Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. augusztus 31-szeptember 1. – Felemás ez a hétvége

Ezen a hétvégén nagyon felemásan alakul a szerelem terén. A szombat ugyanis inkább nehézségeket tartogat, a vasárnap viszont annál ragyogóbbnak ígérkezik. Nem kéne tönkretenni a szombattal az egész hétvégét, ezért is érdemes a horoszkóp javaslatait most is megfogadni.

Vajon mit jósolnak a szerelemben a csillagok augusztus utolsó és szeptember első napjára? Annyi bizonyos, hogy nagyon másként alakul a két nap. Míg a szombatra inkább a feszültség lesz a jellemző, a vasárnap már teljes békében és nyugalomban telik. Persze, csak akkor, ha a szombatot nagyobb viták nélkül vészelitek át. Vagy legalábbis meg tudtok bocsátani egymásnak…

Ezúttal is érdemes elolvasni a párodnak írt üzenetet is, hiszen így láthatod, a horoszkópja szerint ő mire vágyik ezen a hétvégén a legjobban… Nos, mit tehetsz a szerelemért, a párkapcsolatért? Kiderül a szerelemi horoszkópból.

Kos

Kos jegyűként kettéhasad a hétvégéd: szombaton a kishitű és kötekedő hangulatod könnyen megmérgezheti a kapcsolatotokat. Vasárnap túl jutsz ezen, és megint lelkes, kezdeményező és figyelmes leszel. Utóbbit már nagyon is kedvelni fogja a szerelmed. Bárcsak mindig ilyen lennél…

Bika

Bika jegyűként ne lepődj meg, de kissé le leszel eresztve szombaton. Nem sok kedved lesz kimozdulni, bulizni. Ezt ugyanakkor mondd el a párodnak is. Inkább vasárnapra keressetek programot. Muszáj közös nevezőre jutnotok, mert az nem tesz jót senkinek sem, ha csak egyikőtök kívánsága teljesül, és a másik szenved ettől.

Ikrek

Ikrek jegyűként be kell látnod, vége a nyárnak. Ettől még persze szombaton, augusztus utolsó napján kicsit nyomott hangulatban leszel. Szerencsére vasárnap ki leszel cserélve: sokkal derűsebben látod a jelent és a jövőt. Ezt átveszi a kedvesed is, vagyis szeptember első napja klasszisokkal harmonikusabbnak ígérkezik, mint az előző.

Rák

Rák jegyűként ezen a hétvégén a párod szeretne valami kézzel fogható, produktív dolgot kipipálni. Ehhez neked nem sok kedved lesz, de igyekszel jó pofát vágni. Ne hidd, hogy ő ezt nem veszi észre. Jobban teszed, ha őszintén bevallod, neked most valami máshoz több kedved lenne.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként hidd el, nem nyomaszthatnak a hétköznapi gondok annyira, hogy ne legyen időd, kapacitásod, kedved, türelmed a szerelmedhez. Pedig ez most könnyen előfordulhatna, ha nem lennél kellően éber. Jobb, ha gondűzőként például együtt főznétek, vagy a jó időt kihasználva strandra mennétek.

Szűz

Szűz jegyűként most kivételesen te vagy a középpontban. Ez szokatlan, és hízelgő is egyszerre. Nem baj, ha ennek oka a születésnapod közelsége. A párod keresi a kegyedet, kíváncsi a véleményedre, tőled teszi függővé, mikor hova menjetek. Jó lenne, ha ez így maradna…

Ez most egy felemás hétvége a szerelemben (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként szombaton még nem, de vasárnap egyértelműen neked kellene kitalálni, hogy mit csináljatok. Mivel vasárnap topon leszel, tele ötletekkel, álmokkal, amik nem csak téged lelkesítenek, hanem a szerelmedet is. Pontosan ezért mindkettőtöknek jobb, ha most te dominálsz.

Skorpió

Skorpió jegyűként a párod szemébe kell nézned, ha vele beszélsz. Máskülönben azt hiheti, hogy talán nem is mondasz igazat. Ennek ellenére ezen a hétvégén gyanakodhat, hogy titkolsz valamit. Ezt ne vedd sértésnek, inkább menj a dolgok elébe, és öleld őt minél hosszabban és szeretetteljesen.

Nyilas

Nyilas jegyűként vedd észre, a szerelmed alig várta, hogy együtt töltsétek a hétvégét, erre te a karriered építésével vagy elfoglalva. Nem teheted ezt vele. Tuti, hogy balhézni fog, ráadásul jogosan. Legalább a vasárnapot szenteld neki. Találj ki olyan programot, amit édes kettesben csináltok.

Bak

Bak jegyűként mindkettőtök családja várja, hogy jusson időtök rájuk is. Nem lesz könnyű eldönteni, hova menjetek. Amennyiben nem tudtok dűlőre jutni, inkább nem menjetek sehova sem. Maradjatok kettesben, és csak egymásra figyeljetek. Megérdemeltek egy kis magánéletet.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként könnyen lehet, a párodat nyomasztja valami. Ez az aggodalom teljesen elfordítja tőled. Legalábbis te így éled meg. Ne nyaggasd őt, inkább kérdezd meg, hogyan segíthetnél neki. Ha nem engedi, akkor legalább apróságokkal kényeztesd, és járj a kedvében! Ez is elég lesz.

Halak

Halak jegyűként észre kellene venned, a szerelmed nagyon várja, hogy csak vele foglalkozz. Hétvégén legalább az egyik napot ad neki! Kérdezd meg, mit szeretne kettesben csinálni veled. És persze ne is ellenkezz. Most legyen az, amire ő vágyik. Ezzel örömet szerzel neki, és te is élvezni fogod…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top