Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2020. február 10–16. – Bosszantó kiadások jöhetnek

Ezen a héten bosszantó kiadásokat jeleznek a bolygók. A horoszkóp szerint ugyanakkor mégsem kéne bosszankodnod, mert azzal inkább csak ártasz magadnak a pénzügyek terén...

Február második hetében az anyagiak és a pénz tekintetében néhányaknak örömteli eseményeket jeleznek a bolygók, másoknak inkább bosszús helyzeteket a váratlan kiadásoknak köszönhetően. A horoszkóp szerint ugyanakkor bosszankodással nem javítasz az anyagi helyzeteden. A pénz is azt szereti, ha szeretik, s oda vándorol, ahol örömmel fogadják, szívesen látják. Ezért sem érdemes bosszankodni, előbb-utóbb úgy is megoldódik minden…

S mi mindenre érdemes még figyelni ezen a héten a pénzügyekben? A horoszkópból most is megtudhatod a legfontosabb részleteket.

Heti pénzhoroszkóp: Kos

Kos jegyűként ezen a héten valójában nincs veszély a pénzügyeidben. Csupán arra kell felkészülnöd, hogy bármikor bármi elromolhat, eltörhet. Erre pénteken és szombaton látszik esély, ami extra költséggel járhat…

Heti pénzhoroszkóp: Bika

Bika jegyűként kettősség van most benned: egyik feled spórolna, a másik meg szórná a pénzt. Utóbbi tökéletesen meg tudja indokolni, hogy miért tenné. Minden esetben aludj rá egyet, és másnap bölcsebben döntesz.

Heti pénzhoroszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként gyanús lehet az a csend, ami a pénztárcádban van jelenleg. Aggódnod nem kell, mert bár vasárnaptól a Mars újabb kiadást mutat, meg tudod finanszírozni. És persze joggal lehetsz büszke magadra.

Heti pénzhoroszkóp: Rák

Rák jegyűként minden kiadásodat meg kell fontolnod ezen a héten. Ez nem új, de annál fárasztóbb. Jót tesz neked ugyanakkor, ha odafigyelsz. Egyre tudatosabb és költségkímélőbb beszerző helyeket és módokat találsz meg.

Heti pénzhoroszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként úgy érzed, hogy folyik ki a pénz a kezedből. Ennyire nincs nagy gáz, de azért tényleg nem árt most a mértékletesség. Egyre ügyesebb vagy, és egyre jobban meg tudod fogni a pénzt. Szóval valójában nincs is miért aggódnod.

Heti pénzhoroszkóp: Szűz

Szűz jegyűként nincs könnyű dolgod ezen a héten, mert bármennyire igyekszel, mindig közbejön előre nem látott költség. Ezek nem nagy tételek, de annál bosszantóbbak. Pedig most jobban tennéd, ha nem morognál miattuk.

Bosszantó kiadásokat jeleznek a bolygók erre a hétre (Fotó: Pixabay)

Heti pénzhoroszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként a bolygók szerint csak a péntek és szombat látszik rázósnak pénzügyi szempontból. Legjobb lenne, ha ezen a két napon elő sem vennéd a pénztárcádat és a bankkártyádat. Ezzel a hozzáállással, hidd el, nagyon sokat nyersz.

Heti pénzhoroszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként úgy tűnik, minden a terveid szerint halad ezen a héten a pénzügyekben. Hosszú út vezetett idáig. Sokat tettél, hogy végre ne kelljen billegni, azonban a pénzügyek folyamatos odafigyelést és mértékletességet igényelnek.

Heti pénzhoroszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként veled van a szerencse, és vasárnaptól az erő is az anyagiak tekintetében. Ez a te éved pénz szempontjából, hiszen a bevétel eddig nem látott méretekben érkezik hozzád. Örülj neki, de ne bízd el magad!

Heti pénzhoroszkóp: Bak

Bak jegyűként tisztán látsz ezen a héten, és jól fel tudod mérni, hogy mi fér bele az anyagi helyzetedbe, és mi nem. Bármi adódik, ezt az éleslátást őrizd meg! Így biztos lehetsz benne, hogy nem kerülsz bajba.

Heti pénzhoroszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként felbátorodsz attól, hogy most kicsit jobban megy a szekér. Pedig nem ártana tartani magad azokon a fegyelmezett kereteken belül, ami eddig bevált. Csak így kerülheted el, hogy mínuszba kerülj.

Heti pénzhoroszkóp: Halak

Halak jegyűként a kis szerencse továbbra is neked dolgozik. Ezt a Vénusznak, a kis szerencse bolygójának köszönheted, ami a bevételi oldaladat erősíti. Vedd észre, és adj hálát minden kis összegért, ami mostanában érkezik hozzád.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top