vendéglátás
Nincs elég ember, sokszor már az igazgatók takarítanak a magyar szállodákban
Rekordforgalomhoz rekordfizetések: egy szakács akár havi egymilliót is kérhet a Balatonnál
Vár a Balaton: akár havi egymilliót is kereshet egy felszolgáló
Kit érdekel, hogy ronda, ha közben baromi finom? Visszatértek a menyhalak a Balatonba
Zsidai: el fog fogyni a budapesti vendéglátás
Új cukrászdát nyit a legendás Auguszt-család
Megvan a Dürer Kert új helye
Adatbázisba gyűjtenék a vendéglátó egységeket, ahol kedvezményt adnak a mentősöknek
Hajnali 5 és este fél 10 között lehetnek nyitva a teraszok
„Sörböjtöt” tart, hogy felhívja a figyelmet a vendéglátósok nehéz helyzetére
Rákóczi Feri: „A legrosszabb, ami történhet, hogy elveszítem a helyemet”
„Nyolc embert tartok el úgy, hogy egy vasat nem kapok” – két napig tüntettek az újranyitásért
Megítélték nekik a bértámogatást, de a teljes összeg köztartozásra ment – egy budapesti vendéglátós elkeserítő beszámolója
Négyszázezer forintos borravalót hagyott a kávézóban a koronavírus-járvány miatt
A túlélésért küzdenek a vendéglátósok
Legó, fiókos szekrény, teniszütő: tányérok helyett ezeket használják a „menő” éttermek
Tanulj, fejlődj! Most megismerheted a magyar vendéglátás kulisszatitkait
„Itt senki nem érzi majd hülyének magát” – karanténostul is sikeres az Arch and Beans kávéház
Tönkremehet a bulinegyed a szigorú rendeletek miatt
Ugyanaz az alap, mégis háromféle a végeredmény: csípős, light, gyerekbarát ételek feleannyi munkával, mindenkinek
Tavasz előtt aligha térnek vissza a külföldi turisták
Kicsi, savanyú, de megint a miénk: így indul újra az élet a bulinegyedben
Ciki vagy cuki? Üvegházban randiznak az amszterdami fiatalok