Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. szeptember 21-22. – Szerelem vagy szakítás?

A hétvége legnagyobb kérdése: szerelem vagy szakítás? A horoszkóp szerint ugyanis ezen a hétvégén mindkettő megtörténhet. Édes kettesben is tölthetitek az időt, de végleg búcsút is mondhattok egymásnak. Nos, melyik mellett döntesz?

Vajon mit jósolnak a csillagok a szerelemben szeptember harmadik hétvégéjére? A bolygók fényszögei keresztet alkotnak, amelyekkel most egyáltalán nem segítik a szerelmeseket, a párkapcsolatokat. Sőt, ha nem leszel résen, könnyen szakításra kerülhet sor köztetek. Ha el szeretnéd kerülni a legrosszabbat, érdemes most is megfogadnod a horoszkóp javaslatait.

Természetesen a párodnak írt javaslat is fontos lehet, hiszen abból láthatod, a horoszkópja szerint ő mire vágyik a leginkább ezen a hétvégén… Nos, mit tehetsz a szerelemért, a párkapcsolatért? A legfontosabb részleteket megtudhatod a szerelmi horoszkópból.

Kos

Kos jegyűként vigyázz nagyon a hétvégén, hogy mit és hogyan mondasz! Most olyan csúnya bolygókereszt lesz az égen, ami vita veszélyére figyelmeztet. Kizárólag rajtad múlik, hogyan alakul a párkapcsolatod. Fogalmazz tapintatosan, majd kérdezd meg a szerelmedet, egyetért-e a javaslattal. Így nem lesz baj…

Bika

Bika jegyűként  méltatlan lenne a pénz miatt veszekedni a szerelmeddel a hétvégén. Bizonyára igazad van, ha számon akarod kérni rajta, miért költ többet, mint amennyit elvisel most a keretetek. Mégse tedd, hiszen a harmónia fontosabb. És mivel törékeny, vigyáznod kell rá…

Ikrek

Ikrek jegyűként rázós hétvége elé nézel. Egy rázós bolygókereszt lesz ugyanis az égen, ami szerint úgy fogod érezni, hogy összefogott ellened a világ. Ez az érzés megmérgezheti a párkapcsolatodat is, pedig nem kéne engednek. Szólj előre a párodnak, hogy segítsen elűzni a rossz kedvedet..

Rák

Rák jegyűként fölösleges titkolóznod, a szerelmed úgyis átlát rajtad. Mindegy, hogy mit titkolsz, gyanús fényben tünteted fel magad. Ez a hétvége komoly nézeteltérést tartogat, ha titkolózni kezdesz. Okosabb lenne, ha tisztában lennél a veszélyekkel, és ennek tudatában mellőznéd a sejtelmes viselkedést.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként szerencsére nem érint téged és a szerelmedet közvetlenül az a kellemetlen bolygókereszt, amely ezen a hétvégén megnehezíti a többiek életét. De kellemetlen hatással lehet a kapcsolatotokra a sok ingerült, türelmetlen, konfliktust kereső ember. Őket ki kellene most zárni a magánéletetekből.

Szűz

Szűz jegyűként szinte biztos, hogy nem ez lesz a kedvenc hétvégétek. Sajnos ingerlékenységet okozó bolygókereszt lesz az égen, ami szerint bármikor konfliktus pattanhat ki közöttetek. Egészen apró nézeteltérésből óriási veszekedés alakulhat. Megelőzni csak akkor tudod, ha megőrzöd a humorodat.

Szerelem vagy szakítás? Ez a hétvége legfontosabb kérdése (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként, amennyiben a párod azt kéri, válassz közte és a család között, garantált lesz a szóváltás. Menj elébe ennek, hogy előre szólsz, mikor akarod meglátogatni a szeretteidet! Adj esélyt a szerelmednek, hogy eldönthesse, veled tart-e a rokonlátogatóba, vagy sem!

Skorpió

Skorpió jegyűként most nagyon szeretnéd kényeztetni a szerelmedet. Ne keseredj el, ha nincs pénzed drága ajándékra, utazásra, programokra. Meglepheted ingyen ötletekkel is: főzhetsz neki, elviheted sétálni egy romantikus helyre, kimehettek szabadtéri koncertre, bármit találhatsz, csak használd picit a fantáziádat.

Nyilas

Nyilas jegyűként észre kell venned a szakítás ott lóg a levegőben. Nagyon óvd a kapcsolatodat, ha nem akarsz véget vetni még neki! Egy ronda bolygókereszt lesz az égen, ami heves reakciót vált ki belőled, és amit a párod bizalmatlanságnak, féltékenységnek, méltatlan eljárásnak foghat fel. Próbálj visszafogottabb lenni most!

Bak

Bak jegyűként komolyan felbosszanthat egy olyan megjegyzés ezen a hétvégén, amit a párod meggondolatlanul bök ki. Egy különösen súlyos fényszög kommunikációból eredő nézeteltérést szimbolizál ugyanis. Lehet, hogy te megfontoltabb és mértéktartóbb vagy, de a párod nem mindig ilyen…

Vízöntő

Vízöntő jegyűként elronthatja ezt a szép szeptemberi hétvégét a szerelmed, mert szerinted kicsinyesen áll a pénzhez. Lehet, hogy volt már ebből nézeteltérésetek korábban, de akkor nem oldottátok meg, ezért időnként újra és újra terítékre kerül. Mint például most is…

Halak

Halak jegyűként ez a hétvége most nem sok jót ígér egy bolygókereszt szerint. De gyászolnod nem kell. Szó sincs róla, hogy temetned kéne a szerelmet. Ha figyelsz a párodra, törődsz vele, odabújsz hozzá, minden a legnagyobb rendben lesz. Nem kell sok ahhoz, hogy újból egymásba szeressetek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top