Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. november 9–10. – Szerelmi félreértések

Ez a hétvége számos szerelmi félreértést tartogat. A horoszkóp szerint a beszélgetés, a kommunikáció most elkerülhetetlen, hogy elkerüljétek a vitákat, a veszekedéseket. Nyugalomra, higgadtságra intenek a bolygók. Ugye, megfogadod a javaslatokat?

Vajon mit jeleznek a bolygók a szerelemben novemberi második hétvégéjére? Nos, feszültséget, vitákat, félreértéseket. Talán sosem volt ennyire fontos, hogy megfogadd a horoszkóp javaslatait. A megfelelő kommunikációval, kedvességgel, figyelmességgel és türelemmel ugyanis minden a lehető legjobban alakulhat a szerelemben is.

A párodnak írt üzenetet is érdemes elolvashatod, hiszen így azt is megtudhatod, a horoszkópja szerint ő mire vágyik a leginkább, és hogyan hatnak rá a bolygók energiái. Sok vitát elkerülhetsz ezzel a fontos információval. Mit tehetsz a szerelemért, a párkapcsolatért? Megtudhatod a legújabb hétvégi szerelmi horoszkópból.

Kos

Kos jegyűként nem bírsz a fenekeden maradni ezen a hétvégén. A szerelmed is talán kezdi megszokni, hogy folyton mehetnéked van. De most szeretné, ha megkérdeznéd, ő mit szeretne csinálni. Ha elmulasztod, garantáltan összekaptok. Kézen fekvő a megelőzés: tedd fel azt a bizonyos kérdést neki…

Bika

Bika jegyűként nem kéne titkolóznod a kedvesed előtt, mert ráérez, és gyanakodni kezd. Ha meglepetést szeretnél neki, akkor csak annyit árulj el, hogy a kedvében akarsz járni, ezért ne faggasson. Ha nem mondasz semmit, az agyalása féltékenységbe csap át. Totál feleslegesen.

Ikrek

Ikrek jegyűként engedd meg a szerelmednek, ha ezen a hétvégén a barátaival lógna a legszívesebben. Ha fordítva alakul, neked is jogod lesz a te barátaiddal tölteni az idődet. Jót tesz a kapcsolatotoknak, ha van külön programotok, és külön élményeitek is. Így feltöltődve térhettek vissza, és nevetve sztorizhattok.

Rák

Rák jegyűként nagyon szeretnél tervezgetni, és megbeszélni az előttetek álló időszakot. Tele vagy kérdésekkel és/vagy kétségekkel, emiatt most különösen nagy szükséged van a szerelmed támogatására, józanságára. Neki mindig minden sokkal egyszerűbb és egyértelműbb, de meg kell várnod a megfelelő pillanatot. Ne nyaggasd őt egész hétvégén.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként kirobbanóan jó formában leszel ezen a hétvégén. Csomó dolgot akarsz elintézni, a kérdés csupán az, hogy a szerelmed is hasonlóan aktív akar-e most lenni. Ha nem, borítékolható a konfliktus. Jobb lenne, ha nem készítenél túlzsúfolt menetrendet. Jobb lenne, ha jutna időtök egymásra is.

Szűz

Szűz jegyűként téged a várható kiadások foglalkoztatnak, sőt aggasztanak ezen a hétvégén és nem a szerelem. Míg a párod csak legyint, úgy érzed, magadra maradsz ezzel is. Ettől egyre nő a feszültség és az elégedetlenség benned. Kérd meg a szerelmedet, hogy szánjon rád kis időt, és ne intézze el egyetlen legyintéssel a problémátokat.

Szerelmi félreértéseket hozhat ez a hétvége (Fotó: iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként kivételesen ezen a hétvégén nem te, hanem a szerelmed lesz sértődékenyebb. Legyél vele elnéző, nem baj, ha most kiakad valamin. Ebből csak akkor lesz vita, ha te ingerülten reagálsz a viselkedésére. Elejét veheted a konfliktusnak, ha kedvesen válaszolsz. Mindkettőtöknek fontos most a béke.

Skorpió

Skorpió jegyűként ne ostorozd magad a múlt miatt. Akkor se, ha hibáztál valamiben. Nem szabad megmérgezned a párkapcsolatodat azzal, hogy folyton önmagadat vádolod, mert így pontosan azt kínozod, akit a legjobban szeretsz. Szóval ne tedd! A hétvége a kikapcsolódásról szól, ezt kell most az eszedbe vésned.

Nyilas

Nyilas jegyűként senki sem tud neked ellenállni, amikor szerelmes vagy. A párod pontosan ezt szerette meg anno benned. Ezen a hétvégén add át magad a magasba emelő érzésnek. Mindkettőtöknek jót fog tenni egy kis romantika és erotika. Sosem vagytok ilyesmihez öregek…

Bak

Bak jegyűként olykor nehéz eldöntened, hogy kinek legyen igaza, és kire jusson időd: a párodra, vagy a családodra. Nem könnyű mindenkinek megfelelned. A szerelmed ugyanakkor jogosan ragaszkodik hozzá, hogy többet legyetek kettesben. Nézz magadba, valld be, hogy te is erre vágysz…

Vízöntő

Vízöntő jegyűként a hideg idő, az eső ellenére is csinálhattok közös programot a kedveseddel. Dugjátok össze a fejeteket, és közösen találjatok olyasmit, amihez mindkettőtöknek kedve van! Lehet ez sport is. Például, miért is ne próbálhatnátok ki a falmászást. Ennél nem számít, milyen kinn az idő.

Halak

Halak jegyűként észre kellene venned, hogy gondokkal küzd a párod. Kérdés, beavat-e téged. Faggatózással nem érsz el semmit, inkább mondd neki, hogy érzed, hogy valami nyomasztja, és szívesen meghallgatod. Ha ezek után sem nyílik meg, inkább hagyd most őt. Ne rontsd el ezzel az egész hétvégéteket, mert később úgyis mindent megoszt veled.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top