Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2020. január 20–26. – Sokat nyerhetsz és sokat bukhatsz…

Ezen a januári héten a horoszkóp szerint nagyon fontos a fegyelem és a figyelem is a pénzügyekben. Sokat nyerhetsz, de nagyon sokat bukhatsz is... Legyél óvatos.

2020 negyedik hetében az anyagiak és a pénz tekintetében a fegyelem, a tudatosság mindennél fontosabb. Ugyanis a könnyelműség veszteséget, míg a figyelem nyereséget hoz a konyhára. Szóval, a horoszkóp javaslata szerint nagyon nézd meg, mire és mennyit költesz…

S mi mindenre érdemes még figyelni ezen a héten a pénzügyekben? A horoszkópból most is megtudhatod a legfontosabb részleteket.

Heti pénzhoroszkóp: Kos

Kos jegyűként ezen a héten valaki kölcsönkérhet tőled, vagy megszorul anyagilag, és nem bírod ki, hogy ne segíts neki. Ez szép és nemes gesztus, de ne vállalj erődön felül! Nem cél, hogy végül te kerülj bajba…

Heti pénzhoroszkóp: Bika

Bika jegyűként mintha kicsit könnyebben menne most a pénz kézben tartása. Persze nem szabad elbíznod magad. Továbbra is fenn kell tartanod azt a bizonyos kényes, érzékeny egyensúlyt. Te jól bánsz a pénzzel, menni fog…

Heti pénzhoroszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként sajnos még mindig nem dőlhetsz hátra, ami a pénzt illeti. Folyamatosan oda kell figyelned, mit vásárolsz, mire adsz ki pénzt. Úgy tűnik, a bolygók hosszabb időn keresztül „tesztelik” a fegyelmezettségedet.

Heti pénzhoroszkóp: Rák

Rák jegyűként ettől héttől a bolygók több kiadást mutatnak, ami több fegyelmet kíván tőled. Ez persze még nem jelenti, hogy rá kell ülnöd a pénzedre. Vásárolhatsz, de csak ésszel, megfontoltsággal tedd.

Heti pénzhoroszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként a pénzed most erősen függ valakitől. Ezt nem szereted, mert utálsz mástól függeni. Most el kell fogadnod az aktuális helyzetet. Jobb, ha nem tiltakozol. Tudd, hogy ez csupán átmeneti, s nem tart örökké.

Heti pénzhoroszkóp: Szűz

Szűz jegyűként fokozatosan javul az anyagi helyzeted. Persze ez még nem jelenti, hogy mostantól szórhatod a pénzedet, hanem arra való időszak, hogy félretegyél. Itt az ideje, hogy tartalékot képezz a nehezebb időkre. Büszke leszel magadra.

Sokat nyerhetsz, de sokat veszíthetsz is a héten a horoszkóp szerint (Fotó: Pixabay)

Heti pénzhoroszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként továbbra is megnyugodhatsz, mert pontosan olyan tempóban és mennyiségben jön a pénz hozzád, amire szükséged van. Az eddig befektetett munka és kitartás meghozza a várt eredményt.

Heti pénzhoroszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként attól, hogy most jól keresel, természetesen még nem szabad elbízni magadat. A mértékletesség továbbra is nélkülözhetetlen, ez ugyanis a jólét tartósításának előfeltétele. Jó, hogy felnőttél ehhez…

Heti pénzhoroszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként ilyen jól még sosem, vagy már nagyon régen álltál anyagilag, mint ezen a héten. Persze a sikerért keményen megdolgoztál. Ám az eltökéltség a bolygók szerint továbbra is fontos feladat. Semmiképp se hagyd abba a jó tendenciát!

Heti pénzhoroszkóp: Bak

Bak jegyűként kicsit fellélegezhetsz a héten. A bolygók szerint jobban alakulnak a pénzügyeid, mint korábban hitted. Ez bizakodásra adhat okot. Hidd el végre, hogy jobban megy a szekér, mint gondolod!

Heti pénzhoroszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként ezen a héten a pénz foglalkoztat a legkevésbé. Sokkal inkább olyan témák érdekelnek, amelyek ingatlanügyeket érintenek. Előbb szervezni kell, csak utána lehet finanszírozni.

Heti pénzhoroszkóp: Halak

Halak jegyűként, ha folyamatosan elégedetlen vagy, akkor sosem tudsz örülni semminek. Ez pedig igencsak helytelen hozzáállás. Törekedj arra, hogy értékelj minden apró sikert, eredményt! Így tényleg minden sokkal jobb lesz…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top