Horoszkóp

Ezekkel a csillagjegyekkel tökéletesen összeilletek

Ezekkel a csillagjegyekkel lehet a legharmonikusabb párkapcsolatod a horoszkóp szerint. Vajon közöttük van a párod? Ha nem, természetesen az még nem ok a szakításra. Viszont kétségtelen, hogy ezekkel a jegyekkel remekül összeilletek.

A sikeres párkapcsolat egyik feltétele, hogy mennyire illetek egymással össze. Ha találtok ugyanis néhány olyan közös vonást, amelyben kiválóan tudtok együttműködni, nagyobb problémákkal sem kell különösebben számítanotok a párkapcsolatban. Ez persze korántsem jelenti, hogy ha időnként vitatkoztok, máris összeférhetetlenek lennétek, épp ellenkezőleg, azt mutatja, hogy őszintén ki meritek mondani a gondolataitokat. Nos, melyik csillagjeggyel illetek össze a leginkább? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Kos: Vízöntő, Nyilas, Oroszlán és Ikrek

A Kos vonzó egyéniség, s bár hajtja a versenyszellem, azért ő is szeret mindent az ellenőrzése alatt tartani. Kétség sem fér hozzá, hogy szeretetre méltó személyiség. Nincs buli nélküle, míg ha ő rendez összejövetelt, mindenki ott akar lenni a meghívottak listáján. Nincs sok olyan csillagjegy, akivel ne jönne ki, ám ezzel a néggyel a legharmonikusabb a párkapcsolata.

Bika: Szűz és Halak

A Bikát sokan önfejűnek tartják, ám a valóság az, hogy eltökélt típus, aki mindenkor betartja az ígéretét. Ha valamit elhatároz, nem tágít, s éppen ez az erőssége, ami illik a Szűzhöz és a Halakhoz, hiszen mindannyian erős egyéniségek a maguk módján. A Szűz, hasonlóan a Bikához, szorgalmas és szívós, míg a Halak nem bocsát meg könnyen. A Szűz és a Halak nemcsak illenek a Bikához, hanem biztos lehet abban, hogy támogatják is őt mindenben.

Ikrek: Vízöntő, Mérleg és egy másik Ikrek

Bár kettős személyiség bújik meg az Ikrekben, nagyon szeretetteljes és kedves. Éppen ezért a Vízöntővel és a Mérleggel jön ki a legjobban, hiszen mindkét csillagjegy igényli a szeretetet, a figyelmet. Ahhoz, hogy magad mellett tudhasd, érdemes úgy bánni vele, mintha az egész univerzumban csak ő létezne. Az Ikrek egy másik Ikrekkel is remekül kijön, hiszen úgy tudják egymást kezelni, ahogy más csillagjegyek nem képesek.

Ezekkel a csillagjegyekkel nagyon jól összeilletek (iStock)

Rák: Skorpió és Halak

A Rák féltékeny, ami talán abból is ered, hogy túl sok romantikus filmet néz, ám a Skorpió és a Halak jól kezeli mindezt. A Skorpió, minden részletre kiterjedő figyelmével úgy tudja csűrni-csavarni a dolgokat, hogy képes a Rák minden aggodalmát eloszlatni. A Halak hozzá hasonlóan romantikus alkat, ezért nagyon könnyebben egy hullámhosszra kerül, s jól működő kapcsolatra van kilátás. A Rák szívesen dramatizálja a dolgokat, amiből a Halak nem csinál nagyobb ügyet.

Oroszlán: Nyilas, Mérleg, Ikrek és Kos

Ha szerelemre kerül sor, az Oroszlán hajlamos követelésekkel előállni, ám ezek a csillagjegyek jól kezelik a személyiségét. Az Oroszlánnak szüksége van a csodálatra, a rajongásra, akivel párja királyként, királynőként bánik. Míg a Nyilas, a Mérleg és az Ikrek természetesnek veszi ezt, a Kos kicsit nehezebben adja be a derekát. Ami miatt mégis működőképes ez a párkapcsolat is, az az ösztönzés, amivel egymást húzzák előre.

Szűz: Bika és Bak

A Szűz föld jegyű, éppen ezért fontos, hogy föld jegyű csillagjegyekkel randizzon. Nem csupán remekül kiegészítik egymást, hanem hasonló módon, gyakorlatiasan közelítenek az egyes dolgokhoz az életükben. Bár a gyakorlatiasság nem hangzik túl izgalmasan, épp ez a józan gondolkodásmód hozza közelebb a Szűz jegyet a Bikával és a Bakkal. Ha az első randin valamilyen szokatlan, de inkább tudományos történettel állsz elő, az a Szűz számára maga a tökély.

Ezek a csillagjegyek harmonikus kapcsolatra számíthatnak egymással (Stock)

Mérleg: Oroszlán, Nyilas és egy másik Mérleg

A Mérleg békés természete, a belőle áramló harmóniával ejti rabul az Oroszlán és a Nyilas szívét. A kiegyensúlyozottság az, ami a Nyilast az életébe sodorja, s azonnal szerelemre gyújtja.
Az Oroszlán esetében a Mérleg nyugodtsága jól ellensúlyozza a csillagjegy rámenősségét, s egy dologban közösek: mindketten imádják az élet kifinomult dolgait. Hasonlóan az Ikrekhez, a Mérleg is jól kijön a saját jegyével is, akivel kifejezetten nyugodt és békés párkapcsolatra számíthat.

Skorpió: Skorpió és Halak

Meglehetősen különleges párkapcsolatot mondhat magáénak a Skorpió, hiszen épp a titokzatosságával teszik működőképessé azt. Két Skorpió nagyon is jól egészíti ki egymást, ami a titoktartást, a problémamegoldást, a hűséget illeti. A Halakkal is könnyen egy hullámhosszra kerül annak ellenére is, hogy eleinte a Skorpió ellentétének tűnik. Mindketten odaadóak a szerelmükkel, amit nagyon erősen értékelnek is a másikban.

Nyilas: Oroszlán, Kos, Vízöntő és Mérleg

Bár a Nyilas könnyen elunja magát a párkapcsolatban, képes abba izgalmat és szépséget is vinni, amelyre nagyon is nyitott a többi csillagjegy. Bár az Oroszlán soha nem unja meg, hogy saját magáról beszéljen, hasonlóan a Nyilashoz irtózik a kötelezően előírt helyzetektől. A Vízöntő és a Mérleg mindig kész a kalandra, amit a Nyilas örömmel ad meg nekik. A Kos elsőre kissé feszültnek tűnhet a Nyilas számára, ám ha bizalmat szavaznak egymásnak, mindent elsöprő románc szövődhet kettejük között.

Könnyen egymásra találnak ezek a csillagjegyek (iStock)

Bak: Halak, Skorpió, Szűz és Bika

A Bak számára fontos, hogy azonnal a tárgyra térnek és készek a megmérettetésre. Igaz, rajta senki sem tesz túl, hiszen nem csupán azonnal a tárgyra tér, ám ki nem állhatja, ha vesztegetik az idejét. A Halak, a Skorpió, a Szűz és a Bika jól viseli a szigort, mivel ők is hasonló elvet vallanak. A kapcsolat már csak azért is nagyon jól működik közöttük, mert valamennyi csillagjegy az állandóságra, a hűségre, kitartásra törekszik.

Vízöntő: Ikrek és Nyilas

A Vízöntő épp úgy imádja a társaságot, a szabadságot, a függetlenséget, mint a másik két csillagjegy, és éppen ezért is sikeresek ezek a párkapcsolatok. Éppen ezért elengedhetetlen számukra, hogy bizonyos időt magukban töltsenek, s ezt rajtuk kívül senki sem érti meg igazán. Nem törődnek az elvárásokkal, nevezetesen hogyan is kellene kinéznie az ideális kapcsolatnak, hanem, amikor arra szottyan kedvük, egymagukban felfedezik a világot, kipróbálnak valami újdonságot, vagyis önállóan, egyedül is remekül boldogulnak.

Halak: Skorpió és Rák

A Halak harmonikus és hosszútávú kapcsolatra vágyik, amiben megkapja az elfogadást, a megértést, a nyugalmat. Bár a Skorpió és a Rák korántsem tartozik a „legkönnyebben kezelhető jegyek” közé, hiszen ők is meglehetősen sok figyelmet és törődést igényelnek. A Skorpió és a Rák ugyanakkor a Halakhoz hasonlóan érzelmes típus, s bár az érzéseiket más és más módon mutatják ki, épp ez az, ami a párkapcsolatuk sikerének az alapja.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top