Horoszkóp

Heti horoszkóp 2019. október 7–13. – Minden lesz ezen a héten…

Ezen a héten igencsak kijut a „jóból” a csillagjegyeknek. Mondhatni, lesz itt most minden: Vénusz jegyváltása, nehéz fényszögek, telihold. Az óvatosság, a körültekintés senkinek sem árt. És persze az sem, ha tudod, mire figyelmeztetnek most a bolygók...

Kifejezetten mozgalmasnak látszik október második hete. Már kedden a Vénusz a Skorpióba lép, majd összesen négy bolygó-szembenállás lesz a héten. És akkor még nem is beszéltünk a vasárnapi teliholdról, ami megtetézi az előző napok feszültségeit. Ez is szembenállás: a Mérleg Nap és a Skorpió Hold kerül szembe egymással. Most valóban nagyon okosan teszed, ha megfogadod a horoszkóp javaslatait, mert abból nem lehet baj.

Mi minden vár ezen a héten a csillagjegyekre? A heti horoszkópból felkészülhetsz a legfontosabb eseményekre.

Heti horoszkóp: KOS

Kos jegyűként szabályos keretet csinál hétfőn és vasárnap egy-egy bolygószembenállás, ami megnehezíti, hogy okosan beoszthasd a pénzedet. Vigyázz, mert ha most elszáll veled a ló, valóságos örvénybe kerülsz! Ettől függetlenül is tartogat kihívásokat ez a hét. Valójában a hét közepén a fényszögek kedveznek neked. Majd jön a hétvége, ami konfliktusokkal terhesnek látszik: szombaton Hold–Mars, vasárnap Nap–Hold-szembenállás mutat viszályt. Utóbbi a telihold, ami párkapcsolati ramazúrit, sőt szakítást jelenthet…

Heti horoszkóp: BIKA

Bika jegyűként nem lesz tökéletesen harmonikus a párkapcsolatod ezen a héten. Bánj úgy a pároddal, mint a hímes tojással! Hétfőn és vasárnap szakítás veszélyét mutatják a bolygók. Ettől függetlenül újfajta csábításnak leszel kitéve: kedden Vénusz, a szerelem bolygója jegyet vált, és egy rendkívül vonzó emberrel hoz össze négy héten belül. Mindez hatványozottan arra int, hogy óvd a párkapcsolatodat – ha van. Ha nincs, akkor nyisd ki a szívedet és a szemedet is. Bármikor összefuthatsz életed nagy szerelmével…

Heti horoszkóp: IKREK

Ikrek jegyűként remek formában indítod a hetet: hétfőn és kedden remek fényszögek segítenek téged, hogy kimondd, megbeszéld mindazt, ami egy ideje már aktuális. A hét közepén sem kell abbahagynod ezt, de már beszíneznek az érzelmek. Ha a kommunikációban teret nyernek az érzelmek, nehezebb tisztán látni. Szerinted is? Még a hétvége előtt a munkahelyeden lesz egy ügy, ami igencsak zavarosnak tűnik. Jobb, ha nem most jársz a végére. A hétvégén szerencsére a három bolygószembenállás egyike sem érint téged közvetlenül.

Nagyon sok változást hoz október második hete (Fotó: iStock)

Heti horoszkóp: RÁK

Rák jegyűként hétfőn komoly kihívásnak számít a békés stílus megőrzése. Te szelíd ember vagy, de téged is ki lehet hozni a sodrodból. Pedig jobb lenne, ha nem engednéd. Kedden a Skorpióba lépő Vénusz meglepő ihletet hoz neked. Ez megoldást jelent arra, ami miatt az utóbbi időben aggódtál. De ne várd azonnal a változást, mert lehet, idő kell hozzá. Péntekre virradóan jóserejű álmod lesz. Figyelj rá! Hétvégén nemcsak a vasárnapi telihold, hanem a szombati Hold–Mars-szembenállás is ingerültséget jelez.

Heti horoszkóp: OROSZLÁN

Oroszlán jegyűként téged ezen a héten nem a vasárnap esti telihold billent ki, hanem a hétfői és a vasárnapi csúnya bolygószembenállás. Türelmetlenséget, fáradtságot és ingerültséget fogsz érezni. Ennek a gyökere egyfajta bizonytalanság: nem tudod, merre tovább. A jövőt bizonytalannak és folyton változónak látod. Ezt most el kell fogadnod, s jobb, ha a jelenre koncentrálsz. Hétvégén a Kos Holdtól energikusabbnak fogod érezni magad, de vigyázz a közlekedésben, a balesetet csak kellő körültekintéssel kerülheted el.

Heti horoszkóp: SZŰZ

Szűz jegyűként számolj vele, ezen a héten négy bolygószembenállás lesz az égen. Ebből kettő a pénzügyeidet, kettő a kapcsolatrendszeredet érinti kellemetlenül. A bolygók nem okozzák, csak leírják az eseményeket. Ha bölcsen akarod kezelni a dolgaidat, hallgatsz rájuk, és egyrészt önfegyelmet gyakorolsz a pénzzel kapcsolatosan, másrészt ügyelsz a kapcsolataidra. Vagyis mindig mindenkivel óvatosan beszélgetsz. Sajnos még így is előfordulhat nézeteltérés, de ha te békés maradsz, nem lesz belőle világra szóló botrány…

A Mars a Mérlegben, a Vénusz a Skorpióban jár a héten (Fotó: iStock)

Heti horoszkóp: MÉRLEG

Mérleg jegyűként ne álltasd magadat tovább: igenis nehéz elviselni egyes embereket. A te béketűrő-képességed sem végtelen. Ezen a héten két kritikus nap közelít: a szombat és a vasárnap. Ezeken a napokon bármikor elszakadhat a cérna. Szerencsére a hét első felében csupa jó dolog vár rád, ami feltölt, és eltölt bizakodással. Hétfőn és kedden a kommunikációnak, szerdán és csütörtökön az érzelmeknek kedveznek a konstellációk, majd a hétvégén rajtad áll, hogy egy vita elmérgesedik-e, vagy megmarad az egyetértés.

Heti horoszkóp: SKORPIÓ

Skorpió jegyűként számodra a hét nagy égi híre, hogy kedden a jegyedbe lép a Vénusz, a kis szerencse, a szépség és szeretet bolygója. Innentől kicsit szerencsésebbnek, szebbnek és szerethetőbbnek fogod érezni magadat. Szerdán és csütörtökön „léleksimogató” fényszögek meghatóan kedves gesztust mutatnak, majd péntekre virradóan jósló álmaid lehetnek. Érdemes leírnod, megjegyezned, és értelmezned ezeket. Hétvégén vigyáznod kell, mert egy vasárnapi Vénusz–Uránusz-szembenállás végzetes veszekedést generálhat.

Heti horoszkóp: NYILAS

Nyilas jegyűként egy péntek délelőtti kellemetlen fényszöget leszámítva téged elkerülnek azok a feszültséget és vitát hozó konstellációk, amelyek elronthatják mások egész hetét. Ettől még nem szabad ítélkezned felettük, pedig hajlamos leszel magas lóról prédikálni. Hiába van igazad, tuti, hogy nem leszel népszerű. Ez már nem először fordulna elő veled. Amint észreveszed, változtathatsz rajta. Ez lesz, ez lehet a hét igazán nagy ajándéka számodra, és az, hogy megúszod a hétvégi teliholdas ribilliót is…

A vasárnapi telihold tetőzi a feszültséget (Fotó: iStock)

Heti horoszkóp: BAK

Bak jegyűként az egész hét egyfajta várakozással telik: a hétvégét várod. De most nem örömmel, hanem inkább kisebb félelemmel. Jogos, ugyanis szombaton Hold–Mars-, vasárnap Nap–Hold-szembenállás lesz. Utóbbi a telihold, ami összetűzést szimbolizál. Természetesen nem törvényszerű és nem kötelező összeveszni. Ám amikor az égen feszült fényszögek vannak, a Földön hajlamosabbak az emberek egymásnak ugrani. A hét elején felvértezheted magad a provokáció ellen. Ha megőrzöd a higgadtságodat, nem lesz baj.

Heti horoszkóp: VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegyűként a hét egyik nagy kihívása a te szempontodból, hogy megtaláld az egyensúlyt a munka és magánélet között. Ez nem új, de most kissé nehezebb, amit dupla bolygószembenállás is megerősít. Arra figyelj, hogy jusson időd a magánéletre, de ezt ne vidd a munkahelyedre! A másik kihívást a szombati Hold–Mars-, és a vasárnapi Nap–Hold-szembenállás mutatja, ami már a közlekedésben jelöl galibát. A szembenállás szó szerint azt jelenti, hogy a szembe jövő járművekkel és emberekkel kell óvatosnak lenned.

Heti horoszkóp: HALAK

Halak jegyűként pontosan annyi nehéz fényszög lesz ezen a héten, mint amennyi segítő. Hétfőn és vasárnap az utakon kell fokozottan figyelmesnek lenned. Szombaton és vasárnap a pénztárcádat „lékelheti meg” egy dupla bolygószembenállás, ami mínuszba vihet már hónap elején. Szerdán és csütörtökön úgy fogod érezni, hogy veled vannak az Égiek. Minden sikerül, sőt jobban sikerül, mint reméled. Péntekre virradóan jóserejű álmod lehet, el kell csípned, nehogy elillanjon. Írd le gyorsan, amint felébredsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top