Horoszkóp

Ennek a csillagjegynek ne küldj „gyors választ kérek” üzenetet

Vannak olyan csillagjegyek, akiknek valójában sosem kellene üzenetet küldened. Pláne sürgető sms-eket nem... A horoszkópból most megtudhatod, kik azok az emberek a környezetedben, akiket mielőbb el kellene felejtened...

Válaszolj, amilyen gyorsan csak tudsz. Alighanem te is belefutottál már ebbe a gyakori üzenettípusba, amit eleinte inkább csak az üzleti levelezésben használtak, ám mostanra a privát életbe is beszivárgott. Kérdés, hogy érdemes-e ilyen üzenetet küldened? Valójában aki nem akar, akkor sem válaszol gyorsan az üzenetedre, ha sürgeted. Akinek meg fontos vagy, mindent félretesz, hogy rád figyelhessen. A horoszkópból kiderül, kinek nem kellene ezentúl semmilyen üzenetet küldened…

Kos

Kos jegyűként soha ne írj olyan ismerősnek sem sürgető, sem semmilyen más üzenetet, aki tőled várja a beszélgetés elindítását. Semmi szükséged rá, hogy lélegzet-visszafojtva várd a válaszát, miközben ő a kisujját sem mozdítja meg érted.

Bika

Bika jegyűként soha ne írj olyan embernek, aki csak rombolja az önérzetedet. Nem csinál mást, csak lealacsonyít téged, miközben a saját felsőbbrendűségét hirdeti. Nem mellesleg biztos lehetsz benne, hogy nem benned van a hiba.

Ikrek

Ikrek jegyűként ne írj üzenetet olyan ismerősnek, aki „túl elfoglalt”, hogy személyesen találkozzon veled. Ettől a csak-akkor-randizom-amikor-nekem-kényelmes típustól aligha várhatod azt a boldogságot, amit megérdemelsz, míg csalódásból egészen biztosan jócskán kijut neked mellette.

Rák

Rák jegyűként nem kellene több üzenetet írnod az exednek, mert egyszerűen nem érdemli meg. Ezzel csak az egóját növeled, miközben rombolod a saját önbecsülésed. Sőt, töröld ki a számát mielőbb a telefonodból. Semmi értelme időt pazarolnod olyasvalakire, aki egyszer már összetörte a szívedet.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként még csak véletlenül se írj több üzenetet olyan embernek, aki irigy, vagy érdekből tapad rád. Nem hozzád való ez a típus, s hamarabb az őrületbe kerget, mint gondolnád…

Szűz

Szűz jegyűként ne írj több üzenetet olyan ismerősnek, aki érzelmi téren egyáltalán nem megfelelő számodra. Te őszintén beszélsz az érzéseidről, s ezt várod el a másiktól is. Menekülj a kiegyensúlyozatlan emberektől.

Ezeknek az ismerősöknek soha nem kéne üzenetet küldened (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként még csak véletlenül se írj több üzenetet olyannak, aki csak kihasználja a jóindulatodat. Amikor neki szüksége van rád, mindig megtalál, ám ha már nem kell a támogatásod, pillanatok alatt eltűnik az életedből.

Skorpió

Skorpió jegyűként ne írj több üzenetet olyan típusnak, aki csupán alkalmakkor „ugrik be” hozzád. Ne engedd meg senkinek sem, hogy csak akkor keressen téged, amikor neki épp így jó. Te sokkal többet érdemelsz ennél.

Nyilas

Nyilas jegyűként nem kellene több üzenetet írnod azoknak az ismerősöknek, aki irigyek rád, s csak akkor boldogok, ha te kudarcot vallasz. Nincs értelme, hogy helyet kapjon az életedben olyan ember, aki képtelen veled együtt örülni.

Bak

Bak jegyűként ne írj olyan embernek üzenetet, aki lecsapolja az energiádat. Felejtsd el mielőbb azokat a „piócákat”, akik csak lelki szemetesládának használnak téged, a pozitív kisugárzásodban sütkéreznek, ám cserébe érzelmileg teljesen tönkretesznek.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként ne írj olyan ismerősnek több üzenetet, aki mindig csak magára gondol. Szabad szellemű és nagylelkű személyiségedet durván kihasználja ez a típus, miközben minimális erőfeszítést sem tesz érted.

Halak

Halak jegyűként ne írj többé olyan embernek üzenetet, aki a szemedbe hazudik, vagy az utolsó pillanatban változtat a dolgokon. Csak felidegesít, s nem érdemli meg, hogy helyet követeljen és kapjon az életedben.

(via her vay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top