Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. november 18–24. – Szuper hírek jönnek

A horoszkóp szerint ezen a héten végre nagyszerű híreket kaphatsz a pénzügyekkel kapcsolatosan. A bolygók támogatnak minden pénzzel kapcsolatos törekvést. Most onnan jöhet pénz, ahonnan a legkevésbé vártad. Ezek azért szuper hírek karácsony felé közeledve, nem igaz?

November harmadik hete az anyagiak szempontjából igazán impozáns időszaknak látszik. Most végre mindenki megtapasztalhatja, hogy javul az anyagi helyzete. Valaki azért, mert olyan pénz áll a házhoz, amiről régen lemondott, más valaki új állásajánlatot kapott, megint másnak pedig a befektetett munka hozza meg végre a várt sikert. S mi mindenre érdemes figyelned még ezen a héten a pénzügyekben? A horoszkópból most is megtudhatod a legfontosabb javaslatokat. Érdemes megfontolni mindent.

Heti pénzhoroszkóp: Kos

Kos jegyűként ugrásszerűen javul az anyagi helyzeted ezen a héten. Nem azért, mert több lesz a bevételed, hanem azért, mert sokkal kevesebb kiadásod mutatkozik. Ezt magadnak és természetesen a józanságodnak köszönheted.

Heti pénzhoroszkóp: Bika

Bika jegyűként ugye, nem követed el azt a hibát, hogy másokhoz hasonlítgatod magadat és/vagy a pénzügyi helyzetedet? Hidd el, magadnak is jót teszel vele, ha ezen a héten sem nézegeted, hogy a többiek mennyi pénzből élnek…

Heti pénzhoroszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként a bolygók szerint most nem a pénz lesz az érdeklődésed középpontjában. Előnyt élvez a héten a munkád megszervezése, és a harmonikus munkahelyi kapcsolatok kialakítása. Ezek pedig pontosan a bevételed alapjai…

Heti pénzhoroszkóp: Rák

Rák jegyűként végre leteszed a pénzzel kapcsolatos aggodalmakat. A bolygók szerint most már kitűnő passzban vagy, amitől mindent – így az anyagi helyzetedet is – jóval optimistábban ítéled meg. Végre jobb fényben látod a pénzt és a világot.

Heti pénzhoroszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként szíved szerint megint nagyobb összeget költenél az otthonodra. Igazad van, de be kell látnod azt is, hogy folyamatosan lehetne felújítani, csinosítani a környezetedet. Kérdés, ez most valóban égetően sürgős-e?

Heti pénzhoroszkóp: Szűz

Szűz jegyűként valami nagyon megváltozik ezen a héten. Úgy tűnik, máshonnan is jöhet pénz. Át kéne gondolnod, melyik bevételi forrás éri meg jobban számodra. De persze ne siesd el a döntést, van időd most mérlegelni…

Egyre jobban alakulnak végre a pénzügyek (Fotó: iStock)

Heti pénzhoroszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként fantasztikusan jó híreket kapsz a pénzeddel kapcsolatosan. Pluszbevételed érkezik, vagy végre megkapsz olyan pénzt, amit korábban valamiért nem kaptál meg. Ennek örömére vásárolni kezdhetsz…

Heti pénzhoroszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként semmi okod az aggodalomra, ha megtalálod a helyes mértéket. Nem kell spórolnod, bőven elég, ha észszerűsíted a költségeidet. Persze van, amire sajnálod a pénzt, és van, amire nem. És ez így normális.

Heti pénzhoroszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként meglepően jól bánsz mostanában a pénzzel. Megtanultad becsülni, de nem túlságosan becsülni. Megtanultad, hogyan élvezd anélkül, hogy folyton mínuszba kerülnél. Ez pedig óriási eredmény. Büszke lehetsz magadra.

Heti pénzhoroszkóp: Bak

Bak jegyűként lassan át kéne számolnod a félretett pénzedet. Könnyen lehet, megvan az az összeg, ami egy régi álmod megvalósításához szükséges. Az sem baj, ha képtelen vagy mindet erre fordítani… De azért ne vond meg magadtól a jót sem.

Heti pénzhoroszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként meg kell dolgoznod a pénzért, ahogyan sokan mások is teszik. Emiatt totál felesleges morognod, panaszkodnod. Változásokra kell ugyanakkor számítanod a munkahelyeden, de emiatt sem kéne most bosszankodnod.

Heti pénzhoroszkóp: Halak

Halak jegyűként valódi csoda történik veled ezen a héten: végre megfelelően viszonyulsz a pénzhez. Vége a „bénázásnak”, mostantól nem kell töprengened, hogy mire költhetsz, és miben kell visszafognod magadat. Ez is nagy előrelépés, ugye?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top