nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2020. február 17–23. – Nagyon sok érezhető változást hoz a hét

Heti horoszkóp 2020. február 17–23. – Nagyon sok érezhető változást hoz a hét

Ez a hét több érezhető változást is hoz a csillagjegyeknek. Lesz köztük örömteli, és kevésbé vidám is. S hogy a lehető legjobban felkészülhess a rád váró eseményekre, érdemes megfogadnod a horoszkóp tanácsait.

Február harmadik hetében igencsak érezhető változásokat hoznak a bolygók. Kezdődik azzal, hogy hétfőn hajnalban a Merkúr bolygó hátráló mozgásba kezd, s jócskán megbolygatja a csillagjegyek kommunikációs lehetőségeit. Előtérbe kerülhet a múlt, s könnyen lehet, sokan nem azt mondják, amit valójában gondolnak. Szerdán a Nap a Halak jelében folytatja égi útját, míg a vasárnapi újhold különleges új lehetőségeket mutat. S minden vár még rád az elkövetkező napokban? A heti horoszkópból megtudhatod a választ. Ezúttal is érdemes a javaslatokat megfogadni és követni.

KOS

Kos jegyűként téli álmot alszol? Olyan vagy, mint aki soha többé nem akarja kidugni az orrát az odújából. Ez a hét nem sok lelkesítő konstellációval örvendeztet meg. A kötelességek, a munka és az egzisztenciád nehéz feladatnak tűnik. Talán fáradsz már. Szükséged lenne némi kikapcsolódásra, töltődésre. Szerencsére a pénzügyeid kedvezően alakulnak. Lehet, hogy fizetésemelést kapsz, vagy valami sokkal olcsóbb lesz, ami valódi nyereménnyel ér fel. Hétvégén a vizes jegyben járó Hold vizes programot javasol.

BIKA

Bika jegyűként kedden és pénteken olyan szuper fényszögek lesznek az égen, amelyek szuper eseményeket jelentenek. A két nap között is a kezedre játszanak a bolygók. A föld elem dominál, ezért tervezhetsz, számolhatsz, stratégiát állíthatsz fel. Minden, amit most kitalálsz, a jövődet határozza meg. Az a jó hír, hogy mindehhez lesz türelmed, időd és kedved is. Mivel Merkúr retrográdba fordul, érdemes lenne visszaemlékezned a régi terveidre. Hétvégén ne agyalj tovább, muszáj lazítanod, nehogy lerobbanj.

IKREK

Ikrek jegyűként úgy indul a heted, hogy bolygód, a Merkúr retrográd mozgásba kezd. Ez több dologra is jó: egyrészt itt az ideje régi ambícióidat feléleszteni, másrészt érdemes a régi munkatársakkal felvenni a kapcsolatot. Harmadrészt ne lepődj meg, ha egy régi felettesed visszatér! Lehet, hogy nem voltatok jóban, lehet, hogy nem repesel az örömtől, de később változhat a véleményed. Szerdán a Nap jegyet vált, ami aktuálissá teszi a jövőd átgondolását. Milyen jövőképed van? A vasárnapi újhold új célokat hozhat neked.

Érezhető változásokat hoz február harmadik hete (Fotó: Getty)

RÁK

Rák jegyűként a hét legjobb égi híre számodra, hogy szerdán a Nap belép a Halakba. Ettől elemedben leszel, és lubickolsz, mint hal a vízben. Végre jobb fényben látod a jelenedet és a jövődet. Ilyenkor tanácsos döntéseket hoznod, például a külföldi nyaralással kapcsolatosan. A hét közepén a párkapcsolatod kerül középpontba. Törődj a pároddal kicsit többet! Ha nincs még párkapcsolatod, nyisd ki a szemedet és a szívedet! A hétvégét a vasárnapi újhold teszi izgalmassá: valami újba kéne belevágnod. Engedd el a fantáziádat!

OROSZLÁN

Oroszlán jegyűként ezen a héten a lehető legcsendesebben kellene dolgoznod. Ne hívd fel magadra a figyelmet! Élvezd ki, hogy hagynak dolgozni a többiek, és végre haladsz a munkával! Közben ne sajnáld magad! Inkább örülj, hogy van állásod és bevételed! Kedden és pénteken kitűnő fényszögek támogatnak téged. Mindez csak akkor hoz eredményeket, ha fegyelmezett és visszafogott maradsz. Kivételesen ez testhez állónak tűnik. Hétvégén a vasárnapi újhold nincs rád nagy hatással, mégis jó lehetőséget adhat az újításra. Kár lenne kihagynod.

SZŰZ

Szűz jegyűként hétfőn hajnalban furcsán kezdődik a hét: bolygód, a Merkúr retrográd mozgásba kezd, ami kellemetlenül érint téged. Azt hitted, már lezárult egy konfliktus, hátad mögött tudhatsz egy kínos ügyet, de nem. Ha nem akarsz kiakadni, fogd fel az egészet úgy, mint új esélyt az ellentétek rendezésre! Az az óriási szerencséd, hogy kedden és pénteken szuper fényszögek segítenek neked. És a két nap között is megnyugtató konstellációk lesznek az égen. A vasárnapi újhold pedig egészen új felállásra ad lehetőséget. Élj vele!

A Halak jelébe lép a Nap a héten (Fotó: Getty)

MÉRLEG

Mérleg jegyűként körültekintően kell kezelned minden hírt. Sajnos ezen a héten több pletyka és rémhír is megtalál téged. Ha ezeknek hitelt adsz, bajba kerülhetsz. Ne feledd, ez nemcsak a munkádat érintheti, hanem a magánéletedet is! Ne hidd, hogy a másik fél szándékosan csúsztat, könnyen lehet, ő sem ismeri a teljes igazságot, és meggondolatlanul tovább ad olyasmit, aminek a valódiságáról nem győződött meg. Hétvégén lazíts! Ha dolgoznod kell, legalább az egyik napot szánd feltöltődésre, nehogy lebetegedj!

SKORPIÓ

Skorpió jegyűként szokatlan dolog zajlik az égen, ami neked ellentmondásos helyzetet hoz: végre alkalmad adódik olyan beszélgetésre, ami előremutató, de közben muszáj egy múltbeli ügyet tisztáznod. Szerdán a Nap jegyet vált, ami pontosan ezen a téren jelent segítséget azáltal, hogy egyértelműen megvilágítja, mit mondj, vagy mit kérdezz. Most ugyanis a kérdezés hatékonyabb lehet. Hétvégén a vasárnapi újhold újfajta inspirációt jelent. Ne mulaszd el az újítást, a megújulást! Élvezni fogd, hogy valami újba foghatsz…

NYILAS

Nyilas jegyűként a legnagyobb kihívás számodra ezen a héten a családod lesz. Tapintatosan, udvariasan kell kezelned azt a rokont, akit egyre idegesítőbbnek érzel. Szerdán a Nap jegyet vált, és megvilágítja a megoldást. Persze ez nem oldja meg varázsütésre a problémát, de már láthatod, hogy merre kell haladnod. Közben remek kilátásaid adódnak a pénzkeresés terén. Ez több, mint megnyugtató, de továbbra se bízd el magad! A hétvégi újhold ingatlanügyben, vagy a lakás átrendezésével kapcsolatos újításban ragyogó ötletet hoz…

A Merkúr bolygó hétfőn kezdi retrográd, azaz hátráló mozgását (Fotó: Getty)

BAK

Bak jegyűként kedden és pénteken is lesz kedvedre való szuper fényszög az égen. A két nap között sem lesz okod panaszra. Mindez hatékonyságot és elégedettséget hoz neked. Szerdán a Nap a Halakba lép, és felélénkíti a társasági életedet. Kapcsolódj be mindenféle beszélgetésbe, és mondj igent mindenféle meghívásra! Ezzel párhuzamosan elkezdheted tervezgetni a nyaralásodat. De a tanulás is kitűnő téma a héten. Mindezt felfrissíti a vasárnapi újhold, ami további új ötleteket hoz neked. Ne vess el semmit! Idővel letisztul…

VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegyűként szerdán a Nap kilép a Vízöntőből, amivel véget ér a te hónapod. De nincs okod gyászra, mert más lesz mostantól fontosabb. Egy ideje már motoszkál a fejedben valami változtatás. Nem kell kapkodnod, még kicsit tartsd titokban! Dédelgesd még, mert ha túl korán napvilágra kerül, olyan lesz, mint a koraszülött, vagyis életképtelen. Úgy tűnik, a vasárnapi újhold olyan lökést ad ehhez, amitől hamarosan a megvalósítás, a késztermék kézzel foghatóvá válik. Kérdés csak az, hogy konkretizáltad-e már magadban…

HALAK

Halak jegyűként a hét legkiválóbb égi eseménye a te szempontodból, hogy szerdán a Nap belép a Halakba, és közeleg a születésnapod. Előtte, hétfőn hajnalban a Merkúr hátrálni kezd, ami nosztalgiázásra hajlamosít. Ne szomorkodj a múlton, inkább a vidám emlékeket idézd fel! Sokat javíthatsz a hangulatodon, ha ezt teszed. A hét közepén több fontos beszélgetés során fontos infókhoz juthatsz. Legyél nyitott! A hétvégi ajándékod a vasárnapi újhold, ami számodra a hónap, sőt az egész év legjelentősebb újholdja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top