Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. június 1-2.: Nem tudod megérteni a szerelmet

Ne próbáld a szerelmet ésszel megérteni, a szerelemben ugyanis nincs logika. A szerelemben a szív követhetetlen döntései kapják a főszerepet. A horoszkóp ezen a hétvégén is fontos üzenetet közvetít. Megfogadod a javaslatot?

Kos

kos csillagjegy szerelmi horoszkópKos jegyűként te vagy a saját boldogságod legnagyobb ellensége ezen a hétvégén. Elég lenne néhány apróságot megtenned, és máris megkapnád, amit szeretnél. Párod (vagy, aki a következő lesz) csak arra vár, hogy megtedd az első lépést. Ezzel azonban akad most némi nehézséged…

Bika

bika csillagjegy szerelmi horoszkópBika jegyűként írd ki magadból ezen a hétvégén az érzéseidet. Írd le, hogy mit érzel a párod iránt, vagy milyennek képzeled a szerelmi életedet a jövőben. Ha kiírod magadból az érzéseidet, a félelmeidet nemcsak megkönnyebbülsz, de rengeteg inspirációhoz is juthatsz, amelyek segítenek döntést hoznod.

Ikrek

ikrek csillagjegy szerelmi horoszkópIkrek jegyűként stabil alapra kell építened a kapcsolatodat akkor is, ha legszívesebben most elhamarkodottan és gondolkozás nélkül ugranál bele valamibe. A hétvégén mégis arra biztatlak, legyél megfontolt, és minden döntésedet gondold át legalább kétszer. Persze az a legjobb, ha a barátokkal egyetértve döntesz most.

Rák

rák csillagjegy szerelmi horoszkópRák jegyűként szerencsés vagy a szerelemben, ami nem jelenti, hogy ezen a hétvégén teljesen rábízhatod magadat a véletlenekre. Tudod, a szerencse csak azokat segíti, akik elébe mennek, és megragadják a szerencséjüket. Most a szerelmi életedben érdemes a kezedbe venni az irányítást.

Oroszlán

oroszlán csillagjegy szerelmi horoszkópOroszlán jegyűként úgy érezheted, valaki megkötötte a kezedet, és kényszerpályára kerültél a szerelmi életedben. Talán azt hiszed, örökre egyedül kell maradnod, vagy örökre rossz kapcsolat foglya leszel. De a valóság az, hogy lehet boldog szerelmi életed, ha már most teszel érte.

Szűz

szűz csillagjegy szerelmi horoszkópSzűz jegyűként meg kell nyílnod a lehetőségre, hogy a szerelmed segítsen és támogasson téged. Engedd meg neki, hogy a tenyerén hordozzon téged. Ha mindig te vagy az erős, okos és gyors, neki soha nem lesz alkalma megmutatni, ő is meg tudja oldani a közös ügyeiteket.

A szerelmet nem tudod megérteni (iStock)

Mérleg

mérleg csillagjegy szerelmi horoszkópMérleg jegyűként ajándék lesz ez a hétvége. Ajándék az univerzumtól, amelyet a kitartásod, a hited jutalmául kapsz. Mi az, ami mellett kitartottál, és amiben hittél? Vajon kiben hittél a leginkább? Az ajándékot azok az emberek adják át, akikben mindig mélyen és kérdőjelek nélkül hittél.

Skorpió

skorpió csillagjegy szerelmi horoszkópSkorpió jegyűként úgy érzed, harmadik fél ólálkodik a szerelmed körül? Ha jobban körülnézel, látni fogod, hogy körülötted is ott van valaki, aki szívesen lenne a szeretőd. A hétvége nagy kérdése, te mennyire tudsz és akarsz tisztességes lenni a kapcsolatodban? Csak rajtad múlik a döntés.

Nyilas

nyilas csillagjegy szerelmi horoszkópNyilas jegyűként hosszabb ideje kerülsz egy témát, amiről nem mersz beszélgetni a szerelmeddel. Ezt a témát érdemes most elővenned, és végre töviről hegyire átbeszélnetek. Ebben az segít, ha bátran kimondod és megmutatod, amit a szívedben érzel. Hidd el, nincs mit titkolnod a szerelemben.

Bak

bak csillagjegy szerelmi horoszkópBak jegyűként talán úgy érzed, briliáns módon megoldottad a párod kérését, vagy megválaszoltad a kérdését. Nos, készülj fel lélekben a következő körre, hamarosan kiderül ugyanis, hogy a megoldásod nem használható, a válaszod értelmetlen. Így a szerelmed ugyanazt kéri és kérdezi újra és újra tőled.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy szerelmi horoszkópVízöntő jegyűként el kell engedned mindazt, amit a szerelemről és a párkapcsolatról gondoltál. El kell felejtened mindazt, amit a szerelmedtől vártál. Itt az ideje, hogy teljesen új vágyakat, álmokat találj magadnak és a szerelmednek. Itt az ideje, hogy megújítsd a kapcsolatotokat és a szerelmeteket.

Halak

halak csillagjegy szerelmi horoszkópHalak jegyűként légy résen, ugyanis a könnyű kis flörtből épp ennyire könnyen alakulhat egész őszig tartó kaland. Az a fontos, hogy ne te kezdeményezz, hanem hagyd, hogy a másik fél tegye meg az első lépést. Ha türelmesen kivárod, biztos lehetsz benne, elmélyül közöttetek a szerelem. Persze, csak ha te is akarod…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top