Horoszkóp

Heti horoszkóp 2019. szeptember 2–8. – Nem is indulhatna jobban az ősz

Visszavonhatatlanul vége a nyárnak, hétfőn az iskola is elkezdődik. Mindez mégsem ok a bánkódásra. Sőt, kifejezetten kedvező hét vár a csillagjegyekre. Talán nem is indulhatna jobban az ősz, a szeptember és ez a hét... A részleteket megtudhatod a heti horoszkópból.

Szeptember első hete hasonlóan jól indul, mint az utolsó augusztusi hét. A Szűz jelében jár a héten a Nap mellett a Mars, a Vénusz és a Merkúr is. Ez a bolygófelvonulás pedig támogatja a tervezést, a kitartást, a szorgalmas munkát. Kifejezetten jól jön most mindenkinek az összeszedettség, hiszen az iskolakezdéssel visszaáll minden a „megszokott” rendjébe, és szükség lesz a koncentrációra, a fegyelemre. Hogy mi mindent jósolnak a bolygók ezen a héten a csillagjegyeknek? Már csupán önmagában ezért is érdemes az újabb heti horoszkóp javaslatait elolvasni és megfogadni.

Heti horoszkóp: KOS

Kos jegyűként nem úszod meg a szorgalmas munkát, a józan tervezést, amíg tart a bolygófelvonulás a Szűzben, holott ezek nem a te erényeid. Pedig most meglepően természetesen megy. Közben a munkabíró képességed topon lesz, amit a kollégáid jobban értékelnek, mint a főnököd. De semmiképp se ess túlzásba, az egészségedre is vigyáznod kell. A bolygók szerint az emésztésed most nem az igazi. Válassz egészséges ételeket a héten. A hétvégéd eszméletlenül mozgalmas lesz: sok kaland, program hívogat, de közben pihenned is kéne valamikor.

Heti horoszkóp: BIKA

Bika jegyűként szó szerint elemedben leszel, hiszen egész héten a föld dominancia érvényesül. Végre az ügyeid a terveid szerint alakulnak. Persze nem szabad elbíznod magad, mert abban a pillanatban beüthet valami – például kedden, pénteken, vasárnap. Ezeken a napokon olyan fényszögek lesznek az égen, amelyek jócskán próbára tesznek, különösen anyagi téren. Bosszantó kiadások jöhetnek. De megvan az egyensúly: pénteken, szombaton és vasárnap, három nap alatt öt szuper fényszög arra céloz, hogy mindent meg tudsz oldani…

Heti horoszkóp: IKREK

Ikrek jegyűként egész héten a családod, az otthonod, az ingatlanügyek vagy a múlt okoz fejtörést. Téged lehúznak ezek a dolgok. Úgy fogod érezni, hogy ezeknek a témáknak az áldozata vagy, holott szó sincs erről. Jobban teszed, ha minden helyzetben felteszed magadnak a kérdést: „Mit tudok most megtenni?” Ha ez megvan, cselekedj! A többit meg hagyd. A hét második felében egyre fontosabbá válik a párkapcsolat vagy annak hiánya. Ha van kedvesed, kedveskedj neki! Ha még nincs, járj nyitott szemmel és szívvel…

Nem is indulhatna talán jobban a szeptember (iStock)

Heti horoszkóp: RÁK

Rák jegyűként, ha tanulsz, a bolygók kifejezetten kedvező hatásokkal támogatnak. Szeptember van, elkezdődött az iskola, ami téged is érinthet. Ha nem tanulsz, felbukkanhat a vágy, hogy képezd magad. Nem kell kapkodnod, elég, ha nyitott szemmel jársz. Emellett utazás ötlete, lehetősége jöhet szembe veled. Ragadd meg, de ezt sem szabad elkapkodnod. A hétvégéd a szerelem jegyében telik. Vigyázz, mert egy régi szerelem visszatérése összezavarhat, felkavarhat. Bár lehet, hogy van még dolgod vele. Biztosan megbocsátottál, megbékéltél vele?

Heti horoszkóp: OROSZLÁN

Oroszlán jegyűként szeretnél józanul ránézni az aktuális kihívásokra, de ez nem mindig sikerül. Még jó, hogy ezen a héten több napon is lesznek kedvező konstellációk: hétfőn, kedden, csütörtökön, szombaton és vasárnap is. Vagyis szinte mindennap jók az esélyeid, hogy objektíven ítéld meg például a munkádat, a fizetésedet, a jövődet. Ezek azok a témák, amelyekben döntéseket kell/kellene hoznod. Azonban a hétvégét pihenéssel töltsd. A Bak Hold szerint észszerű keretek között szórakozhatsz, de csak kellő mértékkel.

Heti horoszkóp: SZŰZ

Szűz jegyűként a születésnapod közelében továbbra is ragyogó bolygóállásoknak örvendezhetsz. A hét minden napján lesz olyan együttállás, fényszög, ami azt jelenti, hogy a dolgaid a lehető legjobb irányba haladnak. Egyetlen csapda van csupán: te magad. Persze csak akkor, ha túlzásba viszed a kritikusságot, a precizitást, és átcsapsz szőrszálhasogatóba. Ezt hogyan lehet megelőzni? Azzal, hogy észreveszed. A hétvégéd is kedvedre való lesz: a Bak Holdnak köszönhetően béke és nyugalom várható kívül és belül egyaránt.

A Szűzben járó bolygók segítik a tanulást (iStock)

Heti horoszkóp: MÉRLEG

Mérleg jegyűként el kell engedned a nyári könnyedséget, hiszen elkezdődött a tanév. Most a fegyelem és a koncentráció ideje jött el. Szerencsére a Szűz jelében zajló bolygófelvonulás pontosan ebben erősít téged. Különösen hétfőn, kedden és szerdán. Meg fogsz lepődni, milyen hatékonyan tudsz tanulni, dolgozni. A hétvége előtt gyerekes vitába bonyolódhatsz, hacsak nem lépsz hátra. Hétvégén csupa kellemes dologra vágysz: otthon kényelmesen begubózni, finom falatokat enni, jó filmeket nézni, összebújni a szerelmeddel…

Heti horoszkóp: SKORPIÓ

Skorpió jegyűként valójában csak kedden kell óvatosnak lenned a héten. A keddi bolygószembenállást leszámítva ugyanis csupa békés konstelláció lesz az égen. Ne fuss bele egyetlen provokációba sem ezen a napon, és ne sértődj meg semmin. Tudd, hogy ez az egész mulandó. Csütörtöktől vasárnapig minden napon kitűnő fényszögek kitűnő eseményeket hoznak leginkább a kommunikációban, a tanulásban, az utazásban. Jól tennéd, ha kihasználnád. A hétvégéd is ennek jegyében fog telni, vagyis kommunikálhatsz, tanulhatsz, utazhatsz.

Heti horoszkóp: NYILAS

Nyilas jegyűként még mindig a jövőd a tét. Még mindig kiváló konstellációk segítenek abban, hogy megtervezd az egész életedet. Ha eddig nem tetted meg, most vedd a fáradságot, és ülj le. A Szűz jelében járó Nap, Merkúr, Vénusz és Mars meghatványozza a sikered esélyeit. Bár a türelem és a precizitás nem a te stílusod. Csütörtökön és pénteken a Nyilas Hold kicsit testhezállóbb hangulatot hoz magával. Mindezt hétvégén ki kell pihenned. Az egész heti meló, az időjárás megváltozása is megviseli a szervezetedet.

Hatékonyabban megy a munka is a héten (iStock)

Heti horoszkóp: BAK

Bak jegyűként nem lesz okod panaszra ezen a héten sem. Folytatódik a múlt heti szuper széria szuper fényszögekkel. Minden napra jut valami csemege. Ennek tükrében érdemes nehezebb, régóta húzódó ügyeket elővenned. Szeptember és így az ősz valóban csodásan indul. Ezt meg kéne ünnepelned. Hívd meg a kollégáidat pizzázni, bowlingozni. De a főnöködet se hagyd ki, ha jót akarsz. Hétvégén élj magánéletet, és saját kedvedre vállalj be bármilyen feladatot. De megteheted, hogy kicsit lazítasz, pihensz is.

Heti horoszkóp: VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegyűként akár tetszik neked, akár nem, beköszöntött az ősz. Elkezdődött a tanév, és fokozatosan lehűl a levegő. De szomorkodásra nincs okod. Ez a hét a legjobb arra, hogy számvetést készíts. Borzongsz ettől a szótól? Pedig a számvetés csak arról szól, hogy számba veszed, mi előtt állsz még. Elsősorban a pénzügyek terén tedd meg. A Szűz bolygók és kitűnő fényszögeik kellő gyakorlatiasságot és észszerűséget hoznak neked. Most pontosan ezekre van szükséged. Hétvégén pihenj, töltődj, hogy legyen elég erőd a jövő hétre.

Heti horoszkóp: HALAK

Halak jegyűként több nehéz bolygóállás is lesz a héten (hétfőn, szerdán, pénteken, szombaton és vasárnap), de téged közvetlenül csak a szombati érint. A többi a párod vagy a hozzád közel álló személy gondja. Szíved szerint belefolynál, és hipp-hopp megoldanád helyette. De ne tedd! Ezzel azt érnéd el, hogy ő bénának és tehetetlennek érezné magát. Inkább arra ügyelj, hogy ne legyen konfliktus, és maradjon energiád a saját dolgaidra. Hétvégén élj a hobbidnak. Ha nincs még, akkor keress valamit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top