Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp - 2024. Április 30.

Kos

03.21 - 04.19
Az angyalok azt üzenik, hogy olyan indító impulzussal rendelkezel, mint senki más a csillagjegyek sorában. Ez persze nem jelenti azt, hogy naponta kéne új projektet útjára bocsájtanod. Most sokkal inkább annak van itt az ideje, hogy megerősítsd a meglévőket.

Bika

04.20 - 05.20
Az angyalok azt üzenik, hogy a te kitartásodhoz semmi nem fogható, történjék bármi, szilárdan állsz a vártán. A megbízhatóság élő példája vagy, ráadásul angyali erővel, egyedülálló módon védelmezed szeretteidet.

Ikrek

05.21 - 06.21
Az angyalok azt üzenik, hogy aktivitásoddal és közvetlen kommunikációddal még olyanokat is képes vagy megszólítani és mozgásba hozni, akik egyébként csigaházuk magányában rejtőznek el. Ezzel új kapcsolatok, kötődések motorja lehetsz.

Rák

06.22 - 07.22
Az angyalok azt üzenik, hogy páratlan érzékenységeddel nemcsak a szavak mögé, de a szívek legmélyébe is belelátsz. Ha ezt a tudást szeretettel használod, gyakorlatilag pótolhatatlanná válsz környezeted számára.

Oroszlán

07.23 - 08.22
Az angyalok azt üzenik, hogy a te lelkesedésed és tetterőd páratlan és pótolhatatlan. Igazi motorja lehetsz bármilyen projektnek, vezérleteddel minden akadályon átviszed a csapatot. De nem kell mindenben szakértőnek lenned, fogadd el a segítséget.

Szűz

08.23 - 09.22
Az angyalok azt üzenik, hogy pontosságod és precizitásod olyan biztos hátteret ad, ami bármilyen helyzetben kizökkenthetetlenné tesz. Ez a tévedésektől is megment, de ha ez mégis megtörténne, akkor sem kell elbujdosnod.

Mérleg

09.23 - 10.22
Az angyalok azt üzenik, hogy egyensúlyra törekvésed pótolhatatlan, bármilyen helyzetbe is kerülj. A lényeg, hogy tartózkodj a végletektől, de bátran tedd le a voksod amellett, amit a legjobbnak gondolsz.

Skorpió

10.23 - 11.21
Az angyalok azt üzenik, hogy mélységet kutató lényed olyan titkok nyomára vezethet, mely eddig ismeretlen területekre vihet. Ez pedig olyan átlátást adhat, aminek segítségével mintegy varázsszemmel nézhetsz a dolgokra.

Nyilas

11.22 - 12.21
Az angyalok azt üzenik, hogy kalandos szellemed és páratlan humorérzéked egész társaságodat felpezsdítheti. Ezekkel még a legnehezebb helyzetekből és a legmélyebb gödörből is fel tudod magad tornázni.

Bak

12.22 - 01.19
Az angyalok azt üzenik, hogy higgadtságod megment minden szélsőségtől és olyan rendíthetetlenséggel ajándékoz meg, aminek nem árthat semmilyen külső támadás. Ne is végy a szívedre semmilyen ármánykodást!

Vízöntő

01.20 - 02.18
Az angyalok azt üzenik, hogy olyan elbűvölő tudsz lenni, hogy bárkit elvarázsolsz magad körül. Sugárzó lényed szinte kiviláglik a sötétből. Ezzel utat tudsz mutatni, ráadásul neked van erőd felvállalni ezt.

Halak

02.19 - 03.20
Az angyalok azt üzenik, hogy te vagy a tolerancia mintaképe, bárki bízhat benne, hogy ha valaki, akkor te el tudod őt fogadni. Ez olyan bizalmat szülhet, ami rendíthetetlen kapcsolatok alapja lehet.

Címlap

top