Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. november 4–10. – Patikamérleggel méred a pénzt?

November első napjai mindenkit óvatosságra intenek a pénzügyekkel kapcsolatosan is. Néhány csillagjegy szinte patikamérleggel méri most a pénzt. Másoknak örömteli pillanatokat jelez a horoszkóp. Te melyik csoportba tartozol?

November első hete igencsak változatosan alakul a hosszú hétvégét követően. Vajon bevételekre vagy kiadásokra számíthatsz ezen az újabb héten? Mennyire fogod vissza a pénzt, és mennyit mérlegelsz? S hogy mi mindenre érdemes figyelned a pénzügyekben? A heti horoszkópból most is megtudhatod a választ.

Heti pénzhoroszkóp: Kos

Kos jegyűként ezen a héten nem a pénz miatt fog fájni a fejed. Úgy tűnik, a pénzügyek most végre simán mennek. Ellenben munkahelyi és/vagy párkapcsolati témák foglalkoztatnak most a leginkább. Döntést kéne hoznod hamarosan…

Heti pénzhoroszkóp: Bika

Bika jegyűként ezen a héten minden apró kiadás számít – üzeni bolygód, a Vénusz. Nem szabad legyintened, hogy ó, ez csak piti összeg. Jobb lenne, ha írnád, mikor mire és mennyit költesz. Így átláthatóbb lesz minden a héten.

Heti pénzhoroszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként most még muszáj folytatnod a gyűjtögetést, ha el akarod érni a célodat. Nem baj, ha lassan haladsz, és csak kis összegeket tudsz félretenni. Bízz benne, hogy minden forint számít a végén!

Heti pénzhoroszkóp: Rák

Rák jegyűként úgy tűnik, végre túl vagy egy rázós időszakon. Eddig szinte folyamatosan törted a fejed a pénz miatt. Ennek ugyan még nincs teljesen vége, de kicsit fellélegezhetsz, és mostantól könnyebben gazdálkodhatsz.

Heti pénzhoroszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként a bolygók szerint van valamilyen régi ügyed, ami most érinti a pénztárcádat. Hitelt vettél fel korábban? Vagy valamilyen jóváírást nem érvényesítettél még? Szóval ne lepődj meg, ha a múlt hatása ezen a héten érvényesül…

Heti pénzhoroszkóp: Szűz

Szűz jegyűként egyáltalán nem jellemző rád a gyerekes felelőtlenség. Pláne a pénzzel kapcsolatosan nem. Ezért is szokatlan, hogy a héten hajlamos leszel meggondolatlanul költekezni. Próbáld uralni ezt a vágyadat, mert később nagyon megbánhatod.

Vajon te is patikamérleggel méred a pénzt a héten? (Fotó: iStock)

Heti pénzhoroszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként egyre ügyesebb, határozottabb és tudatosabb vagy a pénzzel kapcsolatosan. Olyan égi konstellációk mutatják ezt, amelyek szerint kedvező, javuló tendencia indul el az életedben. Egyszóval vége az aggódásnak.

Heti pénzhoroszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként simán előfordulhat, hogy kisebb összeg üti a héten a markodat. Nem a bevétel nagysága miatt fogsz örülni, hanem a váratlansága miatt. Úgy fogod érezni, mintha nyertél volna… Még ez is megtörténhet.

Heti pénzhoroszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként olyan dugipénz-tartalékot kellene képezned, amit tényleg eldugsz magad elől. Csak így van esélyed arra, hogy végre összejöjjön az a bizonyos összeg. Szerencsére ezen a héten nagyon is támogatnak ebben a törekvésedben a bolygók.

Heti pénzhoroszkóp: Bak

Bak jegyűként előnyt élvez a munkahelyed megtartása a bevétellel szemben. Becsüld meg, hogy van munkád! Ne lázadozz folyton, mert azzal könnyen elveszítheted az állásodat. A reformjaidat most nem támogatja a főnököd.

Heti pénzhoroszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként te is érzed, valami megváltozott. Lehet, hogy csak a hozzáállásod, amitől hirtelen kedvezőbb fényben látod a pénzügyeidet. Rá kéne jönnöd, hogyan csináltad ezt, hogy később is újra sikerüljön.

Heti pénzhoroszkóp: Halak

Halak jegyűként patikamérleggel méred ezen a héten a pénzt, és a legkisebb kibillenéstől is infarktust kapsz. Nem szabad pánikba esned, ha picivel többet költesz a héten. Majd utána kicsit szigorúbb leszel, és újra helyreáll az egyensúly.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top