Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. október 14–20. – Úgy tűnik, egyre jobban állnak a pénzügyek

A horoszkóp szerint már látszik a pozitív tendencia a pénzügyekben. Persze leginkább csak akkor, ha tettél érte az elmúlt időszakban. Mindenesetre néhány csillagjegynek már ezen a héten lesz mit ünnepelnie. Vajon te is köztük vagy?

Október harmadik hete a horoszkóp szerint már sokkal jobban alakulhat, mint az elmúlt időszak. Sőt, olyanok is lesznek, akik megajándékozhatják magukat a jó munkáért. Annyi biztos, mindenkinek érdemes átnéznie a kiadásokat és a bevételeket, mert könnyen kiderülhet, hol folyik el a pénz, és persze honnan jöhetnek újabb bevételek. Nálad is ott a lehetőség. Ugye teszel érte? S mi mindenre érdemes még figyelned a pénzügyekben október második hetében? Csillagjegyednél megtalálod a választ és a megfontolandó javaslatokat.

Heti pénzhoroszkóp: Kos

Kos jegyűként lassan túljutsz a nehezén: a pénzügyeid ezen a héten már nem hullámzanak annyira, mint korábban. Kisebb a költekezésre való csábítás is. Viszont ez egy hosszabb folyamat, vagyis ne várj azonnali eredményt.

Heti pénzhoroszkóp: Bika

Bika jegyűként pontosan tudod, hogy „Sok kicsi sokra megy”. A mondás most ugyanakkor azt jelenti, hogy több helyen apró takarékoskodásból jelentős összeg jöhet össze. Ébernek kell lenned, hogy észrevedd, és kihasználd ezeket.

Heti pénzhoroszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként te kifejezetten okos vagy, amit a pénztárcád javára is használhatnál. Nem vagy kicsinyes, ha odafigyelsz arra, hogy hol lehet olcsóbban beszerezni a legfontosabb dolgokat. Ezen a héten mindenképpen érdemes venned a fáradtságot, és utána is járni.

Heti pénzhoroszkóp: Rák

Rák jegyűként úgy tűnik, most valaki módszeresen és rendszeresen csapolja a pénztárcádat. Fontos neked, ezért nem akarod megbántani azzal, hogy nemet mondasz. Meddig mehet ez így tovább? Most nagyon el kéne gondolkodnod ezen.

Heti pénzhoroszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként ezen a héten valami aprósággal megajándékozhatnád magadat. Nem kell drága táskára, vagy csizmára gondolnod, valamilyen kis ötletes mütyür is tökéletes lehet. Az apró ajándéktól most jobban éreznéd magadat…

Heti pénzhoroszkóp: Szűz

Szűz jegyűként még ezen a héten is a gyerekek jelentik a legnagyobb kiadásokat. És ha még nem keresőképesek, nincs mit tenni, neked kell finanszírozni mindent. Ahogy anno téged is eltartottak a szüleid…

Néhány csillagjegynek lesz mit ünnepelnie a héten (Fotó: iStock)

Heti pénzhoroszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként a családod és/vagy az ingatlanügyek kerülhetnek sokba ezen a héten. Ne morogj, ne panaszkodj, inkább fizess ki mindent, aztán lépj is tovább rajta. Olyan ez, mint a sebtapasz: gyors mozdulat, kevesebb fájdalom…

Heti pénzhoroszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként csak a hét közepén kell odafigyelned a pénzedre. Akkor meggondolatlanul vennél meg valamit, amit viszont később nagyon megbánnál. Bölcsebb lenne elnapolnod a döntést. Mindenképpen gondold át, fontold meg, tényleg kell-e az neked?

Heti pénzhoroszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként a hét kérdése: van dugipénzed? Ha van, nagyon jól jöhet az év végi ünnepek alatt. Ha nincs, már most érdemes lenne elkezdeni félretenni. Sőt lassan összeírhatod a várható kiadásokat. Persze csak akkor csináld, amikor jó hangulatban vagy…

Heti pénzhoroszkóp: Bak

Bak jegyűként köztudott, milyen ügyesen kezeled a pénzt. A kérdés csak az, hogy vajon mindez a jó értelemben vett rutin, avagy folyamatos stresszforrás az életedben? Remélhetően az előbbi, mert akkor tényleg profi vagy…

Heti pénzhoroszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként most vagy a munkádból származó jövedelem növekszik, vagy egyre jobban osztod be a pénzedet. A héten az lesz az érzésed, hogy több marad a számládon, mint tervezted. Ezt meg kell ünnepelned…

Heti pénzhoroszkóp: Halak

Halak jegyűként olyan extra kiadások okozhatnak fejfájást ezen a héten, amelyek totál felborítják a terveidet. Sajnos az élet bármikor produkálhat váratlan helyzetet. Okosan kell mérlegelned, hogy mi élvezzen most elsőbbséget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top