Horoszkóp

Heti horoszkóp 2019. november 11–17. – Szembenállásokkal teli ez a hét

Ezen a héten szinte minden napra jut a feszültségből. Kedden a telihold borzolja az idegeket, de csütörtökön és pénteken jelez bolygószembenállásokat a horoszkóp. Mindez pedig feszültségre, vitákra enged következtetni. A higgadtság mindennél fontosabb, mert a hétvége már annál csodásabban alakulhat.

November második hete máris feszültséggel indul. Kedden a telihold, csütörtökön és pénteken a Hold és a Vénusz, illetve a Hold és a Jupiter kerül szembe egymással. A szembenállások pedig mindenkor feszültségeket, vitás helyzeteket jeleznek. Nem lesz könnyű, de valahogy mégis el kellene kerülnöd a veszekedéseket. Semmi sem érhet annyit, hogy rosszul érezd magad egész héten. A hétvége ráadásul csodaszépen alakulhat. Akkor minek elrontani a hetet, nem igaz?

S mi mindenre számíthatsz a második novemberi héten? A heti horoszkópból megtudhatod a legfontosabb részleteket. Érdemes megfogadni a javaslatokat.

Heti horoszkóp: KOS

Kos jegyűként legyél megfontolt, mert veszély leselkedik rád. A pénztárcádon a keddi telihold könnyen léket üthet. Aznap ráadásul dupla bolygószembenállás lesz, tehát tényleg komolyan vissza kell fognod a költekezést. A hét második fele alkalmas a tárgyalásra, egyeztetésre, beszélgetésre. Különösen a péntek nagyszerű, ha kommunikálni akarsz. Vagy, ha nem akarsz, de már nem halogathatod tovább, vegyél egy nagy levegőt, és mondd ki, kérdezd meg! A hétvége meghittnek és szeretetteljesnek ígérkezik, főleg, ha a családoddal töltöd.

Heti horoszkóp: BIKA

Bika jegyűként az egész heted hangulata attól függ, hogy a keddi konfliktusokkal terhes napot hogyan kezeled. Sajnos kedden dupla bolygószembenállás lesz az égen: Hold-Merkúr és Nap-Hold. Utóbbi a telihold, ami rendkívül érzékenyen érint most téged. Könnyen megsértődhetsz, és azt hiheted, hogy mindenki ellened van, holott ez nem igaz. Szerencsére már másnap kárpótol egy szép fényszög. Majd a hétvégén egy mesés bolygóháromszög „megvigasztal”, és visszaadja az emberekbe vetett hitedet. Szóval ne ítélj elhamarkodottan!

Heti horoszkóp: IKREK

Ikrek jegyűként téged nem a keddi telihold visel meg, hanem a csütörtöki Hold–Vénusz-szembenállás. Valaki, akiben megbíztál, olyasmit tesz, amin komolyan megbántódsz. Mielőtt megszakítanád vele a kapcsolatot, gondold át újra, valóban annyira súlyos a sértés? Jó hír, hogy másnap, pénteken lesz egy kitűnő levegős fényszög, ami feloldja ezt a feszültséget. A hétvégédet beragyogja egy szépséges bolygóháromszög (Rák Hold–Skorpió Merkúr–Halak Neptunusz), ami érzelmileg és anyagilag is gazdagít téged.

Vitás helyzeteket hozhat a keddi telihold (Fotó: iStock)

Heti horoszkóp: RÁK

Rák jegyűként tedd meg önmagadért, a lelki békéd megőrzése érdekében, hogy nem veszed át mások idegességét! Kedden, csütörtökön és pénteken is lesznek olyan bolygószembenállások, amelyek rád nem hatnak, csak és kizárólag akkor, ha bevonódsz a többiek rohangálós, kapkodós problémáiba. Semmiképp se tedd! Segíthetsz, ha kérik, de csak ekkor. Ha mindezt ügyesen abszolváltad, jön a várva várt hétvége, ami egy szívmelengető bolygóháromszögnek (Rák Hold–Skorpió Merkúr–Halak Neptunusz) köszönhetően ragyogó lesz.

Heti horoszkóp: OROSZLÁN

Oroszlán jegyűként a hét legkritikusabb napja számodra a kedd a telihold miatt. Vértezd fel magad munkahelyi és családi összezördülés ellen! Elkerülhető a viszály, de csak abban az esetben, ha nem veszed személyes sértésnek, amit a másik mond és/vagy tesz. Tudj róla, másnapra ennek nyoma sem lesz! Pénteken remek diskurzusba csöppenhetsz, ami nagy jelentőségű információt hozhat neked, ha nyitott vagy. A hétvégédet egy meglepetés színesíti, ami érzelmileg is megérint, sőt akár könnyeket is csalhat a szemedbe.

Heti horoszkóp: SZŰZ

Szűz jegyűként a hétfőd békésnek ígérkezik, ami egyfajta vihar előtti csend. Másnap, kedden a telihold nézeteltérést hozhat. Kerülj minden konfliktust, ne menj bele semmilyen vitába! Mivel kedden dupla bolygószembenállás lesz az égen – a telihold mellett Hold–Merkúr is, ami épp a kommunikációt nehezíti. Ha ezen túljutsz, akkor sem lélegezhetsz fel, mert jön másik két bolygószembenállás csütörtökön és pénteken. Szóval kihívás a belső béke megtartása. Mindezt a hétvégén kipihenheted egy szép bolygóháromszögnek köszönhetően.

Csütörtökön és pénteken is szemben állnak a bolygók egymással (Fotó: iStock)

Heti horoszkóp: MÉRLEG

Mérleg jegyűként ez a hét bőven tartogat feladatokat számodra. Kedden dupla bolygószembenállás lesz az égen (Hold–Merkúr, Nap–Hold), ami érzékenyen érinti a pénzügyeidet. Meg kell gondolnod minden kiadást, máskülönben fénysebességgel mínuszba mész. Csütörtökön a Hold–Vénusz-, pénteken a Hold–Jupiter-szembenállások nézőpontbeli különbségeket mutatnak. Jobb lenne, ha most nem feszegetnél fölöslegesen semmilyen témát. A hétvégéd ehhez képest ajándék lesz. Anyagilag kedvezőbben alakulnak a dolgaid, ami örömhír.

Heti horoszkóp: SKORPIÓ

Skorpió jegyűként a hét legnagyobb kihívása számodra a keddi nap a dupla bolygószembenállás (Hold–Merkúr, Nap–Hold) hatására. Mindenkivel elnézőnek és toleránsnak kell lenned, ha nem akarsz másokat megbántani. Azt fogod tapasztalni, hogy mindenki érzékeny, sőt sértődékeny lesz. Ne aggódj, gyorsan elmúlik ez! Már másnap kárpótol az ég egy csodás fényszöggel. Ez csak az előfutára annak, ami hétvégén közelít: egy csodás bolygóháromszög (Rák Hold–Skorpió Merkúr–Halak Neptunusz) megsimogatja a lelkedet.

Heti horoszkóp: NYILAS

Nyilas jegyűként ne törődj azzal a felhajtással, ami a keddi teliholdat övezi! Neked ezzel nincs dolgod, legfeljebb annyi, hogy kicsit jobban vigyázol az egészségedre. Figyelned kéne a réteges öltözködésre és a tiszta táplálkozásra. Utóbbi azt jelenti, hogy kerüld a mesterséges adalékokat tartalmazó élelmiszereket. Csütörtökön Hold–Vénusz-, pénteken Hold–Jupiter-szembenállások vitás helyzeteket jeleznek. Most a másik fél látszik érzékenyebbnek. Hétvégén részesítsd előnyben a családodat, kezdeményezz közös programot velük.

A hétvége már sokkal boldogabb lehet (Fotó: iStock)

Heti horoszkóp: BAK

Bak jegyűként örülhetsz, hogy védett vagy ezen a héten, téged ugyanis nem érint közvetlenül sem a keddi dupla, sem a csütörtöki, sem a pénteki bolygószembenállás. Impregnált réteg lesz rajtad, aminek köszönhetően lepereg rólad minden feszültség. Ettől érzéketlennek tűnhetsz, ami nem tesz népszerűvé. Tenned kéne valamit ellene, például mutass kicsit több érdeklődést mások gondjai iránt. De közben vigyázz, hogy ne vonódj be. A hétvégéd szerelmesnek, romantikusnak, szentimentálisnak ígérkezik egy hatalmas bolygóháromszög szerint.

Heti horoszkóp: VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegyűként a kedd nem lesz a kedvenced. Olyan dupla bolygószembenállás (HoldMerkúr, Nap–Hold) lesz az égen, ami miatt úgy fogod érezni, egyszerre kell megfelelned otthon és a munkahelyeden is. Azzal gyötröd magad, hogy erre semmi esélyed, holott ez csupán átmeneti motiválatlanság most. Tudd, hogy másnapra az egész elillan, innentől békésebb napok következnek. Ennek köszönhetően simábban haladhatsz a munkáddal otthon és bent is. Hétvégén válassz vizes programot – javasolja egy hatalmas vízjegyű bolygóháromszög.

Heti horoszkóp: HALAK

Halak jegyűként, amilyen kihívásokkal teli a hét első fele, olyan ragyogó lesz a hétvégéd. Kedden dupla bolygószembenállás (Hold–Merkúr, Nap–Hold) óvatosságra int a közlekedésben. Legyél mindig éber! A csütörtöki és pénteki bolygószembenállások szerint a szüleid lázadoznak: szeretnék, ha több időd jutna rájuk, a közös programokra. Nyugtasd meg őket, a hétvégét velük töltöd. Ez a hétvége valóban csodásnak ígérkezik, olyan bolygóháromszög lesz az égen (Rák Hold–Skorpió Merkúr–Halak Neptunusz), amely megszépít mindent.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top