Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. április 18-19. – Figyelj a szerelmedre!

Ezen a hétvégén figyelj a szerelmedre! Hajlamos lehetsz magadba révedni, s teljesen elfeledkezni a párodról. Pedig ez a hétvége akkor alakul tökéletesen, ha szerelemben, harmóniában töltitek. A hétvégi szerelmi horoszkópból kiderülnek a részletek.

A négynapos munkahét villámgyorsan elröppent, s ismét itt a hétvége. Hajlamos lehetsz magadba merülni, s közben a párodról teljesen megfeledkezni. Bármilyen hosszú ideje is vagytok együtt a szerelmet, az érzéseket táplálnotok kell. Semmi sem jön magától. A figyelem, a megértés ezen a hétvégén a legfontosabb…

Vajon mit tehetsz most a szerelemért, a boldog párkapcsolatért? Megtudhatod a hétvégi szerelmi horoszkópból. Érdemes a párodnak írt javaslatokat is elolvasni, hiszen így tisztábban láthatsz abban is, hogy ő mire vágyik most igazán, s hogyan érzi magát…

Kos

Kos jegyűként egész hétvégén lustálkodni van kedved. Szíved szerint ki sem bújnál az ágyból az előtted álló két napon. Szerinted mindent lehet ágyban csinálni: enni, filmet nézni, összebújni, telefonálni, bármit. Ezzel a vágyaddal semmi baj, csak arra figyelj, hogy minél több folyadékot igyál, s közben tudakold meg a kedvesedtől, egyet ért-e veled?

Bika

Bika jegyűként vajon tudod, mi történik vasárnaptól? A Nap belép a Bikába, mely azt is jelenti, hogy közeleg a születésnapod. Kicsi a valószínűsége, hogy bulit szervezhetsz idén, de vannak olyan ötletek, amelyek pótolják a személyes találkozást. Fellelkesít, ha ennek kitalálásával, és a megszervezésével töltheted a hétvége egy részét. Kérj segítséget a párodtól, örömmel támogat most téged.

Ikrek

Ikrek jegyűként a szerelmed azt szeretné, ha csak vele foglalkoznál egész hétvégén, de téged inkább a karriered, a jövőd megalapozása köt le. Vita pattanhat ki közöttetek, ha nem tisztázod előre, hogy szükséged van most az énidőre, hogy átgondolhasd, megtervezhesd az előtted álló feladatokat. Tedd meg, de utána legyél teljesen a párodé!

Rák

Rák jegyűként meglepően derűs a hangulatod ezen a hétvégén. A kedvesed csak nézi, hogy mégis mi történt veled. Az elmúlt napokban, hetekben képtelen voltál optimistán látni a jelent és a jövőt, de ez most végre megfordul. Ennek örömére kényeztesd a kedvesedet és magadat valami különleges finomsággal. Nemcsak ünnepekkor teheted meg ezt…

Oroszlán

Oroszlán jegyűként aggodalommal tölthet el, hogy túl sokat költöttetek húsvétkor. Hallgass a párodra! Igaza van, ha azt mondja, hogy utólag már fölösleges ezen bosszankodni. Viszont meghúzhatjátok a nadrágszíjat ezen a hétvégén. Tartsatok morzsapartit, és egyétek meg a maradékokat, vagy főzzetek azokból az alapanyagokból, amiket felhalmoztatok eddig!

Szűz

Szűz jegyűként most teljesen mindegy, mennyire régi a kapcsolatotok a pároddal. Elengedhetetlen, hogy időről időre apró figyelmességgel kedveskedjetek egymásnak. Ezen a hétvégén ne várj a párodra, inkább előzd meg őt! Csinálj olyasmit, ami csak róla szól! Kényeztesd, de közben ne várj viszonzást, mert azzal csak a saját hangulatodat mérgezed…

Figyelj a szerelmedre ezen a hétvégén! (Fotó: Getty)

Figyelj a szerelmedre ezen a hétvégén! (Fotó: Getty)

Mérleg

Mérleg jegyűként mindenképpen és minél előbb oszd meg a félelmeidet a szerelmeddel! Ha magadban tartod, mert szégyelled, vagy attól tartasz, hogy már unja az érveidet, akkor csak nőni fog benned a feszültség, ami megbetegíthet. Inkább kérd meg a párodat, hogy nyugtasson és győzzön meg, hogy hamarosan vége lesz ennek a krízisnek! Minden elmúlik egyszer…

Skorpió

Skorpió jegyűként, ha terveztek közös babát, ez a hétvége igazán alkalmasnak látszik a fogantatásra… Ha nincsenek ilyen terveitek, tegyétek meg a kellő óvintézkedéseket! Szerelmetek gyümölcse a világhelyzet ellenére itt van. Tőletek függ, milyen formában élitek meg. Beszélgessetek róla, hogy közös nevezőre jussatok!

Nyilas

Nyilas jegyűként ezen a hétvégén a fogyó Hold erejét kihasználhatjátok a pároddal a selejtezésre. Válogassátok át a cipőket, kabátokat, farmereket, táskákat és mindazt, ami rengeteg helyet foglal el! Élvezni fogjátok, ha megszabadultok a rengeteg haszontalan holmitól és energiától. Ha végeztetek megünnepelhetitek az eredményt egy üveg bor felbontásával.

Bak

Bak jegyűként végre megszáll egy olyan nyugalom, amit régen éreztél. Ne agyalj ennek okán! Inkább élvezd, és oszd meg a kedveseddel! A korlátozások mellett megengedhettek egy sétát magatoknak, vagy üljetek ki a kertbe, erkélyre kávézni! Mostanra biztosan kitaláltatok több saját kis szertartást. Használjátok ezeket, és fejlesszétek tovább!

Vízöntő

Vízöntő jegyűként vedd észre, hogy tavasz van, s jót tenne mindkettőtöknek, ha kimennétek a természetbe. Persze kerülnötök kell a zsúfolt helyeket. Egyszerűbb a saját kert, vagy a közeli csendesebb környék. Az erkélyen, az ablakban élő növényeket is átültethetitek. Mindez megnyugtatóan hat most rátok, aztán gyönyörködjetek a végeredményben!

Halak

Halak jegyűként úgy érzed hullámzik minden: az időjárás, a hőmérséklet és a hangulatod egyaránt. Szerencsére ezen a hétvégén topon leszel, bár kissé merengővé válhatsz. A párodat ez már nem zavarja, mert ismer, és tisztában van vele, hogy ilyenkor hagyni kell téged. Ha még nem volt ideje erre a felismerésre, adj neki „használati útmutatót” magadhoz!…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top