Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. október 7–13. – Hatalmas pénzügyi csapdákat mutatnak a bolygók

Erre a hétre hatalmas pénzügyi csapdákat jeleznek a bolygók. És ez ugyanúgy értendő a kiadásaidra, mint a bevételekre. Egyetlen meggondolatlan döntéssel romba döntheted az eddigi sikeres munkát. Most tényleg nagyon fontos, hogy megfogadd a horoszkóp javaslatát.

Október második hete a horoszkóp szerint csöppet sem lesz könnyű pénzügyeket illetően. Egyetlen csillagjegy sem dőlhet most hátra elégedetten, mert mindenkinél rejlenek most veszélyesek. Nagyon fontos, hogy figyelj a pénzedre, a bevétel és kiadás egyensúlyára, ugyanis olyan helyzetek állhatnak elő, amikor könnyedén túlkölthetsz a kereteden. És épp ez az, ami a legnagyobb csapdát rejti most.

Vajon mi mindenre figyelj a pénzügyekben október második hetében? Csillagjegyednél megtalálod a választ és a megfontolandó javaslatokat.

Heti pénzhoroszkóp: Kos

Kos jegyűként talán ez lesz az év legrázósabb hete a pénzügyek szempontjából. Úgy tűnik, itt az ideje, hogy leírd, mire mennyit költesz, máskülönben egyszerűen nem veszed észre, hol folyik el a pénzed.

Heti pénzhoroszkóp: Bika

Bika jegyűként ezen a héten nem a pénz, hanem a szerelmi életed, vagy annak a hiánya okozza a legnagyobb fejfájást. Könnyen lehet, hogy vásárlással akarod kompenzálni a lelkedben lévő feszültséget. Ne tedd, nem érdemes…

Heti pénzhoroszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként ezen a héten szinte folyamatosan mérlegelned kell, hogy mire jut pénzed, és mire nem. Most kicsit jobban állsz anyagilag, mint tavaly ilyenkor, de ettől még helyesen kell döntened…

Heti pénzhoroszkóp: Rák

Rák jegyűként vedd észre, még csak a hónap eleje van. Nagyon ügyesen kell spórolnod, hogy kibírd október végéig. Ráadásul már a karácsonyi ünnepekre is gondolnod kéne. Mindez nyomasztóan hat rád ez a héten. Nem csoda…

Heti pénzhoroszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként fogadd el a tényt, hogy nem könnyű finanszírozni a jelent, és előre takarékoskodni a jövőre. Pedig ebben te igenis profi vagy, ha megvan a jövőbeli cél. Megvan? Ha nincs, minél előbb tűzd ki!

Heti pénzhoroszkóp: Szűz

Szűz jegyűként nem érdemes bosszankodnod, de nagyon sokba fognak kerülni a gyerekeid és/vagy gyerekes ügyeid, ha nem figyelsz kellően. Vedd elő a híres fegyelmezettségedet, és mondj nemet! Csak így előzheted meg a túlköltekezést.

Komoly pénzügyi csapdákra figyelmeztetnek most a bolygók (Fotó: iStock)

Heti pénzhoroszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként legyél nagyon óvatos és körültekintő, mert hatalmas pénzügyi csapdákat mutatnak a bolygók erre a hétre. Muszáj takarékoskodnod, máskülönben már a hónap elején mínuszba mész, és az év végi ünnepekre sem tudsz félretenni.

Heti pénzhoroszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként figyelj nagyon, mert erre a hétre több ronda konstelláció konfliktust jósol, ami a teljesítőképességed nagyobb részét elviszi. Úgy érezheted magad, mint aki tűzpárbajba keveredett. Nem kell téged félteni, csak ezt ne vásárlással akard orvosolni…

Heti pénzhoroszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként ezen a héten a pénzednél fontosabb, hogy az egészségedre figyelj és vigyázz. Már csak azért is, mert sokba fog kerülni, ha lebetegszel. Kiesik a jövedelem, és ráadásul egy csomó pénzt költhetsz gyógyszerekre. Nem akarhatod ezt most!

Heti pénzhoroszkóp: Bak

Bak jegyűként vajon megnézted már, mennyi nap van még karácsonyig? Ijesztő sebességgel közeledik az év vége, ami arra int, hogy takarékoskodj előre! Most kicsit fogd vissza magad, hogy karácsonykor igazán bőkezű lehess.

Heti pénzhoroszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként a munkahelyed, a pozíciód megtartása akkora kihívás, ami rendesen igénybe veszi most az erődet. Természetes, hogy mindez aggodalommal tölt el, többek között a jövő és a pénzügyek terén is…

Heti pénzhoroszkóp: Halak

Halak jegyűként vigyázz, mert egy félreértésből extra kiadásod keletkezhet. Ha úgy érzed, hogy valami nem egyértelmű, inkább kérdezz vissza, nehogy emiatt kelljen többet fizetned, vagy ezért érjen veszteség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top