nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. október 19-20. – Ez egy fülig szerelmes hétvége

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. október 19-20. – Ez egy fülig szerelmes hétvége

Ez a hétvége kétségtelenül a szerelem, a romantika jegyében telik. Fülig szerelmesnek érezheted magadat a párod mellett. Ha pedig még keresed a megfelelő partnert, igen, most bármi megtörténhet. Ez egy fülig szerelmes hétvége lesz...

Vajon mit jeleznek a bolygók a szerelemben október harmadik hétvégéjére? Végre csupa jót. Az érzelmek tombolnak, a szerelem lángra kap, a romantika az egekbe száll. Kicsit szirupos? Lehet, de ez a hétvége tényleg ennyire édes lesz. Töltsd ezt a két napot a pároddal, és még inkább elmélyülnek közöttetek az érzelmek. Ha pedig még keresed a nagy Ő-t, nos, akkor bármi megtörténhet… Érdemes nyitott szemmel járni.

A párodnak írt üzenetet is elolvashatod, hiszen így azt is megtudhatod, a horoszkópja szerint ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan hatnak rá a bolygók. Sok vitát elkerülhetsz ezzel a fontos információval. Mit tehetsz a szerelemért, a párkapcsolatért? Megtudhatod a hétvégi szerelmi horoszkópból.

Kos

Kos jegyűként ezen a hétvégén kettesben akarsz lenni a szerelmeddel, de a családotok követelőzhet. Azzal nyaggatnak, hogy sosincs rájuk időtök. Egy anya, vagy a nagymama könnyen megsértődik, csakhogy elérje, amit szeretne tőled. Ez nem lehet ok a veszekedésre köztetek. Legyél most résen, ne bánts meg senkit.

Bika

Bika jegyűként egyensúlyt kell találnod a pároddal a szórakozás és a pihenés között ezen a szép októberi hétvégén. Két legyet üthettek egy csapásra, ha például kirándulni mentek. Nem muszáj megerőltető túrát tenni, egy kényelmes erdei séta is tökéletes lehet. Persze közös nevezőre kell jutnotok.

Ikrek

Ikrek jegyűként romantikus, álmodozó hangulatban leszel ezen a hétvégén. Ez vagy tetszik a párodnak, vagy megijed, hogy valami bajod történt. Nyugtasd meg, minden a legnagyobb rendben. A nosztalgia jegyében kezdeményezhetsz olyan programot, amit a kapcsolatotok elején csináltatok együtt.

Rák

Rák jegyűként csordultig lesz a szíved szeretettel, szerelemmel a hétvégén. Valójában ebbe az énedbe szeretett bele anno a párod. De most lehet, neki túl tömény, és túl sok ez az érzelem. Ha nem akarsz megbántódni a reakciója miatt, inkább bújj hozzá, és „dorombolj neki”! Könnyedén átragaszthatod rá a szeretetedet…

Oroszlán

Oroszlán jegyűként ezen az októberi csodás hétvégén teljesen ki akarod sajátítani a kedvesedet. Arra törekszel, hogy csak veled legyen, csak veled foglalkozzon. Kérdés, ő mit tervez erre a két napra. Amennyiben kettesben akar lenni veled, minden nagyszerűen alakul. De ha más programot talált ki, nézeteltérés alakulhat ki közöttetek.

Szűz

Szűz jegyűként ne gondold, hogy mindig mindenre a kommunikáció a gyógyszer! Ezen a hétvégén a párod nem akar beszélgetni, és ha te erőlteted, máris garantált a vita. Jobb lenne, ha engednéd, hogy annyit beszéljen, amennyit szeretne. És te se vidd túlzásba, a lényeget elmondhatod röviden is.

Ez egy fülig szerelmes hétvége… (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként ne fojtsd most magadba a kérdéseidet. Muszáj kimondanod, ami a lelkedet nyomja, hogy ne feszítsen tovább. Hidd el, a szerelmed egyáltalán nem fogja leharapni a fejedet. Sőt, a kapcsolatotok elég meghitt ahhoz, hogy ne kelljen titkolóznod. A születésnapod közelében az őszinteség ajándék neki és neked is.

Skorpió

Skorpió jegyűként vagy be sem áll a szád, vagy elmegy a hangod a hétvégén. Ne ijedj meg, mert mindkettőre vannak esélyek. A szerelmed ugyanakkor szokatlanul kedvesen fog reagálni ezekre. Nem másért, csupán, mert nagyon szeret téged. A reakciója megerősít, hogy szuper párosítás vagytok így együtt…

Nyilas

Nyilas jegyűként, ha ajándékkal leped meg a szerelmedet, ne várd azonnal, hogy viszonozza! Hiszen nem azért adsz neki valamit, mert neki is kell adnia, nem igaz? Maga az elvárás lehúzó energia, ami csöppet sem támogatja a szerelmet. Ezt mérlegeld és tudatosítsd magadban, így elkerülheted a konfliktusokat.

Bak

Bak jegyűként ezen a hétvégén a szerelmed csak arra vágyik, hogy ő legyen az életed főszereplője, a szíved középpontja. A hétvégén teljesítheted a kívánságát, ha magadnak és neki is adsz elég időt. Kalkuláld bele, hogy most ő hiperérzékeny lesz, amire rá kell hangolódnod. Ha tényleg szereted, és figyelsz rá, menni fog.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként keresztül húzhatja a hétvégi tervedet, hogy valaki sajnos betegeskedik most. Bosszankodásnak nincs értelme, mert senki sem szándékosan robban le. Inkább ápold a másikat, vagy engedd, hogy ő ápoljon téged. A forró tea attól gyógyszer, hogy szeretettel készül…

Halak

Halak jegyűként ez a hétvége kitűnő lehetőség, hogy ismét gyerekek legyetek. Emlékszel, mi okozott örömet anno? Mitől éreztétek elemetekben magatokat? Ezt a felhőtlen, gondtalan érzést hozhatjátok vissza a szerelmeddel, amitől hihetetlen jól fogjátok érezni magatokat és egymást…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top