Horoszkóp

Ilyen nagyszerű barátokra találsz a csillagjegyekben

A barátság az egyik legszorosabb kötelék a csillagjegyek között. De gondolkoztál már azon, hogy milyen barátnak tartanak téged a többiek? És vajon miért lehet igazán szeretni a legjobb barátodat? A horoszkóp választ ad a kérdésekre.

A barátság irtózatosan fontos, elég csak belegondolni, milyen jól esik kitárulkozni valakinek. Nem számít, milyen nehézségeket sodor eléd az élet, a barátok mindig ott vannak, hogy átsegítsenek rajta. Persze ahhoz, hogy igazi barátok vegyenek körbe, neked is jó barátnak kell lenned, ami ugyan nem kevés időbe és energiába telik, ám hosszútávon nagyon is megtérül. Hűség, empátia, partner a szórakozásban… Mindenki másképp értelmezi a barátság fogalmát. Számodra mit jelent? Csillagjegyed elárulja.

A Kos az ösztönző barát

Kos jegyűként valójában te vagy a barátod legnagyobb rajongója, s mindent megteszel, hogy ezzel ő is tisztában legyen. Ha részt veszel a sporteseményén vagy előadásán, mindenkinél hangosabban biztatod. De akkor is ott vagy mellette, és próbálsz lelket önteni belé, amikor valóban nehéz időszakot él meg.

A Bika a hűséges barát

Bika jegyűként te szilárd vagy, mint a kőszikla, s a barátaid tudják, bármi történjék is, rád mindig számíthatnak. Soha nem szeged meg az ígéreteidet, s távollétükben is mindig megvéded őket. Az a típus vagy, aki valójában fél mások tudomására hozni, ki is az ő legjobb barátja. Lehetsz mindenkié, nem igaz?

Az Ikrek a jókedvű barát

Ikrek jegyűként a barátaid melletted egyfolytában nevetnek. Ez nem is csoda, hiszen annyira mókás és vidám életszemléleted van. A barátok mindig számíthatnak rá, hogy feldobod a hangulatukat. Mindig készen állsz ugyanakkor arra is, hogy mélyen elbeszélgess velük, és persze lelkesítsd is őket.

A Rák a jószívű barát

Rák jegyűként olyan barát vagy, aki mindig szeretettel és törődéssel közeledik a többiekhez. Ha lehet, egész nap csak sorolnád a kimagasló tulajdonságaikat, mert azt szeretnéd, hogy melletted erősnek érezzék magukat. Amikor nehéz időszakon mennek át, barátaid a válladon mindig elsírhatják a bánatukat.

Az Oroszlán a nagylelkű barát

Oroszlán jegyűként mindent igyekszel megosztani a barátaiddal, elhalmozod őket ajándékokkal, lehetőségekkel. Szárnyaid alá veszed, összeismerteted őket különleges emberekkel, a legjobb partikra járhatnak veled. Azt szeretnéd, hogy minél jobban boldoguljanak, amiért minden tőled telhetőt meg is teszel.

A Szűz a problémamegoldó barát

Szűz jegyűként mindenben segítsz a barátaidnak, méghozzá a magad praktikus módján. Ha munkát keresnek, örömmel megírod az önéletrajzukat, s ha olyasvalakire van szükségük, aki például kifesti a fürdőszobát, akár te magad vállalkozol rá. Semmi sem tesz boldogabbá, mint hogy megkönnyítsd a legjobb barátok életét.

Ennyire nagyszerű barátok a csillagjegyek (iStock)

A Mérleg az előkelő barát

Mérleg jegyűként olyan barát vagy, aki mindenkor készen áll a mély beszélgetésekre, amelyből kiderül, mit is tartogat a barátok számára az élet. Elragadónak találod, ha mellettük lehetsz, s te vagy, aki a barátaidat összeismerteti, összehozza egymással.

A Skorpió a „fuss vagy meghalsz” barát

Skorpió jegyűként mély az elkötelezettséged mások iránt, ami az érzelmeid intenzitásában is megmutatkozik. Hiszel a barátság első látásra létezésében, mintha a végzet egymásnak teremtett volna titeket. Nincs olyan, amit ne tennél meg a barátodért, ha valaki az ellensége, az egyúttal a te ellenséged is lesz.

A Nyilas a kalandos barát

Nyilas jegyűként a barátaid mindig számíthatnak rád, ha kalandokkal teli esti programról esik szó. Te mindenben benne vagy, nem számít, ha első hallásra nevetségesnek is tűnik. Támogatod a többieket, hogy kilépjenek a komfortzónájukból, ami természetesen merőben új dolgok kipróbálását is jelenti.

A Bak a lelkesítő barát

Bak jegyűként a barátság nagyon fontos számodra, ezért ha úgy döntesz, valakit beengedsz az életedbe, azt mindig hosszútávon teszed. Mindent komolyan veszel, s ez a barátságra is épp úgy vonatkozik, mint a szerelemre vagy a munkádra. Céltudatos vagy, mindig arra ösztökéled a barátokat, hogy kövessék az álmaikat.

A Vízöntő a különc barát

Vízöntő jegyűként teljesen eltérsz a szokványos barátságoktól, te mindig a saját utadat követed. Ha melletted vannak, arra ösztönzöd a barátaidat, hogy legyenek hűek önmagukhoz, s ne féljenek másnak mutatkozni a tömegben. Az is biztos, ahogyan magadból, belőlük is mindig a legjobbat hozod ki.

A Halak az intuitív barát

Halak jegyűként te valójában mindenkinél jobban ismered a barátaidat, ami érthető is, hiszen természetedből adódóan ráérzel a motivációikra. Szívesen megnyílnak előtted, kitárják az érzéseiket, hiszen jól tudják, sosem ítélkezel felettük, és mindenben segítesz.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top