Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. március 21-22. – Ez emlékezetes hétvége lesz…

Ez a hétvége mindenkiben mély nyomokat hagy. Szinte bizonyosan emlékezni fogsz rá a pároddal talán még évek múltán is. A mostani időszak megterhelő lehet, de a hétvégi szerelmi horoszkóp javaslatai valódi orvosságot jelentenek...

Vajon mit jeleznek a bolygók erre a márciusi hétvégére a szerelemben? Úgy tűnik, most nem mindenki találja majd a helyét. Kicsit korlátozva is érezheted magad. Az is biztosnak látszik, hogy olyan érezhető változásokat hozhat akár már ez a hétvége is, hogy azzal mély nyomokat hagy benned és a párodban is.

Vajon mit tehetsz most a szerelemért, a boldog párkapcsolatért? Megtudhatod a hétvégi szerelmi horoszkópból. Érdemes a párodnak írt javaslatokat is elolvasni, hiszen így tisztábban láthatsz abban is, hogy ő mire vágyik most igazán, s hogyan érzi magát…

Kos

Kos jegyűként nehezen viseled a bezártságot általában, de most különösen. Pénteken a Nap belépett a Kosba, ami tavasz és a születésnapod közeledtét jelzi. Ez kitűnő ürügy az ünneplésre. Ezen a hétvégén megtehetitek, hogy sétáltok egy nagyot a pároddal, legalábbis addig, amíg nem jön be a hidegfront.

Bika

Bika jegyűként te is tudod, hivatalosan ugyan nincs kijárási tilalom, de a szerelmeddel önként otthon maradhattok. Valljátok be, mióta vágytok már egy békés, begubózós hétvégére! Képtelenek vagytok unatkozni, tele vagytok ötletekkel, hogy mivel töltsétek az időt. Írjátok fel cédulákra, és húzzatok belőle párat!

Ikrek

Ikrek jegyűként ez a hétvége olyan sorsszerű változást hoz neked, ami új dimenziót nyit meg előtted. Figyelmed külföld felé irányul. Kérdés, hogy a kedvesed hogyan érez ezzel kapcsolatosan? Feszültség és vita alakulhat ki, ha nem figyelsz rá. Nem kell sietned. Most fontosabb, hogy őt megnyugtasd.

Rák

Rák jegyűként elemedben leszel egész hétvégén a Halak Holdnak köszönhetően. Végre kicsit jobb kedvre derülsz, s többet is mosolyogsz. A szerelmed örül, ha mosolyogni láthat. Az elmúlt napokban az ijedtség kiült az arcodra, ő ettől tehetetlennek, sőt feleslegesnek érezte magát. Ennek végre vége…

Oroszlán

Oroszlán jegyűként szeretnél komolyan elbeszélgetni a szerelmeddel a jövőtökről. Ügyesen válaszd ki a a megfelelő pillanatot ehhez! Csak így számíthatsz kedvező reakcióra. De előre meg kellene fogalmaznod magadban, hogy mit szeretnél elérni, illetve miben szeretnél vele közös nevezőre jutni…

Szűz

Szűz jegyűként párod számtalan feladatot talál ki a hétvégére. Könnyen lehet, hogy neked egyikhez sem lesz kedved. Kivételesen ne maradj csöndben, hanem szólj neki! És lehetőleg addig szólj, amíg nem borulsz ki! Így lesz csak esély arra, hogy ne torkolljon vitába ez a tavaszi hétvégétek.

Ez egy emlékezetes hétvége lesz a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Ez egy emlékezetes hétvége lesz a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg

Mérleg jegyűként tudni kell, a félelem is megbetegíthet. Nemcsak a vírus veszélyes, hanem a pánik is. Ne csak a fizikai testedre vigyázz, hanem a lelkedre is ezen a hétvégén! És engedd, hogy a kedvesed megnyugtasson, és kényeztessen téged! Ő mindent elkövet, hogy eloszlassa a sötét felhőket a fejed fölül. Hagyd!

Skorpió

Skorpió jegyűként ki kellene találnod valami szokatlan, vicces közös programot a hétvégére. Szerencsére a kreativitásod topon leszel. Az optimizmusod sosem volt fontosabb, mint ezekben a napokban. Ehhez meg alkoholra sincs szükséged. A nevetés önmagában a leghatékonyabb gyógyszer, s ezt te is tudod.

Nyilas

Nyilas jegyűként most nem csak a rendelkezések és a javaslatok miatt maradtok otthon. Szívesen teszitek, mert jót tesz nektek egy kis csend. Az utóbbi időben annyi rohangálás, nyüzsgés és zaj volt körülöttetek. A kapcsolatotoknak, és persze mindkettőtöknek szüksége van most az intimitásra.

Bak

Bak jegyűként nem kell teljesen bezárkóznotok. A kertészkedés, a séta, a kirándulás sosem hatott jobban mindkettőtökre. Mozduljatok ki a szerelmeddel a négy fal közül! De figyeljétek az időjárás-jelentést is, mert hirtelen lehűlhet az idő! Végül is az is jó móka, ha megint sapkát, sálat és kesztyűt kell húzni…

Vízöntő

Vízöntő jegyűként sorsfordító lesz számodra ez a hétvége: vasárnap hajnalban Szaturnusz belép a Vízöntőbe, ami nagyszerű hír számodra. Viszont ez a nagy változás olyan új stílust hozhat magával, ami elbizonytalaníthatja a párodat. Muszáj megnyugtatnod, és megerősítened őt abban, hogy kitartasz mellette.

Halak

Halak jegyűként a jegyedben járó Holdtól érzékenyebb lesz a lelked minden rezdülésre. Emiatt nagyon nem mindegy, hogy a párod hogyan éli meg a jelenlegi helyzetet. Bánat ellen kibonthattok egy üveg bort, és megnézhettek egy krimit vagy egy komédiát a tévében. De semmiből ne csináljatok nagy ügyet…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top