Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2020. január 27. – február 2. – Kifolyhat a pénz a kezedből a héten

A bolygók és a horoszkóp szerint január utolsó napjaiban könnyen kifolyhat a pénz a kezedből. Most minden korábbinál tudatosabbnak kéne lenned. Persze az is lehet, most nem pénz a legnagyobb gondod...

Január utolsó hetében az anyagiak és a pénz tekintetében a fegyelem, a tudatosság mindennél fontosabb. A könnyelműség fölösleges kiadásokat hozhat, amit később biztosan megbánnál. Könnyen kifolyhat a pénz a kezedből, és könnyen mínuszba kerülhetsz a hónap utolsó napjaira. Szóval csak visszafogottan és óvatosan. Persze, az is lehet, te azon csillagjegyek közé tartozol, akiknek nem a pénz a legnagyobb gondja most…

S mi mindenre érdemes még figyelni ezen a héten a pénzügyekben? A horoszkópból most is megtudhatod a legfontosabb részleteket.

Heti pénzhoroszkóp: Kos

Kos jegyűként, amennyiben van dugi pénzed, ezen a héten többször is hozzá akarsz majd nyúlni. Úgy fogod érezni, pontosan most van erre az összegre szükséged. Jól tennéd, ha költekezés előtt aludnál rá legalább egyet…

Heti pénzhoroszkóp: Bika

Bika jegyűként valamit jól csinálsz, ha január utolsó hetében sem érzed a hónap végét. Pénzügyileg legalábbis. Láthatóan egyre jobban osztod be a pénzt. Függetlenül az új évi fogadalmaidtól, itt az ideje mértékletesen bánnod a pénzzel.

Heti pénzhoroszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként kezded megszokni, hogy oda kell figyelned a kiadásaidra. Talán már nem éled meg a sors büntetésének ezt. Felelősséggel kell kezelned a pénzedet, amiért sokat dolgozol, dolgoztál.

Heti pénzhoroszkóp: Rák

Rák jegyűként január utolsó hetében nem a pénz okozza számodra a legnagyobb fejtörést. A munkahelyeden ellentmondásos hírek terjengnek, ami elbizonytalanít téged. Ha erre rágörcsölsz, lebetegedhetsz.

Heti pénzhoroszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként legyél éber, mert a bolygók szerint olyan extra kiadás várható, ami meglékelheti a pénztárcádat. Ez a hét elején neccesnek hangzik, utána könnyebb lesz koordinálnod a pénzügyeidet.

Heti pénzhoroszkóp: Szűz

Szűz jegyűként a családod és a párod is sokba kerülhet január utolsó hetében. Nincs mese, ha szükségük van az anyagi támogatásra, nem tudsz és nem is mondhatsz nekik nemet. Ne bántsd magad emiatt!

Vigyázz! A horoszkóp szerint ezen a héten kifolyhat a pénz a kezedből… (Fotó: Pixabay)

Heti pénzhoroszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként nagy a tét: ha kibillensz január végén a pénzzel kapcsolatosan, nehéz lesz helyreállítani az egyensúlyt. Szóval nem ártana most sokkal szigorúbbnak lenned magaddal, és alaposabban meggondolni, mire és mennyit költesz.

Heti pénzhoroszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként január utolsó hetében a gyerekek, vagy gyerekes dolgok sokba kerülhetnek. Észnél kell lenned, hogy ne szaladjon el a ló, és ne kerülj a hónap végén mínuszba. A fegyelem az egyetlen ellenszer.

Heti pénzhoroszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként a pénzeddel minden rendben van. Kivéve, ha a családod igényt tart az anyagi támogatásra. Nem kis összeg az, amit kérnek. Nem bírod ki, hogy ne segíts, de nem szabad ettől bajba kerülnöd.

Heti pénzhoroszkóp: Bak

Bak jegyűként jól tennéd, ha elkezdenél félretenni pénzt. Kitűzheted a célt, de az is jó, ha úgy gyűjtesz, hogy még nem tudod pontosan, hogy mire fogod felhasználni. Január végén nem maradtál még le semmiről.

Heti pénzhoroszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként több kellemetlen fényszög szerint egy barátod, vagy kollégád kölcsönkér tőled. Ez kellemetlen, sőt kínos is lehet. Nyugodtan mondj nemet, ha úgy érzed! Csak te tudhatod, tudsz-e nélkülözni ekkora összeget.

Heti pénzhoroszkóp: Halak

Halak jegyűként most a pénz a legkisebb gondod. Előbb tudnod kéne, hogy megmarad-e a munkád… Aggodalommal tölt el az a folyamat, ami kialakulóban van a munkahelyeden. Pánik helyett várj, míg kiderül, mi lesz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top