Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. október 12.–13. – Vigyázz! Puskaporos most a hangulat

A horoszkóp szerint ez a hétvége senkinek sem lesz könnyű. A párkapcsolatban, a szerelemben sem. Pattanásig feszülhetnek az idegek, és könnyen puskaporos hangulat alakulhat ki köztetek. Persze, ha kellően türelmes és kedves leszel a pároddal, semmi okod a félelemre. Ellenkező esetben a telihold szakítást jelezhet...

Vajon mit jeleznek a bolygók a szerelemben október második hétvégéjére? Nos, őszintén szólva, nem sok jót. Feszültségekkel teli fényszögeket jelez a horoszkóp, amelyek ellentéteket, viták, veszekedések kirobbanásának lehetőségét mutatják. A vasárnapi telihold csak tovább nehezíti a párkapcsolatokat. Sajnos a szakítás lehetősége is fennáll most. Persze mindez csak lehetőség, nem törvényszerű, hogy így is történjen. Rajtad és a párod döntésén áll, hogy viták helyett a békét, a harmóniát választjátok-e. A szerelmi horoszkóp javaslatait ezen a hétvégén mindenképpen érdemes megfogadni.

A párodnak írt üzenetet is elolvashatod, hiszen így azt is megtudhatod, a horoszkópja szerint ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan hatnak rá a bolygók. Sok vitát elkerülhetsz ezzel a fontos információval. Mit tehetsz a szerelemért, a párkapcsolatért? Megtudhatod a hétvégi szerelmi horoszkópból.

Kos

Kos jegyűként vedd figyelembe, ezen a hétvégén nem kicsi a tét: béke vs. vita. Igaz, hogy csak vasárnap éjjel lesz telihold, de már szombat reggeltől puskaporos hangulatot szimbolizál a szerelemben is. Vagyis most bármikor vita pattanhat ki köztetek. A Kos Hold szerint te leszel ingerlékenyebb és türelmetlenebb. Ne engedd elfajulni a dolgokat.

Bika

Bika jegyűként ezen a hétvégén a teliholdtól fáradékony, a Vénusz–Uránusz-szembenállástól nyugtalan leszel. Egyik sem tesz jót a párkapcsolatodnak. Kényeztetésre vágysz, amit akkor kaphatsz meg a párodtól, ha előbb te kényezteted őt. Legyél kreatív ebben!

Ikrek

Ikrek jegyűként sportos hangulatban leszel ezen a hétvégén. Nem fog érdekelni, milyen lesz az idő, neked menned kell. Ezzel nincs semmi baj, ha nem kényszeríted rá a kedvesedet, hogy veled tartson. Az egész hétvégét elronthatod, ha nem engeded meg neki, hogy lustálkodjon, ha ehhez van most kedve.

Rák

Rák jegyűként a vasárnapi telihold miatt szinte egész hétvégén hajlamos leszel azon rágódni, mi volt, vagy mi lesz ezután. Észre kéne venned, hogy ezzel a szerelmed agyára mész. Persze nem szabad eltitkolnod, ha aggaszt valami, de nem szólhat az egész hétvége erről. Kérd meg, segítsen megnyugodni, és utána bújjatok össze…

Oroszlán

Oroszlán jegyűként fogadd el, nem mindig az a célravezető, ha megbeszélitek az aktuális helyzetet. Most konfliktust okozhat, ha a kedvesedet nyaggatod. Kezdeményezz beszélgetést, de ne vidd túlzásba! Valószínűleg neki több időre van szüksége, hogy reagáljon. A köztes időt töltsétek vidám társaságban.

Szűz

Szűz jegyűként kár lenne elrontanod a hétvégéteket pénzügyi vitákkal. A vasárnapi telihold fejtörést mutat, de ez mégsem állhat közétek. A te józanságodon múlik, hogy felborul-e a törékeny harmónia. Kérdés, ki aggódik most jobban? Ettől függetlenül próbálj minél higgadtabb maradni, és a béke is helyreáll köztetek.

Ezen a hétvégén nagyon törékenyek a párkapcsolatok… (Fotó: iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként a vasárnapi telihold fura módon most nem téged tesz hiperérzékennyé, hanem a szerelmedet. Legyél vele nagyon elnéző és türelmes. Akkor is, ha kibírhatatlan, faragatlan, vagy önzően viselkedik. Ha kedves leszel hozzá, megszelídítheted. Ebben te vagy a legszuperebb…

Skorpió

Skorpió jegyűként ne lepődj meg, de eluralkodhat rajtatok most a fáradtság. Biztosan sok dolgot terveztetek erre a hétvégére, de úgy tűnik, a pihenés élvez prioritást. Jobb kicsit lazítani, mint egész héten betegeskedni. Minden programot mondjatok le, amit csak lehet, és maradjatok otthon kettesben… Jót fog tenni.

Nyilas

Nyilas jegyűként nézd meg, a telihold milyen gyönyörűen ragyogja be az éjszakát. Ez pedig az esti sétát romantikussá teheti. Persze este hideg van már, ezért ha lehet, ne ücsörögjetek túl hosszan az éjszakában. A séta után felmelegedhettek otthon egy forró teával, forró csokival, vagy forralt borral. Bármelyik valódi afrodiziákum lehet az összebújás előtt…

Bak

Bak jegyűként semmiképp sem engedheted, hogy bármelyik család ügyei vitát gerjesszenek köztetek. Mindenki hoz egy csomagot, de ettől még nem kell megvédeni őket a másikkal szemben. A telihold érzékennyé és sértődékennyé tehet most mindkettőtöket. Vita helyett inkább bontsatok ki egy üveg bort…

Vízöntő

Vízöntő jegyűként utazhatnékod lesz a hétvégén. Mindegy, hova, csak mehess. A szerelmedet viszont most nem lesz könnyű rávenni, hogy veled tartson. Nagyon diplomatikusnak kell lenned, hogy ne legyen sértődés, ha te nélküle is elindulsz. Mérlegelj, és őrizd meg a békét! Ez a legfontosabb.

Halak

Halak jegyűként muszáj közös nevezőre jutnotok a pároddal, ha nem akarsz egész hétvégén civakodni. Bár igaz, hogy egy kis vita néha előjátéknak is elmegy, de csak óvatosan, mert ez veszélyes, sőt meglehetősen kockázatos stratégia. Ha rákaptok, csak veszekedés után tudtok ágyba bújni, ami nem lehet cél, mert lerombolja a kapcsolatot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top