Horoszkóp

Hosszú hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. április 10-13. – Ragyogó és boldog húsvét

A péntek és szombat még hozhat némi ellentétet a pároddal, de a húsvétvasárnap és -hétfő csoda szép két napja felejthetetlen élményeket tartogat a szerelemben. Íme a horoszkóp a húsvéti hosszú hétvégére!

A négynapos húsvéti hosszú hétvégén eleinte inkább magányra és csendre vágyhatsz. Aztán vasárnap és hétfőn tökéletes összhangra, valódi boldogságra találsz a pároddal. Éljétek meg közösen és békében, örömben ezt a nagyon különleges hétvégén. Sok minden emlékezetessé teszi…

Vajon mit tehetsz most a szerelemért, a boldog párkapcsolatért? Megtudhatod a hétvégi szerelmi horoszkópból. Érdemes a párodnak írt javaslatokat is elolvasni, hiszen így tisztábban láthatsz abban is, hogy ő mire vágyik most igazán, s hogyan érzi magát…

Kos

Kos jegyűként a négynapos hosszú hétvégén szinte be sem áll a szád. A tüzes jegyekben járó bolygók feltüzelnek, amit imádni fog a párod is egészen addig, amíg nem paprikázod fel magad. Le kellene vezetned a rengeteg energiádat, hogy ne pattanhasson ki vita. Menj futni, pakold el a télikabátokat! A lényeg, hogy elfáradj, s erőd sem marad civakodni. Bár ez lehetne előjáték, de veszélyes…

Bika

Bika jegyűként sajnos kapkodásra leszel hajlamos a húsvéti hosszú hétvége kezdetén. Úgy érzed, elmaradtál attól a tervtől, ami fejedben volt, holott könnyen lehet, csak tévedsz. Kérd meg a szerelmedet, hogy segítsen rendet tenni! Nem a lakásban, hanem a fejedben! Engedd, hogy elcsaljon sétálni, vagy táncoljatok otthon! Hétfőn már sokkal kedvezőbb hangulatot ígérnek a bolygók…

Ikrek

Ikrek jegyűként szerelmi torzsalkodással indul a hosszú hétvégéd. Olyasmi okozza a nézeteltérést, ami cseppet sem aktuális. Ne veszekedjetek olyasmin, ami hónapok múlva jön csak el! Elég, ha egyikőtök kapcsol, és megöleli a másikat, amivel megakadályozza, hogy a dolgok rossz irányba forduljanak. Szerencsére ez a feszült helyzet vasárnapra elillan. Onnantól ismét a szerelemé a főszerep.

Rák

Rák jegyűként nagypéntekre virradóan álmot látsz, ami most különösen fontos lehet. Jó lenne, ha emlékeznél rá. Ébredés után gyorsan meséld el a kedvesednek, így könnyebb lesz elcsípni. Pénteken kicsit nosztalgikus, szentimentális hangulatba kerülsz, ami az elmúlt hetek és az ünnep összeadódott hatása. Majd hétfőn áll teljesen helyre a kedélyed. Addig a kedvesednek türelmesnek és elnézőnek kell lennie veled.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként a négynapos hétvége egészen színes, változatos hangulatot hoz neked. Pénteken a múlton merengsz, és régi húsvétokra emlékezel. Szombaton és vasárnap elemedben leszel: szeretnél kimozdulni, sportolni. Menjetek a szerelmeddel kettesben, s élvezzétek a napsütést, a tavaszt! Hétfőre időzíts kézműveskedést, kertészkedést, sütést! A sikerélmény még inkább feldobja a hangulatodat.

Szűz

Szűz jegyűként rosszul viseled, hogy idén nem tarthattok családi összejövetelt a húsvéti hosszú hétvégén. Ez most rendkívüli helyzet mindenkinek, amikor rendkívül ötletesnek kell lennetek, hogy elviselhetővé tegyétek a húsvétot. Díszítsétek fel a lakást, süssetek, főzzetek együtt, és videó-hívással mutassátok meg a többieknek a csodás eredményt! A bolygók szerint a hétfő lesz a te napod…

Csodaszép húsvét vár a csillagjegyekre (fotó: Getty)

Csodaszép húsvét vár a csillagjegyekre (fotó: Getty)

Mérleg

Mérleg jegyűként azt veszed észre, hogy párodnak megered a nyelve, miközben te inkább kis csendre vágysz. Szelíden kérdd meg, hogy adjon neked pár órát magadban! Biztosan megértő lesz, de ehhez az kell, hogy szólj neki. Hétfőn lecsillapodnak a kedélyek, és helyre áll az a harmónia, ami neked lételemed. Az ünnepek alkalmával fokozottan érzékeny vagy arra, hogy béke legyen a szerelmeddel közöttetek.

Skorpió

Skorpió jegyűként jósló álmod lehet péntekre virradóan. Egy különleges konstelláció különleges intuíciót eredményez. Egész nap ennek hatása alatt állsz. Szerencsére szombattól felélénkülsz, és a hangulatod is felébred. Itt az ideje sütni, főzni húsvétra. Vond be a párodat! Sokkal finomabb lesz az eredmény, ha együtt csináltok mindent. Közben ihattok finom bort, de persze csak mértékkel.

Nyilas

Nyilas jegyűként a kialakult válságos helyzet ellenére te fel leszel dobva húsvétkor. De inkább csak szombattól, mert pénteken még olyan leszel, mint aki téli álmot alszik. Majd szombat reggel felébredsz, és nekiesel a lakásnak, a kertnek és a konyhának. Eközben ne hanyagold el a szerelmedet sem! Ő nagyon várta ezt a hosszú hétvégét, hogy végre együtt legyetek kettesben, összebújva.

Bak

Bak jegyűként vedd észre, korábban is volt már ilyen: egyik rokonod előáll valami ötlettel, amit te csípőből elutasítanál. De előtte inkább számolj tízig! Először vedd észre, hogy jót akar, s utána kérd a szerelmed véleményét! Lehet, hogy ő más szempontból, higgadtabban látja a dolgot. Alkalmazkodj, és mindenki elégedett lesz a húsvéti hétvégén. Hétfőn megváltozik a hangulatod: jóval elnézőbbé és elfogadóbbá válsz.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként egyre rosszabbul viseled a bezártságot. Te tipikusan szabad madár vagy, akinek szárnyalnia kell. Itt a négynapos húsvéti hosszú hétvége, amikor muszáj kimozdulnod a pároddal. Mehettek futni, biciklizni, görkorizni, sétálni, amihez csak kedvet éreztek. Ha van kertetek, a kertben is piknikezhettek. Ha nincs, akkor otthon találjatok ki valami szokatlant! Például terítsetek a szőnyegen.

Halak

Halak jegyűként egészen kivételes konstelláció lesz az égen pénteken hajnalban, amelynek hatására álmot láthatsz. Nem kell rágörcsölnöd. Nem baj, ha nem emlékszel az álmodra, hiszen emlékezni fogsz, amennyiben az álmodnak fontos üzenete van. Szombattól élénkebb és aktívabb leszel, aminek a párod kimondottan örülni fog. Eddig „Föld hívja…” volt, most végre visszatalálsz hozzá…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top