Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. szeptember 7-8. – Ez a meglepetések hétvégéje

Ez most kétségtelenül a meglepetések hétvégéje lesz. Hogy kire milyen meglepetés vár, az már nagyon is eltérő lehet. Nem biztos, hogy csak ajándék és felhőtlen öröm, sőt, ezúttal féltékenységet, bosszúságot, szakítást is jeleznek a csillagok. Már csak ezért is érdemes a horoszkóp javaslatait megfontolni...

Vajon mit jósolnak a szerelemben az első szeptemberi hétvégére? Annyi biztos, hogy most is érdemes legalább elgondolkodni a horoszkóp javaslatain. Lazulós napok várnak a csillagjegyekre, ami mégsem jelenti, hogy eseménytelen lenne. Sőt, amikor látszólag semmi sem történik, a háttérben akkor kezdődnek a legnagyobb változások… Meglepetésben szinte mindenkinek lesz most része, de az már nagyon is eltérő, hogy ki mit talál meglepőnek. Lesz, aki valódi ajándékokat kap, és lesznek olyanok is, akiket a féltékenység, a szakítás lehetősége ér most váratlanul.

Ezúttal is érdemes elolvasni a párodnak írt üzenetet is, hiszen így láthatod, a horoszkópja szerint ő mire vágyik ezen a hétvégén a legjobban… Nos, mit tehetsz a szerelemért, a párkapcsolatért? Kiderül a szerelemi horoszkópból.

Kos

Kos jegyűként itt az ideje, hogy a szerelmeddel összedugjátok a fejeteket, és megtervezzétek a jövőt. Mindkettőtöket érintő kérdésekben kell most közös nevezőre jutnotok. Akkor is, ha ez nem hangzik valami romantikusan. Ez a hétvége kivételesen alkalmas ilyesmire.

Bika

Bika jegyűként észre kéne venned, hogy a szerelmedet valami nyomasztja. Ennek most nem te vagy az oka, hanem valami hivatalos ügy. Nem lesz könnyű jó kedvre derítened. Okosabb lenne, ha nem is erőltetnéd. És nem szabad faggatnod, csak jelezd, hogy számíthat rád, aztán most inkább hagyd őt.

Ikrek

Ikrek jegyűként a párod epekedve várja, hogy legyen időd rá. Ez a hétvége pontosan arra való, hogy kettesben csináljatok mindent. Furán hangzik, de akár meztelenül is főzhettek, nézhettek filmet, bármit. Vetkőzzétek le a ruháitokkal együtt a gátlásokat is. Meglátod, élvezni fogjátok, főleg, ha még nem csináltatok korábban ilyesmit.

Rák

Rák jegyűként semmi meglepő nincs abban, hogy a szerelmed szigorú és gyakran pesszimista. Ez olykor együtt jár egy fajta borús hangulattal. Szeptember első hétvégéjét pontosan ez mérgezheti meg. Jobb lenne, ha nem vennéd át a párod rossz kedvét. Inkább őrizd meg a derűdet, neki is segítesz.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként szép, szép, ha hétvégén együtt takarítasz a szerelmeddel, és közösen raktok rendet a lakásban, de emellett jusson időtök egymásra és valami vicces programra is! Mikor voltatok utoljára, bobozni, bowlingozni, szabaduló szobában, vagy bármilyen más izgalmas programon? Valami ilyesmiben kellene gondolkoznotok szeptember első hétvégéjén.

Szűz

Szűz jegyűként várod, hogy a szerelmed felköszöntsön, meglepjen, elhalmozzon ajándékokkal a születésnapod alkalmából. De lehet, mindez elmarad. Talán elfelejtette? Sértődés helyett menj elébe a dolgoknak, és adj neki ötleteket, hogy minek örülnél. Hálás lesz érte…

Milyen meglepetést hoz a szerelemben ez a hétvége? (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként úgy tűnik, valamit titkol a szerelmed. Nagyon gyanúsan viselkedik, benned ettől egyre nő a feszültség. Pedig nem ellened van ez, hanem érted. Szeretne meglepni valamivel. Ne faggasd most, inkább engedd meg, hogy szervezkedjen, és bízz meg benne jobban, hiszen ez a kapcsolatotok alapja.

Skorpió

Skorpió jegyűként abban igazad van, hogy beszélnetek kell a pénzről a pároddal. De ugye tudod, hogy ez a beszélgetés kinyírja a libidót? Borzalmasan lelohasztó, ha hétvégén is azzal nyaggatod a kedvesedet, hogyan jöttök ki a pénzből. Vegyél erőt magadon, és hanyagold most a témát.

Nyilas

Nyilas jegyűként vajon mikor veszed észre, hogy a párod rajong érted? Úgy tűnik, magaddal vagy elfoglalva, sajnálod magadat, panaszkodsz, vagy folyamatosan elvárod, hogy dicsérjen a kedvesed. De ez egyoldalúan nem működik. Ha nem változtatsz, halálra ítéled a kapcsolatotokat.

Bak

Bak jegyűként szoktatok olyat játszani, hogy hol az egyikőtök, hol a másik választ programot? Most rajtad a sor. Jó lenne, ha a kedvesed rád bízná a választást. Ha nincs ötleted, akkor menj vissza a kapcsolatotok elejére. Amit akkor nagyon szerettetek, az most is sikert fog aratni.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként nem lesz könnyű szerelmes, romantikus hangulatot teremtened ezen a hétvégén. Kövess el mindent, de ne erőlködj, és ne erőltess semmit. A párod csak akkor tart veled, ha valóban derűs vagy, és végig az is maradsz. Csak erre törekedj.

Halak

Halak jegyűként ezen a hétvégén többen is keresik a társaságodat. Emiatt a párod jogosan válhat féltékennyé. Két dolgot tehetsz most: 1. nem mész sehova, vagy 2. viszed magaddal a szerelmedet is. Gondold át alaposan, és egyértelműen kommunikáld neki. Ezzel kihúzod a féltékenység méregfogát is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top