Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. augusztus 24–25. – Romantikus hétvége

A horoszkóp szerint ez a hétvége nagyon is alkalmas a romantikára. Számtalan romantikus pillanatban lehet részed, de a szerelmed is meglephet valamilyen romantikus ajándékkal. Ez a hétvége egészen biztosan az igazi szerelemről szól...

Vajon mit jósolnak a szerelemben a csillagok augusztus utolsó hétvégéjére? Annyi bizonyos, hogy a Mars és a Vénusz bolygók együttállása páratlan lehetőséget kínál a szerelemre, hiszen ez a bolygóállás a férfias és a nőies energiák találkozása. Romantikában nem lesz hiány, de azért némi feszültséget is jeleznek a csillagok. Nem érdemes elrontani a meghitt pillanatokat. Ezúttal is érdemes elolvasni a párodnak írt üzenetet is, hiszen így láthatod, a horoszkópja szerint ő mire vágyik ezen a hétvégén a legjobban… Nos, mit tehetsz a szerelemért, a párkapcsolatért? Kiderül a szerelemi horoszkópból.

Kos

Kos jegyűként a párod talán dolgozni akar a hétvégén, pedig neked most nagyon mehetnéked van. Szeretnél sétálni, moziba menni, és ebből az eltérő igényből bizony könnyen konfliktus támadhat közöttetek. Megelőzheted a vitákat, ha megbeszélitek, melyik napon dolgoztok, és melyiken választjátok a szerelmet és a szórakozást.

Bika

Bika jegyűként imádni fogod ezt a hétvégét. A föld dominancia kreatívvá és életvidámmá tesz téged, ami átragad a párodra is. Ennek szellemében kezdeményezz olyan programot, amiről már többször beszéltetek, de eddig nem jött össze. Most végre van rá esély.

Ikrek

Ikrek jegyűként annyira vonzóvá tesz téged, hogy vidám és cserfes vagy. Ne fogd vissza magadat, a szerelmed pontosan ezt szereti benned. Közben azért figyelj rá, hogy követni tudjon. Ha kitalálsz valami újat, várd meg, hogy megértse, és egyet is értsen veled. Abból könnyen baj lehet, ha nem vagytok egy hullámhosszon.

Rák

Rák jegyűként ezen a hétvégén te is és párod is a szükségesnél többet nosztalgiáztok. Ennek vannak veszélyei. Ugyanis ha folyton a múltra emlékeztek, elmulasztjátok a jelen gyönyörű pillanatait. Pedig ölelni, csókolni, szeretni csak most lehet. Ennek tudatában bújj a párodhoz most minél többet.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként még ne rakd el a strandpapucsot, a fürdőruhát és a napszemüveget, hiszen még tombol a nyár. Szerelmeddel érdemes strandra, szabad vízhez mennetek, találkozhattok a barátokkal, de kirándulhattok is édes kettesben. Mindenképpen mozduljatok ki, ne maradjatok a négy fal között. Télen bőven ráértek erre.

Szűz

Szűz jegyűként különleges bolygóegyüttállás – Mars-Vénusz a Szűz jelében – aranyozza be a hétvégédet. Veled lesz az erő (Mars) és a szépség is (Vénusz). Ezt a párod nagyra értékeli, most igazán tisztel téged, és felnéz rád. De vigyázz, ettől ne érezze kicsinek magát. Ő is megérdemli a dicséreteket.

Romantikát, szerelemet hoz ez a hétvége (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként friss levegőre, valódi szabadságra lenne szükségetek mindkettőtöknek ezen a hétvégén. Éppen ezért, ha tehetitek, minél több időt legyetek kinn, a szabadban! Kifekhetnétek a fűbe, és nézegethetnétek a felhőket, különleges formákat keresgélve. Ez olyan romantikus… Ugye?

Skorpió

Skorpió jegyűként könnyen lelombozhatja a hangulatodat, ha szerelmed ezen a hétvégén helyetted a takarítást választja. Te most valódi romantikus, intim összebújásra vágysz. Ha magadban duzzogsz, nem fogja megtudni, mi bánt. Nyílj meg előtte, mondd ki a vágyadat, fogalmazz egyértelműen. És meglátod, máris vége a feszültségnek…

Nyilas

Nyilas jegyűként rajongva szereted a párodat. Vajon ő tud erről? Ez a hétvége remek lehetőséget ad, hogy végre szerelmet vallj neki. Bár egy szombat esti bolygószembenállás feszültséget generálhat köztetek, ezért ha lehetséges, inkább vasárnap estére időzítsd a romantikus szerenádot…

Bak

Bak jegyűként el kéne fogadnod, attól, hogy te nem szeretsz vagy nem szeretnél romantikázni, a szerelmed még nagyon is vágyhat ilyesmire. Talán már leszokott arról, hogy ennek hangot adjon, ami igazából szomorú, mert ha kihal a romantika a kapcsolatotokból, vészesen közeledtek a végéhez…

Vízöntő

Vízöntő jegyűként ezen a hétvégén most neked kell kezdeményezned. A szerelmed kissé fáradt, fásult a rövid munkahét ellenére is. Több ötlettel kéne előállnod. Régi, jól bevált programok is szóba jöhetnek most. Aminek egyszer már sikere volt, hidd el, nagyszerűen működik most is.

Halak

Halak jegyűként könnyen féltékennyé válhatsz, mert a párod ezen a hétvégén olyan népszerű, hogy rád alig jut ideje. Hangot kéne adnod annak, hogy igényt tartasz a társaságára. Mert ha csak csendben vársz, azt hiheti, hogy nincs ellenedre, ha nélküled mozdul ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top