis a meggondolatlanságra, ami most igencsak költséges luxus…

Pozitív változásokat jeleznek a bolygók a pénzügyekben (iStock)

Heti pénzhoroszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként bízz benne, hogy meg tudod oldani a kiadásaidat külső segítség nélkül, és minden elképzelésed megvalósul. Muszáj lenne kerülnöd a hitelt, de ez most csak pánik és aggodalom nélkül sikerülhet…

Heti pénzhoroszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként nagyszerű hír, hogy ritka és nagyon pozitív lehetőségeket mutat erre a hétre több fényszög is. Természetesen ez nem a „sült galamb”, vagyis meg kell dolgoznod érte. De jó hír, hogy megéri. Nagyon is megéri…

Heti pénzhoroszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként nem lenne semmi gond a pénztárcádban, ha nem hagynád, hogy a lelkesedésed túlzásokra hajlamosítson. Most nem számít, hogy mi motivál, a lényeg, hogy ne ess túlzásba. Szóval, tényleg csak annyit költs, amennyit mindenképpen fontos.

Heti pénzhoroszkóp: Bak

Bak jegyűként sajnos olyan kiadásaid adódhatnak ezen a héten, amikre nem számítottál. Mielőtt morogni kezdenél, higgadtan gondold végig, hogy melyik ütemezhető át, és melyiket ne halaszthatod egyetlen percig sem.

Heti pénzhoroszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként úgy tűnik, hogy ezen a héten nem a pénz, hanem több más téma fog izgatni. A párkapcsolat, vagy annak hiánya most sokkal inkább foglalkoztat, mint a pénz. Megteheted, mert a pénzügyeid most tényleg rendben vannak.

Heti pénzhoroszkóp: Halak

Halak jegyűként a vártnál jobban alakulnak a héten a pénzügyeid. Ez felér egy lottóötössel. Jogosan örülhetsz, de mindez mégsem indok a felelőtlen költekezésre. Persze vehetsz magadnak valami apróságot, de ne ess túlzásba!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top