Horoszkóp

Messziről kerüld ezt a 3 csillagjegyet

Senki sem tökéletes, mindenkinek megvannak a maga hibái. Nem véletlen, hogy nem mindenkivel találod meg az összhangot. A horoszkóp szerint ezzel a három csillagjeggyel meglehetősen problémás párkapcsolatod lehet. Jobb őket elkerülni, már ha teheted...

Néhány csillagjegy jóval negatívabban hat rád, mint mások, főként, ha párkapcsolatra kerül sor. Ez persze korántsem jelenti, hogy az ezekben a jegyekben született embereknek csak kedvezőtlen tulajdonságaik lennének. Csupán annyit jelent, hogy nem vagy nagyon nehezen találjátok a közös hangot. Mely csillagjegyektől érdemes távol tartani magad? A legdrámaibb párkapcsolatod a következő három jeggyel lehet…

Kos

Halak, Bika és Rák
Az egymás mellett lévő csillagjegyek a legkevésbé passzolnak egymáshoz, így a Halak és Bika nem a legjobb választás a Kos számára. A Rák esetében az érzelmessége, a másikra való rászorultsága okoz problémát, amire te sem érzelmileg, sem lelkileg nem vagy felkészülve.

Bika

Kos, Ikrek és Oroszlán
A Kost és az Ikreket, mint a mellette lévőket érdemes a leginkább kerülnie a Bikának. Téged leginkább a türelmedről, a kitartásodról ismernek, ám a Kos, az Ikrek és az Oroszlán jóval több türelmet kíván, mint amennyivel rendelkezel. Nem beszélve az önfejűségről, amely ezen három csillagjegy esetében szinte az őrületbe kergethet téged.

Ikrek

Bika, Rák és Halak
A Bika és a Rák csupán egyetlen jegyre állnak tőled a horoszkópban, így érthető, ha nagyon más tulajdonságokat hordoznak, mint te. Ikrek jegyűként a Halak és Szűz is képes borsot törni az orrod alá a párkapcsolatban. Te a manipuláció mestere vagy, míg a Halak képtelen megbocsátani, s ezen kettő kombinációja katasztrofális párkapcsolathoz vezet közöttetek.

Ezekkel a csillagjegyekkel nem igazán illetek össze (iStock)

Rák

Ikrek, Oroszlán és Kos
Az Ikrek és az Oroszlán a két mellett lévő csillagjegy, ami eleve rossz hatással van rá. Az Ikrek könnyelmű, az Oroszlán önző és büszke, ami egyáltalán nem passzol a Rák személyiségéhez.
S mi a helyzet a Kossal? A Rák érzékenységét nagyon kevés csillagjegy tolerálja, a Kos pedig aligha esik bele ebbe a csoportba, ráadásul a Kost hajtja a versenyszellem, ami korántsem egyezik a Rák preferenciáival.

Oroszlán

Rák, Szűz és Skorpió
A Rák és a Szűz, az Oroszlán közvetlen szomszédságában álló két csillagjegy nem hagy téged levegőhöz jutni, így a párkapcsolat, ha valóban csodásan indult is, könnyen lehet, csúfos véget érhet. A horoszkópban három csillagjeggyel odébb található Skorpió a legrosszabbat hozza ki belőled. Lobban közöttetek a szenvedély, de fel is perzsel benneteket.

Szűz

Oroszlán, Mérleg és a Nyilas
Az Oroszlán és a Mérleg a Szűz mellett álló csillagjegyek, így ők valójában kiesnek a sorból. A materialista Mérleg és az egoista Oroszlán egyáltalán nem tud egy hullámhosszra kerülni a túlságosan is analitikus Szűzzel. A Nyilas szabadság iránti vágya, a világra való rácsodálkozása pedig a te gyakorlatias és maximalista hozzáállásoddal ellentétes a párkapcsolatban.

A szomszédos csillagjegyek ritkán találnak összhangra (iStock)

Mérleg

Szűz, Skorpió és Rák
A Szűz és a Skorpió a Mérleg két szomszédos csillagjegye, akiktől valójában jobban teszed, ha távolságot tartasz, vagy legföljebb barátként tekintesz rájuk. S mi a helyzet a Rákkal? Téged mindenki szeretetre méltónak, harmóniára törekvőnek lát, ám az már problémát idézhet elő, hogy konfliktus és viták nélkül a kapcsolat felszínessé válik, ami nélkülözi a meghittséget is.

Skorpió

Mérleg, Nyilas és Oroszlán
A Mérleg és Nyilas soha nem érti meg a Skorpió igazságérzetét. Ez a Mérleg esetében meglepőnek tűnhet, hiszen ő is hasonló elveket vall, ám teljesen más oldalról közelíti meg a dolgokat, mint te, ez pedig nagyon sok konfliktust szülhet kettőtök között. A három jeggyel odébb álló öntelt Oroszlánnal heves viták és folyamatos versengés kíséri a párkapcsolatot.

Nyilas

Skorpió, Bak és Halak
A Skorpió és a Bak a Nyilas szomszédai a horoszkópban, ezért épp az eltérő életszemlélet miatt kellene a Nyilasnak messziről kerülnie őket. Bár első ránézésre a Halak ártalmatlannak tűnik számodra, mégis számos olyan tulajdonsága van, amit nagyon nem tolerálsz. A Halak hosszú ideig képes haragot tartani, éppen ezért nem érdemes ujjat húzni vele. Te éppen ezt a viselkedést nem tudod tolerálni.

Hosszú távú párkapcsolatban nem igazán értik meg egymást ezek a csillagjegyek (iStock)

Bak

Nyilas, Vízöntő és Mérleg
A Nyilas és Vízöntő „szorítása” drámai jelenetek sokaságát hozhatja el a Bak párkapcsolatában, főként azért, mert a két csillagjegy nem rendelkezik olyan önkontrollal és fegyelemmel, mint te. A három jeggyel odébb álló Mérleg és Kos közül munkamorálodhoz és ambícióidhoz sokkal inkább passzol a Kos, míg a Mérleggel valójában siralmas párkapcsolatra számíthatsz.

Vízöntő

Halak, Bak és Bika
A Halak és a Bika a Vízöntő mellett álló jegyek a horoszkópban, ezért a velük való párkapcsolat napjai eleve meg vannak számlálva. A Bika és a Skorpió található három jeggyel odébb, melyek közül a Skorpióval kimondottan kellemesen működhet a viszony. Bár a Skorpió titokzatossága, csábító volta miatt nem éppen jó hírnévnek örvend, sebezhető és mély érzésű, amit a Vízöntő nem könnyen kezel. A Bikával viszont tutira nem jutnak közös nevezőre.

Halak

Vízöntő, Kos és Ikrek
A Vízöntő és a Kos egyetlen jegyre áll a horoszkópban a Halaktól, így jobb elkerülni őket. A három jeggyel odébb álló Ikrek taktikázása csöppet sem jön be nálad, nem tudsz benne megbízni sem, érzékenységeddel ugyanakkor az Ikrek képtelen bármit is kezdeni. Más jegyekkel boldogabb párkapcsolatra számíthatsz.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top