nlc.hu
Horoszkóp
Ennek a csillagjegynek mindenképp adhatnál egy esélyt

Ennek a csillagjegynek mindenképp adhatnál egy esélyt

Ennek a csillagjegynek érdemes legalább egy esélyt adnod az ismerkedésre. Talán elsőre nem fog meg igazán a személyisége, de ha jobban megismered, rájössz, milyen csodás partnerre találhatsz benne. S nemcsak rövid távon... A horoszkópból megtudod a részletek.

Asztrológiai szempontból is megállja a helyét az „az ellentétek vonzzák egymást” mondás. Amikor felmerül, miért is jön ki egymással két ember, leggyakrabb a közös vonásokra, a közös értékekre és kedvtelésekre gondolunk. Bizonyos esetekben azonban fontos, hogy legyenek olyan területek, amiben különböznek, mert valójában ez teremti meg közöttük az egyensúlyt, sőt növeli az összeférhetőséget. Mindazonáltal előhozhatja mindkét csillagjegy eddig rejtett oldalát. Ezért ha éppen szingli vagy, érdemes megfontolnod, hogy az ellentétes csillagjegyeddel randizz. Ellentétpárodnak nagyon különböző vonásaik lehetnek, amelyek elsőre talán csöppet sem tűnnek szimpatikusnak, ám ez a különbség frissen és folyamatos izgalomban tarthatja a szerelmeteket. Lássuk, milyen románcra számíthatsz az ellentétes csillagjegyeddel!

Kos – Mérleg

Míg a Mérleget a Vénusz, a szerelem bolygója, addig a Kost a Mars, a tűz és a szenvedély bolygója uralja. Már emiatt is tökéletes párost alkotnak. Noha a Mérleg inkább lazább, és szeret sodródni az áramlattal, a Kos pedig igen impulzív és tüzes csillagjegy, együtt megteremthetik a harmonikus egyensúlyt. A Kos segít kihúzni a Mérleget a komfortzónájából átengedve neki egyúttal az irányítást, cserébe a Mérleg lenyugtatja a Kost, mielőtt lobbanékonyan döntene. Ez az ellentét teremt egyensúlyt köztük, amire a Mérleg különösen vágyik a párkapcsolatban.

Bika – Skorpió

A Bika és a Skorpió párnak sincs semmi problémája a szenvedéllyel, mert az érzékiség (a Bika) és a szexualitás (Skorpió) kombinációja nagyon ütős közöttük. A Bika melegszívűsége előhozhatja a Skorpió érzékenyebb és lágyabb oldalát. Cserébe a Skorpió olyan érzelmi kötődést vált ki a Bikából, amelyre szüksége van ahhoz, hogy igazán szeretve érezhesse magát. Mindketten hűségesek, kitartóak, ez pedig erős bizalmi köteléket teremt köztük, s a stabil párkapcsolat alapja.

Ennek a csillagjegynek érdemes legalább egy esélyt adnod (fotó: Getty)

Ikrek – Nyilas

Az Ikrek és a Nyilas tökéletes párost alkotnak, mert egyaránt értékelik a kíváncsiságot, az önállóságot és a szabadságot. Párkapcsolatukban az élet se nem unalmas, se nem korlátok közé szorított. A szexuális felfedezés és a kísérletezés terén is hasonlóan nyitottak, tehát nagyon is megvan a kémia e két csillagjegy között. Nem mellesleg folyamatosan inspirálják, erősítik egymást, ami nagyszerű alap a hosszú és boldog párkapcsolathoz.

Rák – Bak

A Ráknak és a Baknak is stabilitásra van szüksége a párkapcsolatban, és egyikük sem szereti megbízhatatlan partnerre fecsérelni az idejét. A Rák esetében arról van szó, hogy szeretné megvédeni mély és gyengéd érzelmeit, míg a Bak esetében az számít nagy értéknek, amire komoly erőfeszítéseket fordít. Mindketten hosszútávú párkapcsolatra vágynak, és komolyan is veszik egymást. A másik személyében ezért is találnak olyan partnerre, aki valóban méltó a szeretetükre.

Oroszlán – Vízöntő

Az Oroszlán pontosan tudja, milyen erővel hat a környezetére, hiszen gyorsan és könnyen elvarázsol bárkit. A Vízöntő azonban lassabban halad előre a párkapcsolatban, amit egyrészt bosszantóan, másrészt vérpezsdítően él meg az Oroszlán. Amint túljutnak a kezdeti szakaszon, és a Vízöntő végül „behódol” az Oroszlánnak, belátják, mit is takar a mondás, mely szerint az ellentétek vonzzák egymást. Az Oroszlán melegszívűen áll a távolságtartóbb, intellektuálisabb Vízöntőhöz, mégis szenvedélyes párkapcsolatban találják magukat.

Szűz – Halak

Amikor a Szűz és a Halak egymásba habarodik, olyan mintha az álmodozó találkozna a realistával. Lehet, hogy első látásra nem igazán tűnnek összeillő párnak, pedig tényleg jól kiegészítik mindketten a másikat. Ennek oka, hogy mindkét csillagjegy hajlandó bármit megtenni a szeretteiért, és mindketten keményen dolgoznak, hogy megértsék a társukat. A Halak az intuíciójával ad lendületet a kapcsolatnak, míg a Szűz a kommunikációs képességét veti be, így addig beszélik át a dolgokat, míg dűlőre nem jutnak egymással.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top