Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. november 23–24. – Szerelem és feszültség váltakozik most

Könnyű is lesz, meg nem is ez a hétvége. Nagyon sok feszültséget jeleznek a bolygók, de ugyanakkor a szerelem lehetősége is ott lebeg az éterben. Melyiket éled meg a pároddal? A horoszkóp szerint érdemes lenne a pozitív érzelmeket megélni.

Vajon mit jeleznek a bolygók a szerelemben november negyedik hétvégéjén? Nos, egyrészt szerelmet, másrészt pedig feszültséget. Nagyon könnyen vitás hangulatba kerülhettek a pároddal most, de az is lehet, hogy mindennek szerelmes kibékülés vet véget. A legokosabb persze az lenne, ha elkerülnétek a vitákat, a feszült helyzeteket. A horoszkóp ezúttal is használható javaslatokat ad neked is.

Ezúttal a párodnak írt üzenetet még inkább érdemes elolvasni, hiszen most nagyon eltérő lehet az igényetek, és épp emiatt robbanhat a feszültség köztetek. Ha pontosan tudod, ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan hatnak rá a bolygók energiái, azt is tudod, hogyan reagálj majd. Sok vitát, félreértést elkerülhetsz ezzel a fontos információval. Mit tehetsz a szerelemért, a párkapcsolatért? Megtudhatod a legújabb hétvégi szerelmi horoszkópból.

Kos

Kos jegyűként nem kéne áltatni magad. Ha keményen fogalmazol, te is tudod, mindig megsértődik a párod. Ez a veszély szombaton nagyon is aktuális, vagyis mindenképpen finomítanod kell a stílusodon. Vasárnap sokkal szerencsésebb konstellációk állnak össze az égen. Szó szerint, mivel együtt áll Jupiter, a nagy-, és Vénusz, a kis szerencse bolygója.

Bika

Bika jegyűként számodra a szombat egyfajta vihar előtti csend, ugyanis vasárnap komoly viharfelhők gyülekeznek. Dupla bolygószembenállás dupla esélyt jelez a vitára. Észnél kell lenned, ha nem akarod a hétvégédet civakodással tölteni. Legyél elnéző, és öleld meg a szerelmedet. Ettől ő is gyorsabban megenyhül.

Ikrek

Ikrek jegyűként amolyan felemás hétvége elé nézel. Szombaton nyitottabb, mozgékonyabb leszel, érdemesebb is ezen a napon kimozdulnotok. Vasárnap szíved szerint bezárkóznál, és lustálkodnál, vagy az otthonoddal foglalkoznál. Kérdés, hogy a kedvesednek hasonló tervei vannak-e? Jó lenne, ha egyeztetnél vele, hogy ne legyen vita köztetek.

Rák

Rák jegyűként most tőled függ, hogy mit és mennyit engedsz meg a gyerekeknek és/vagy a gyerekes énednek. Úgy tűnik, ezt a hétvégét, pontosabban a vasárnapot, könnyen elronthatják. Ha nem akarsz emiatt vitázni a pároddal, kösd le a fölösleges energiájukat! Adj nekik feladatot, például segíthetnek rendet rakni, takarítani…

Oroszlán

Oroszlán jegyűként sem a szombat, sem a vasárnap nem lesz feszültségmentes. Ez a hétvége komoly kihívás a párkapcsolatodban, ha szeretnéd megőrizni a békét. A bolygók szerint a szerelmed együttműködő és segítőkész lesz. Tehát csak kérned kell, és ő azonnal ugrik neked. Csak a hangodra és a stílusodra kell ügyelned…

Szűz

Szűz jegyűként szerelmes, meghitt hétvégére ezúttal csak akkor számíthatsz, ha nem ragaszkodsz semmilyen tervhez. Kicsit legyél rugalmasabb, és kérd a párod segítségét! Nem kell mindent egyedül kitalálnod és megoldanod. A párod szívesen segítene, sőt valójában alig várja, hogy kérd meg őt, fordulj hozzá.

Szerelmet és feszültséget is hozhat ez a hétvége (Fotó: iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként a szombat elég neccesnek tűnik, ugyanis dupla feszült fényszög duplán feszültté teszi a napodat. Erről nem tehet a kedvesed, nem is kéne őt okolnod.! Még jó, hogy másnapra ennek nyoma sem lesz. Vasárnap már másik kihívást kell megoldanotok: a közlekedésben legyetek éberek! Baleset veszélyét mutatják a bolygók az égen.

Skorpió

Skorpió jegyűként ezen a hétvégén a vasárnap olyan nézeteltérést tartogat, ami a párkapcsolatotok tűzpróbája lehet. Az Uránusz bolygó szerint a szerelmed most sajnos robbanásig feszülhet, nagyon ingerlékeny egyébként is. Lehet, hogy fáradt, túlterhelt. Pontosan ezért nem szabad nyaggatnod, inkább kíméld, kényeztesd, és nem lesz baj.

Nyilas

Nyilas jegyűként azt fogjátok tapasztalni a szerelmeddel, hogy az emberek egyre türelmetlenebbek körülöttetek. Ti ne kövessétek el ezt a hibát. Most van a legnagyobb szükségetek az összetartásra. Lehet, hogy valaki irigyli a szerelmeteket, és közétek akar állni. Ne vele, csakis egymással foglalkozzatok.

Bak

Bak jegyűként ezen a hétvégén a barátok olyan programötlettel állhatnak elő, amihez egyikőtöknek sincs kedve. Ha nem beszélitek meg egymással, nem derülhet ki. Látod, ezért elengedhetetlen, hogy nyíltan kommunikáljatok. A lényeg, hogy ti közös nevezőn legyetek, így könnyebb a meghívásra is nemet mondanotok.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként nem lesz eseménytelen ez a hétvége. Folyton vigyáznotok kell valamire, szombaton például a közlekedésben kell nagyon óvatosnak lennetek. Vasárnap a családotok gondoskodik feladatról, ami úgy tűnik, ezúttal mindkettőtöket érint. Meg kell őriznetek a békés stílusotokat, és nem szabad veszekednetek emiatt.

Halak

Halak jegyűként ezt a hétvégét töltsétek kettesben. Intézzétek el a kötelező feladatokat, és utána sétáljatok kéz a kézben! Elmehetnétek olyan helyekre, ahol a kapcsolatotok kezdetekor jártatok. Elevenítsétek fel szerelmetek hajnalát! Emlékezzetek arra, miért és hogyan szerettetek egymásba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top