Horoszkóp

Ez a csillagjegyek érzelmi gyenge pontja

Mindenkinek van gyengesége. A horoszkóp pedig nagyon pontosan körülírja a csillagjegyek legfontosabb jellemvonásait. Így azt is megtudhatod, kinek mi lehet az érzelmi gyenge pontja. Persze, jobb, hanem tapintasz rá...

Minden csillagjegynek megvannak a saját jellemzői, így az is, miként kezelik az érzelmeiket. Van, aki hajlamos magába gubózni, netán hagyja, hogy mások kihasználják – valójában mindenkinek megvannak a saját korlátai. Ha megérted a többiek viselkedésének okait, könnyebben boldogulsz velük a mindennapokban. Melyik állatövi jegyre vagy kíváncsi?

Kos

A Kos érzelmi gyengesége leginkább abban mutatkozik meg, hogy inkább barátként gondol rád, mint szerelmesként. Nem könnyű áttörni nála a falat, főként, hogy állandóan rohan egyik helyről a másikra, mint ahogyan egyik kapcsolatból a másikba is. Nem tudod kényszeríteni, hogy elkötelezze magát melletted, ha erre még nem érzi magát késznek.

Bika

A Bika érzelmi gyengesége abban mutatkozik meg, milyen mélyen éli meg a szerelmet. Szüksége van arra, hogy féken tartsák, a határokat nem igazán érzékeli, s gyakran hajlamos elragadtatni magát. Viszont, ha úgy véli, nem bízhat meg benned, nem is pazarolja rád az idejét.

Ikrek

Az Ikrek szeret több vasat tartani a tűzben, nem szívesen köti le magát hosszabb távon senki mellett, egyszerűen azért mert kíváncsi. Ő valójában az a típus, aki egyik párkapcsolatból a másikba röppen, majd miután rájön, hogy hiányzik neki, visszatér az exéhez. Ha létezik érzelmi hiányossága, mindenképpen ez lehet. 

Rák

A Rák érzelmi sutasága leginkább a biztonságra való törekvésében tükröződik, éppen ezért a párkapcsolatait gyakran szívfájdalmak, összeomlások kísérik. Jóval mélyebben éli meg a szerelmet, mint a többiek, ugyanakkor, hogy megkímélje magát az esetleges gyötrődésektől, csalódásoktól, hajlamos kőfalakat építeni maga köré.

Oroszlán

Az Oroszlánban megvan az a hiba, hogy saját magát jóval előbbre helyezi, mint a szerelmét. Nagyok az elvárásai, s ha ehhez nem vagy képes alkalmazkodni, nem rajongod őt körbe eléggé, nem fordítasz rá annyi figyelmet, mint amennyit elvár, nagy valószínűséggel valaki mást keres.

Szűz

A Szűz csillagjegyet nem érdekli különösebben, ha bárkit is ki kell kosaraznia. Nem rágódik rajta, hogy megsérti-e a másikat, pláne, mert azok többsége, akiket elbűvöl a vonzerejével, őt teljesen hidegen hagyják. Egy jó tanács: ha úgy látod, a Szűz átnéz rajtad, jobb, ha gyorsan elfelejted őt.

Mindenkinek vannak gyenge pontjai. Az érzelmekben is (iStock)

Mérleg

A Mérleg csillagjegyet rengeteg dolog foglalkoztatja egyszerre. Bizalmatlan típus, nem szívesen nyílik meg a többiek előtt. Érzelmi gyengesége, labilitása is pontosan ebben nyilvánul. Hajlamos lehet kőfallal körül venni magát, ami kívülről áthatolhatatlannak tűnik. Érzelmi sebeket cipel magával, amit nagyon nehezen képes csak kezelni.

Skorpió

A Skorpió csöppet sem könnyen nyílik meg mások előtt. Ám ha úgy érzi, megtalálta a megfelelő partnert, hajlandó a sebezhető oldalát is feltárni. Ez nála a maximális bizalom jele, amit nagyon nehéz kivívnia bárkinek is. Felesleges erőltetned, siettetned a dolgot, mert ezzel csak még inkább elijeszted őt.

Nyilas

A Nyilas érzelmi gyengesége kétségtelenül abban nyilvánul meg, hogy neki nincs ideje gyökeret ereszteni. Állandóan mozgásban van, keresi az újabb és újabb kalandokat, s nem könnyen lassítja le magát. Nagyon különlegesnek kell lennie annak a partnernek, aki képes őt elbűvölni és lecsillapítani. Nem lehetetlen, csak nem könnyű.

Bak

A Bak nem képes kellő időt tölteni a társával. Napjai a munkáról szólnak, gondolatait nagyon sokszor a feladatok kötik le. Hajlamos úgy érezni, hogy csak elpazarolt idő a párkapcsolatra szánt minden perc. Könnyen elkötelezi magát, ám minél hosszabb a párkapcsolata, annál inkább csökken a szerelme iránt mutatott figyelme.

Vízöntő

A Vízöntő érzelmi gyengeségeit már-már felesleges számba venni, mert ritkán látni őt tartós párkapcsolatban. Egyrészt hosszú időnek kell eltelnie, hogy bárki mellett feloldódjon, másfelől nem éri be akárkivel. Éppen ezért a legtöbben még azelőtt meghátrálnak, hogy komolyabbra fordulna vele a kapcsolat.

Halak

A Halak érzelmileg valójában nagyon reménytelen eset. Könnyen lehet, hogy semmilyen téren nem érinted meg őt. Olyan partnerre vágyik, akinek a hatása alól képtelen szabadulni, aki olyan érzéseket hoz ki belőle, ami különben nem jönne elő. Ha nem érzel semmilyen szorosabb kapcsolatot vele, ne reménykedj, hogy valaha is megnyílik előtted.

(via awareness act)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top