Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. október 5-6. – Ez egy összebújós hétvége lesz…

Vajon mit jeleznek a bolygók erre a hétvégére a szerelemben? Nos, lesz, akire konfliktus vár, ha nem kellően éber, mások ugyanakkor igazi meleg hangulatra, összebújós hétvégére számíthatnak. A horoszkóp szerint milyen hétvégéd lesz ez a mostani?

Vajon mit jeleznek a bolygók a szerelemben október első hétvégéjére? Az égen nagy a „jövés-menés”, hiszen a héten váltott jegyet a Merkúr és a Mars is. És még nincs vége a változásoknak, hamarosan a Vénusz is a Skorpióba lép. Éppen ezért lesz, akinek ez a hétvége csupa örömet és békét hoz, másoknak a szerelmi életében könnyen lehet, hogy felfordulást okozhat. Nos, mi minden vár rád? A horoszkópból minden részletet megtudhatsz.

A párodnak írt javaslatot is érdemes elolvasnod, hiszen ebből tudhatod, a horoszkópja szerint ő mire vágyik most a leginkább… Sok vitát elkerülhetsz ezzel a fontos információval. Mit tehetsz a szerelemért, a párkapcsolatért? Kiderül a hétvégi szerelmi horoszkópból.

Kos

Kos jegyűként most ne fuss előre túlságosan az időben! A hétvégi szerelmi konfliktusok nagy része ugyanis abból adódik, hogy a párod képtelen követni téged. Ha nem szeretnéd vitákkal mérgezni és tarkítani a napok óta várt hétvégét, írd le, mit tervezel. És persze törekedj a közös nevezőre is.

Bika

Bika jegyűként lustálkodni lesz kedved egész hétvégén, miközben a párod a lakást akarja rendbe szedni. Vagy fordítva. Mindegy. A lényeg, hogy nem találjátok most a közös hullámhosszt, amiből nézeteltérés és sértődés adódhat. Ennek szombat reggel elejét veheted, ha mindent részletesen egyeztettek.…

Ikrek

Ikrek jegyűként tőled szokatlan módon fegyelmezett és összeszedett leszel október első hétvégéjén. Ennek örülni fog a párod, mert szeretne veled beszélni, hogy közös programokat tűzhessetek ki. De jó lenne, ha nemcsak beszélnétek róla, hanem csinálnátok is valami izgalmas programot…

Rák

Rák jegyűként nem bánod, hogy október első hétvégéjén minden a szerelmed körül forog, és minden az ő kedve szerint alakul. Szívesen csinálod azt, amit most ő javasol. Persze jól esne, ha belecsempészne olyasmit is, ami rólad szól. Finoman célozz rá, segítve neki, hogy el ne feledkezzen rólad…

Oroszlán

Oroszlán jegyűként a fáradtság olyan szinten elhatalmasodhat rajtad ezen a hétvégén, hogy szíved szerint ki sem bújnál az ágyból. Javasold a kedvesednek, hogy legalább az egyik napot töltsétek lustálkodással. Mindkettőtöknek jót fog tenni a pihenés. Nézhettek filmet, játszhattok társasjátékot, olvashattok, csináljatok bármit, ami jól esik.

Szűz

Szűz jegyűként mesebeli béke száll meg téged ezen a hétvégén. Nem kell semmit tenned, hogy megtartsd a harmóniát. Ez ritka nagy kincs. Még jobb hír, hogy a szerelmedre is átragad az érzés, és így hatványozottan hullámzásmentes hétvége vár rátok. Ha vannak gyerekeitek, ők fognak ennek a nyugalomnak és békének a leginkább örülni.

A horoszkóp szerint ez egy összebújós hétvége lesz… (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként a család mindig szervez nektek valami extra programot, ami miatt alig jut időtök egymásra. Ezen a hétvégén is ilyen kilátások várhatók. Jó lenne, ha röviden letudnátok a családlátogatást, aztán elvonulnátok édes kettesben. Mindegy, hogy kirándultok, vagy otthon összebújtok, csak töltsétek együtt a hétvégét a szerelmeddel.

Skorpió

Skorpió jegyűként ez a hétvége sajnos már nem a vénasszonyok nyarát idézi, hűvösebbre, csapadékosabbra vált az idő. De ettől még kimozdulhattok a négy fal közül. Neked tuti, mehetnéked lesz. Ha kellően csábító célt találsz, el tudod csábítani a kedvesedet is. Ha mást nem, legalább a kedvenc cukrászdátokba hívd meg.

Nyilas

Nyilas jegyűként a józanság meglehetősen lelohaszthatja a libidódat ezen a hétvégén. Ha a szerelmed azzal jön, hogy számoljátok át a pénzügyeiteket, te biztosan „padlót fogsz”. Szólj neki időben, mert ha belelendül, nem tudod megállítani, és a szájhúzogatásodból csak fölösleges veszekedés robban ki.

Bak

Bak jegyűként szeretnél végre egy nyugis hétvégét. Eleged van már abból, hogy folyton másokhoz alkalmazkodjatok. Sosincs elég időtök egymásra, magatokra a szerelmeddel. Október első hétvégéjén a sarkadra kell állnod, és ragaszkodnod kell ahhoz, hogy ez a két nap kizárólag rólatok szóljon…

Vízöntő

Vízöntő jegyűként észre kell venned, hogy intimitás, érintés nélkül kihűl a legszenvedélyesebb párkapcsolat is. Mindegy, hogy mióta vagytok együtt a szerelmeddel, egyszerűen szükségetek van a bensőséges atmoszférára. Este varázsolj mécsesekkel, illóolajokkal, afrodiziákumokkal misztikus hangulatot! Aztán kényeztessétek egymást…

Halak

Halak jegyűként egyre többen dicsekednek körülötted azzal, hogy a párjuk a legjobb barátjuk is egyben. Miért? Azért, mert mindet megoszthatnak vele? Ez szép, de a barátság és a szerelem nem keverendő össze. Más-más szinten kapcsolódsz a barátodhoz és a szerelmedhez. Ha nem akarsz szexet, nevezheted barátságnak a kapcsolatotokat…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top