Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. szeptember 14–15. – Ez egy nehéz hétvége a szerelemben

Ez a szeptemberi hétvége nem lesz igazán könnyű a szerelmi kapcsolatokban. Szombaton nagyon erős lehet a párok között a feszültség. A vasárnap már jóval kedvezőbbnek ígérkezik, már csak ezért is érdemes inkább a türelmet választani. Ne engedd, hogy robbanjon közöttetek a bomba...

Vajon mit jósolnak a csillagok a szerelemben erre a különleges szeptemberi hétvégére? Úgy tűnik, a szombat reggeli telihold kicsit kettévágja az elkövetkező napokat. A telihold mindig hozhat feszültséget, váratlan helyzeteket, és bizony gyakori, hogy éppen ezen a napon kerül sor a szakításra is. Ha el szeretnéd kerülni a szerelemben is a legrosszabbat, érdemes megfogadnod a horoszkóp javaslatait.

Természetesen a párodnak írt üzenet is nagyon fontos lehet, hiszen abból láthatod, a horoszkópja szerint ő mire vágyik a leginkább ezen a hétvégén… Nos, mit tehetsz a szerelemért, a párkapcsolatért? A legfontosabb részleteket megtudhatod a szerelmi horoszkópból.

Kos

Kos jegyűként ez a hétvégéd meglehetősen mozgalmasnak ígérkezik. Vigyázz ugyanakkor, hogy a szerelmed ne szoruljon háttérbe! Annyi téma foglalkoztat, hogy rá alig jut időd, pedig ebből garantáltan vita kerekedik. Viszont el tudod kerülni a feszültséget, ha például őt is bevonod a feladatokba, megosztod vele a gondolataidat.

Bika

Bika jegyűként bármilyen nézeteltérést kivédhetsz ezen a hétvégén, ha emlékezteted magadat és a kedvesedet, hogy a hétvége két napból áll. Szóval megoszthatjátok az időt. Amennyiben több dolgot szeretnétek, az lenne a legjobb, ha elébe mennél, és te kérdeznél rá, milyen programot válasszatok most.

Ikrek

Ikrek jegyűként sajnos hétvégén is a karriered foglalkoztat téged a leginkább. Most egyszerűen képtelen vagy kikapcsolni, folyton tervezel, agyalsz, töprengsz. Ez nem fog tetszeni a párodnak. Jogosan. Jól tennéd, ha megosztanád vele, miért is vagy most annyira gondterhelt. Így nem hiheti, hogy vele van bajod…

Rák

Rák jegyűként a szombati telihold nagyon megnehezíti a kommunikációt a párod és közted. Éppen ezért körültekintően fogalmazz, és kezeld úgy a szerelmedet, mint a hímes tojást, ha nem akarod vitával mérgezni a hétvégét. Szerencsére a feszültség vasárnapra elmúlik. Ekkor viszont már a család ad nektek bőven feladatot…

Oroszlán

Oroszlán jegyűként szombaton sem te, sem a párod nem lesztek csúcsformában. A telihold ugyanis most mindenkit frusztrál. Valahogy vészeljétek át, aztán egyre jobban alakul minden. Vasárnap már sokkal jobb passzban leszel, és ha te jól vagy, a szerelmed is. Ennek tudatában tegyél meg mindent, hogy visszanyerd a derűdet és a humorodat.

Szűz

Szűz jegyűként a szombati telihold nem tesz jót a kapcsolatotoknak. Úgy tűnik, most te erősebb vagy a szerelmednél, miközben a párod érzékeny, sértődékeny, féltékeny. Szerinted mindegy, mit csinálsz, úgyis felhúzza az orrát. Még jó, hogy mindez elillan vasárnapra, de a szombatot bírd ki valahogy.

Nem lesz könnyű a szerelemben ez a hétvége (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként vasárnapra időzítsd a közös programokat a szerelmeddel! Sokkal nyitottabb és bevállalósabb lesz ugyanis a kedvesed. Szervezhetnél valami kalandosat: barlangtúra, autós mozi, libegőzés, valami hasonlóan izgalmasat. Az sem baj, ha csináltatok már ilyet, hiszen a régi ötletek is jól sülhetnek el. Minél régebbi, annál jobb.

Skorpió

Skorpió jegyűként, ha valami zavaros, akkor ne hagyd, hogy közétek álljon. Ezen a hétvégén bőven lesznek olyan témák, amelyek nem tiszták, nem kellően átláthatóak, és ezáltal feszültséget generálnak köztetek. Te most jobban átlátod a dolgokat, de a párod nem, vagyis neked kell rávilágítani a lényegre, hogy ne legyen belőle baj.

Nyilas

Nyilas jegyűként hidd el, nem az számít, ki a hibás, hanem az, hogyan kerülhetitek ki az ilyen csapdákat. Ezt a hétvégét elronthatja, ha valamelyikőtök elkezdi hibáztatni a másikat. Ebből a szempontból a teliholdas szombat rázósabb. A vasárnap szerencsére már sokkal biztatóbbnak látszik.

Bak

Bak jegyűként már megint neked kell tapintatosnak lenned, ha nem akarsz vitát. Hiába unod ezt, most te vagy a kulcs. Persze hangot adhatsz annak, hogy a sokadik alkalom ez, de csak vasárnap tedd, ugyanis a szombati telihold megterhelő, nyomasztó hangulatát nem kéne fokozni köztetek…

Vízöntő

Vízöntő jegyűként ugye nem követed el a hibát, hogy a pénz miatt veszel össze a szerelmeddel, és éppen a hétvégén? A szombati telihold bizony hajlamosíthat erre, és nem lesz könnyű ellenállni a kísértésnek. Mégis tedd meg. Vasárnapra úgyis minden felhő elillan a szerelem vakítóan kék egéről.

Halak

Halak jegyűként nálad a szombati telihold törvényszerűen magával hozza a szerelmi civódást. Ha te most nem sértődsz meg, gyorsan elülnek a hullámok, és vasárnapra az egész csak egy rossz álommá szelídül. Hasznos ezzel most nagyon is tisztában lenned, így megelőzheted a fölösleges vitákat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top