Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2020. február 17–23. – Furcsa dolgot művel most a pénz…

Ezen a héten egészen furcsa és szokatlan dolgot művel a pénz. S hogy mégis mi mindent? A pénzhoroszkópból megtudhatod...

Február harmadik hetében az anyagiak és a pénz tekintetében néhányaknak igazán szokatlan, de annál örömtelibb eseményeket jeleznek a bolygók. A Mars a Bak jelében jár, s „kiegyenlíti a számlákat”. S mi mindenre érdemes figyelned ezen a héten a pénzügyekben? A horoszkópból most is megtudhatod a legfontosabb részleteket. Érdemes természetesen élni a javaslatokkal.

Heti pénzhoroszkóp: Kos

Kos jegyűként remek híreket kapsz a pénzeddel kapcsolatosan. Fizetésemelésre számíthatsz, vagy valamit sokkal olcsóbban vásárolhatsz meg, mint gondoltad. A lényeg, hogy több pénz marad a zsebedben, a bankszámládon.

Heti pénzhoroszkóp: Bika

Bika jegyűként valami egészen furcsa dolgot művel a pénzed: visszatér hozzád. Kifizettél valamit, és kicseréled, vagy visszakéred a pénzt. Az is megeshet, hogy adó-visszatérítést kapsz. Mindegy, kedvezően jössz ki most belőle, ami igazán szuper hír.

Heti pénzhoroszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként a Mars szerint mostantól még jobban meg kell fognod a pénzt. Úgy tűnik, hamarosan rendkívüli kiadással kell szembenézned, amit csak akkor tudsz finanszírozni, ha van félretett pénzed…

Heti pénzhoroszkóp: Rák

Rák jegyűként szerdától egyre jobban alakulnak a pénzügyeid. A Nap jegyet vált, a Halakba lép, s ettől mintha olvadna a jég szó szerint és átvitt értelemben is. De semmiképp se bízd el magad! Továbbra is legyél megfontolt és takarékos!

Heti pénzhoroszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként szerdától valami megváltozik a bolygók szerint: innentől elővigyázatosabbnak kell lenned. Sose rohanj, ne kapkodj, és ne idegeskedj, mert valamit összetörhetsz, és a kár nagy lesz! Lassíts, és nem lesz baj!

Heti pénzhoroszkóp: Szűz

Szűz jegyűként továbbra sem lélegezhetsz fel. Nincs nagy baj, de nem engedheted ki a kezedből a pénzügyeid irányításának kontrollját. Legyél szigorú és következetes! Csak ez hozhat pozitív eredményt a héten.

Egészen furcsa dolgot művel a pénz a héten… (Fotó: Getty)

Heti pénzhoroszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként a pénzhez való viszonyod is nagyban múlik a tanult szülői mintán. Emlékszel, mit láttál a szüleidtől? Jól osztották be a pénzt, vagy folyton pénzzavarban voltak? Egyformán tették ezt, vagy eltérően? S te hogyan kezeled a pénzt?

Heti pénzhoroszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként új időszámítás indul el a pénztárcádban. Kicsit elengedik a kezedet mostantól a bolygók, vagyis nem mutatnak egyértelmű javulást, de visszaesést sem. Tőled függ, hogyan navigálod a pénzedet.

Heti pénzhoroszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként a héten már a Mars is a bevétel-oldaladat erősíti. Remek kilátásaid vannak a pénzügyeid területén. Persze ez nem jelenti, hogy elbízhatod magad. Sőt továbbra is kitartóan kell dolgoznod, hogy fenntartsd az elért színvonalat.

Heti pénzhoroszkóp: Bak

Bak jegyűként könnyen lehet, a héten olyan pénzt kapsz, amire egyáltalán nem számítottál. De az is megeshet, hogy nem kell most kifizetned valamit. Ettől pedig úgy érezheted, hogy fizetésemelést kaptál.

Heti pénzhoroszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként talán el sem hiszed, bőséget mutatnak a bolygók. Hihetetlen, hogy végre több pénz jön hozzád. Kell egy kis idő, hogy megszokd, hogy nagyobb mozgásteret kapsz. Ez igazi elismerés: a sors elismeri a küzdelmeidet.

Heti pénzhoroszkóp: Halak

Halak jegyűként vajon az aprópénzt meg szoktad számolni? Meg fogsz lepődni, mekkora összeg jön össze így is. Gyűjthetnéd külön dobozban, vagy befőttesüvegben. Később ebből fizethetsz valamit…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top