Horoszkóp

Ez a csillagjegyek legfőbb célja 2019-ben

A Mars január 1-jén lépett saját jelébe, a Kosba. Ez a mostani időszak éppen ezért a lehető legalkalmasabb a tervezésre, az új célok kitűzésére. A horoszkóp szerint ezeket a célokat érdemes 2019-ben megvalósítaniuk a csillagjegyeknek, hogy decemberben sikerrel zárhassák az idei évet.

Kos: szánj időt az érzelmekre

célok horoszkóp 2019 kos csillagjegyJobb adni, mint kapni – szól a közmondás, amit Kos jegyűként nem kellene szem elől tévesztened 2019-ben. Mindent akarsz, ami csöppet sem baj, csak éppen jobb lenne, ha egyfajta egyensúly fenntartására törekednél. Az otthonod, a családod, az érzelmi életed épp olyan fontos, mint a hírneved – ha nem fontosabb.

Bika: lépj ki a komfortzónából

célok horoszkóp 2019 bika csillagjegySokkal többről szól az élet, mint ami Bika jegyűként a mindennapjaidat jellemzi. Természetesen nagyon fontos a legszűkebb környezeted, ahol otthonosan és természetesen mozogsz, ám ugyanilyen fontos, hogy bővítsed horizontodat, olyan helyeket és embereket is felfedezz, ahol eddig sosem jártál.

Ikrek: figyelj a megérzésekre

célok horoszkóp 2019 ikrek csillagjegyIkrek jegyűként szinte mindig racionálisan gondolkodsz, ám meglehetősen gyakran elveszel a jelentéktelen részletekben. Itt az ideje, hogy az ösztönöd, a belső sugallatod legyen a vezérfonalad. Gondolj csak bele, mikor hallgattál utoljára a megérzéseidre? Nos, 2019 erről fog szólni.

célok megvalósítás horoszkóp 2019

Ezt a célt valósítsd meg 2019-ben

Rák: húzd meg a határokat

célok horoszkóp 2019 rák csillagjegyA szeretteid benned látják támaszukat, tőled várják a támogatást, ami számodra nem is okoz különösebb problémát vagy nehézséget. Rák jegyűként mégsem ártana azokat a bizonyos határokat meghúznod végre. 2019-ben gyakorold minél többször, hogy nemet mondasz, és önmagadra, a saját szükségleteidre figyelsz.

Oroszlán: figyelj magadra

célok horoszkóp 2019 oroszlán csillagjegyOroszlán jegyűként igazán sűrű és tartalmas lesz az idei éved. Nagyon sok feladat hárul rád, ezért sem elhanyagolható a testi és lelki egészséged, most különösen fontos lesz, hogy topon legyél, és az idődet is jól oszd be. 2019-ben szakíts minél időt magadra, a középpontban pedig az egészséged álljon. Csak így tehetsz eleget a rád váró izgalmas kihívásoknak.

Szűz: találj utat kreativitásodhoz

célok horoszkóp 2019 szűz csillagjegyNem számít, milyen csoporthoz tartozol, Szűz jegyűként a lényeg, hogy különleges, eredeti, ötletgazdag kifejezésmóddal rendelkezel, s amelynek 2019-ben mindenképpen érdemes utat engedned. Persze az önkifejezés, a kreativitás nem kötelesség, inkább szórakozás. Ugye, nem felejted el?

Mérleg: valósítsd meg a céljaidat

célok horoszkóp 2019 mérleg csillagjegyMérleg jegyűként jól tudod, mit akarsz, ám megrettensz az első nehézségtől. Miért? Hiszen képes vagy véghezvinni, amit elgondoltál, amit elterveztél, sőt még annál is többre. 2019-ben hallgass a szívedre, ám koncentrálj a karrieredre és a sorsodra. Nagyot léphetsz előre.

Skorpió: tanulj valami újat

célok horoszkóp 2019 skorpió csillagjegySkorpió jegyűként véget vethetnél a negatív belső hangoknak. Gondolkodj végre pozitívan, amelynek köszönhetően szikraként pattannak ki fejedből a jobbnál jobb ötletek. Olyan ihletett állapotba kerülhetsz, mint még soha. Érdemes valamilyen szimpatikus tanfolyamra beiratkoznod, tanulj valami teljesen újat: 2019-ben ezt tűzd ki célul.

Nyilas: bocsáss meg

célok horoszkóp 2019 nyilas csillagjegyNincs értelme azon morfondírozni, ami már elmúlt. Az új év számodra is az új kezdetet lehetőségét hordozza. Nyilas jegyűként itt az ideje, hogy a korábbi sikerekből meríts erőt magadnak, s ne arra koncentrálj, amit elvesztettél. Bocsáss meg magadnak, és bocsáss meg mindenki másnak is. Óriási energiákat mozgósítasz.

horoszkóp 2019 célok csillagjegyek

Valósítsd meg a célodat 2019-ben (IStockphoto)

Bak: légy korrekt

célok horoszkóp 2019 bak csillagjegyBak jegyűként a siker különösen csábítóan hat a munkádban, ami könnyen el is vakíthat, ám fontos, hogy két lábbal a földön maradj, s ne mindenáron törekedj a kitűzött cél elérésére. A kérdés, hogy etikus tudsz-e maradni a munkád során? 2019-ben ez lebegjen a szemed előtt. A célok fontosak, de nem mindenáron…

Vízöntő: találd meg a lelki békét

célok horoszkóp 2019 vízöntő csillagjegyVízöntő jegyűként a kimerültség jelei mutatkoznak rajtad, ami elsősorban nem fizikai okokra vezethető vissza, inkább lelkiekre. Éppen ezért 2019-ben minden másnál fontosabb, hogy megfelelő mennyiségű időt fordíts magadra, a pihenésre, az aktív feltöltődésre. Csak így találhatod meg a lelki békédet, és csak így valósíthatod meg a kitűzött célokat.

Halak: ismerkedj

célok horoszkóp 2019 halak csillagjegyHalak jegyűként ugyan szeretsz egyedül lenni, ám itt az ideje, hogy végre kimozdulj otthonról, és megmutasd magadat a társasági életben is. Mitől tartasz? Olyan sok jó tulajdonsággal rendelkezel, a szíved aranyból van, mindenki kedvel téged. Szóval, 2019-ben ne félj új helyeket, új embereket megismerni. Hasznodra válik, meglátod.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top