Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2020. január 6–12. – Átgondoltnak kell lenned a héten

Átgondoltnak kell lenned a héten. És ez azt is jelenti egyben, hogy a horoszkóp javaslatait is érdemes megfontolnod. Így biztosan nem ér kellemetlenség, anyagi veszteség ezen a héten sem...

2020 januárjának első teljes hetében az anyagiak és a pénz tekintetében nem árt a meggondoltság. Talán kicsit sokat költöttél az elmúlt hetekben, ezért most jól teszed, ha visszafogod a költekezést. Szerencsére a bolygók támogatnak most ebben, s alapból is jóval megfontoltabban kezeled a pénzt, mint máskor. Vásárlás helyett érdemes körülnézni otthon, hogy mi mindent használhatsz még fel az ünnepet követő maradékokból… Meglepődsz, milyen sok pénzt spórolhatsz.

S mi mindenre érdemes még figyelni ezen a héten a pénzügyekben? A horoszkópból most is megtudhatod a legfontosabb részleteket.

Heti pénzhoroszkóp: Kos

Kos jegyűként 2020 év első hetében nem a pénzügyeid alakulása izgat a leginkább, hanem a karriered. Tele vagy kérdéssel, kétellyel. Közben tudod, hogy mit akarsz, csak azt pillanatnyilag lehetetlennek tartod megvalósítani. Ne veszítsd el a hitedet!

Heti pénzhoroszkóp: Bika

Bika jegyűként visszafogottan indítod az újévet. Nem mersz, és valójában nem is akarsz költekezni. Igazad van. Szerencsére a Bakban felvonuló bolygók pont a kellő fegyelmet hozzák neked, és pont a legjobbkor.

Heti pénzhoroszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként a pénteki telihold veszélyesnek tűnik a pénztárcádra nézve. Adódhat ugyanis a héten olyan kiadásod, amit elfelejtettél, vagy nem számítottál rá. Mielőtt kifizeted, vizsgáld meg, hogy valóban kötelező-e…

Heti pénzhoroszkóp: Rák

Rák jegyűként az év első hetében a pénz számodra másodlagos lesz. Minden idegszáladdal a párkapcsolatodra fókuszálsz ugyanis. Valószínűleg a pénteki telihold feszítő erejét érzed már akár ma is, és szeretnéd megúszni vita nélkül az egész hetet.

Heti pénzhoroszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként ezen a héten érdemes összeírnod a várható és tervezhető kiadásaidat, mert leírni könnyebben átláthatod, hogy miből kell gazdálkodnod. Ezzel talán el tudod kerülni a szokásos év eleji pánikot is…

Heti pénzhoroszkóp: Szűz

Szűz jegyűként, ha most veszed a fáradtságot, és tételesen átnézed, mennyi minden maradt az ünnepi bevásárlásból, akkor nagyon sokat spórolhatsz ezen a héten. Kitűnő ételeket főzhetsz a maradékokból cseppnyi kreativitással. Meg egyébként sem szívesen dobsz ki semmit sem, nem igaz?

Pénzügyekben legyél átgondolt a héten (Fotó: iStock)

Heti pénzhoroszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként a pénteki telihold bizony az egész hetedre rányomhatja a bélyegét. Lehet, hogy elbizonytalanodsz a jövőddel kapcsolatosan. Emiatt az anyagi helyzetedet sem látod most igazán kedvezőnek. De ez csak átmeneti, hidd el…

Heti pénzhoroszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként meglepően jól kezdődik az újéved anyagi szempontból. Többletbevétel látszik ugyanis. Csupán arra figyelj, hogy ez ne menjen a magánéleted, a családod és a párkapcsolatod rovására…

Heti pénzhoroszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként január első hetében kitűnő tendenciákat mutatnak a bolygók, amelyek az anyagi helyzeted megerősödését jelzik. Kizárólag a péntek esti telihold okozhat kisebb fejtörést. De te most ezt is megoldod.

Heti pénzhoroszkóp: Bak

Bak jegyűként most a legfontosabb, hogy az egészségedre vigyázz. Mert ha lerobbansz, nem tudsz dolgozni, és nem keresel pénzt sem. Szóval alapvető az egészség, de nem alanyi jog. A prevenció a legokosabb dolog, ezt meg te is tudod.

Heti pénzhoroszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként valami megváltozott benned és a pénztárcádban. Sokkal higgadtabban és megfontoltabban költesz. Ez egy hosszú folyamat eredménye, de még nem a vége. Tartsd meg ezt a kitűnő hozzáállást!

Heti pénzhoroszkóp: Halak

Halak jegyűként szerencsére most nem látszik az év eleji pangás a pénzügyeidben. Élénk lesz a bevételi és a kiadási oldal is. Végül is ez normális. Csupán arra kell ügyelned, hogy a mérleg mindig pozitív maradjon…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top